Safet Sušić - Pape

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Donnie Darko » 16 nov 2014, 17:25

naravno da nece sam dati otkaz u slucaju poraza, vec ce dobiti nogu u guzicu :bih:

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 16 nov 2014, 17:26

kad veceras dobijemo i kad se pocnu javljati Safetovi ahbabi ovdje po forumu neces moci ostati :roll:
Manijaci Zeljini

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 nov 2014, 17:29

Donnie Darko je napisao/la:naravno da nece sam dati otkaz u slucaju poraza, vec ce dobiti nogu u guzicu :bih:
Ma, 100%... Time bi napokon bio ugrozen nas nastup na Euru i :wave: Pape . Oni su i zasrali sve time sto su mu ugovor produzili i podebljali :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 nov 2014, 17:29

Idemoooo :opaopa: :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 nov 2014, 17:30

Consigliere je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:naravno da nece sam dati otkaz u slucaju poraza, vec ce dobiti nogu u guzicu :bih:
Ma, 100%... Time bi napokon bio ugrozen nas nastup na Euru i :wave: Pape . Oni su i zasrali sve time sto su mu ugovor produzili i podebljali :roll:
mislis stvarno da ce mu bagra iz saveza uruciti otkaz kad su mu nakon SPa produzili ugovor?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 nov 2014, 17:32

Ne pomišljajte na otkaz, jer nije savez lud da mu daju ogromnu odštetu. Jedino sporazumni raskid, tj. Papetova ostavka dolaze u obzir, a to ćemo dočekati nikada. ;)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 nov 2014, 17:34

Ako izgubimo nocas a ovaj predak covjeka ne ode sa klupe ima da navijam za Andoru :bih: :bih: :bih: :bih:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

SimkeSamke
Kontakt:

Post Postao/la SimkeSamke » 16 nov 2014, 17:35

ultrassa1921 je napisao/la:kad veceras dobijemo i kad se pocnu javljati Safetovi ahbabi ovdje po forumu neces moci ostati :roll:

a pobjeda ce doci nakon nekog slobodnog udarca ili nesto tako... ni slucajno iz neke promisljenje taktike.. al ipak nas je on odveo na svjetsko...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 nov 2014, 17:38

NKMramor je napisao/la:Kaže naš dragi selektor: "Neću otići ni u slučaju poraza u Izraelu! Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima." :facepalm:
:o koje **** od covjeka.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 16 nov 2014, 17:40

Vjerujem da je ovo tačno, tako da svaka čast! :D :bih: :bih: :bih:
Ako BiH pobjedi Izraela bh. reprezentativci će se odreći premija i dati je u humanitarne svrhe, djeci Palestine – saznaje Avazov Sport, od svojih izvora.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 16 nov 2014, 17:47

slika

:lol: :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 nov 2014, 17:53

STEVIE je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
mislis stvarno da ce mu bagra iz saveza uruciti otkaz kad su mu nakon SPa produzili ugovor?
Uvjeren sam....
Ma, jedan od razloga sto mu je ugovor produzen je i ovaj novi sistem i nas kao siguran plasman... Islo se laksim putem : plasirat' cemo se svakako, necemo puno talasati- neka Saje, svakako bi nekom drugom mozda i morali dati vecu platu... Niko nije ni mogao pomisliti da ce se nesto iskomplikovati.
Sve se okrenulo nakon sto nas je yebeni Cipar nasamar'o na Bilinom. Nije ni onima u Savezu svejedno, i njima treba plasman iz 8 000 000 razloga ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 16 nov 2014, 17:55

SAFETE DILBERE,OVAKO VIŠE NE MEREEE :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 16 nov 2014, 18:30

"Srbi trebaju zavrsiti sa njima", "Pobijte ih sa ostalim muslimanima i arapima", "Nadam se da ce im se avion srusiti"... ovo su poruke kohi su oni nama porucili. Nadam se da emo um veceras vratiti povjedom na ove uvrede.
Kocka je bačena

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 16 nov 2014, 18:31

slika

Zamislite taj trenutak. :mrgreen:

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 16 nov 2014, 18:44

Ja mislim da ce Medunjanin danas iz inata rijesiti utakmicu i vratiti zidovima za sve sto je pretrpio dok je boravio kod njih :thumbup: Prizeljkujem 0-1 Medunjanin strijelac iz slobodnog udarca :thumbup: :bih:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 nov 2014, 18:45

muhamedkonjic je napisao/la:Ja mislim da ce Medunjanin danas iz inata rijesiti utakmicu i vratiti zidovima za sve sto je pretrpio dok je boravio kod njih :thumbup: Prizeljkujem 0-1 Medunjanin strijelac iz slobodnog udarca :thumbup: :bih:
Ja priželjkujem da ti nećeš biti gost- komentator veceras :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 16 nov 2014, 18:47

Željooooo je napisao/la:
muhamedkonjic je napisao/la:Ja mislim da ce Medunjanin danas iz inata rijesiti utakmicu i vratiti zidovima za sve sto je pretrpio dok je boravio kod njih :thumbup: Prizeljkujem 0-1 Medunjanin strijelac iz slobodnog udarca :thumbup: :bih:
Ja priželjkujem da ti nećeš biti gost- komentator veceras :mrgreen:
Hahahahha :rol: :rol: @ Zeljoooo :thumbup: :thumbup: za tebe :kralj: Nadam se i ja brate da nece, bio mi drag ko igrac ali ko komentator smara stvarno :rol:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 16 nov 2014, 18:53

Ironija je kada si primoran podržavati cionističku reprezentaciju, samo zato jer je njihova pobjeda jedina nada za permanentno riješavanje našeg glavnog problema - neshvaćenog genija iz Zavidovića na klupi reprezentacije.

Dokle te je u stanju dovesti jedna primitivna neznalica na utjecajnoj poziciji.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 16 nov 2014, 18:54

terabajt je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ode tema u neku stvar :facepalm:
Da se vratimo temi, Sušiću napolje :D
Sušiću napolje

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.