realno, covjek je u pravu! Nemas napadaca, ides na najvaznije gostovanje i imas imperativ pobjede, a neces da zoves nikog...a da stevo nosi bordo dres, javnost bi brujala o tom neshvatljivom potezu prvog stratega najvaznijeg kolektiva u drzavi!tepsija je napisao/la:Ne volim Safu,to sam do sada milion puta dokazao ali večeras neću da budem na strani neprijatelja BiH,navijača Izraela.Jednostavno ne mogu.
Hajde Asmire zabij gol zbog ovog koštuničavog seljačine.Asmire,Emire,vi iz zadnje linije,bilo ko.
Karačić: Nikolić nije na popisu jer ne igra za Sarajevo ili Želju
Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Haifi mora juriti pobjedu kako bi zadržala realne šanse da se plasira na Euro 2016. BiH će po pobjedu morati bez ijednog napadača, jer su ozlijeđeni i Edin Džeko i Vedad Ibišević.
Istina je da BiH ima mali kadar kvalitetnih nogometaša, ali mnogi se s pravom pitaju zašto izbornik Safet Sušić nije uputio poziv Stevi Nikoliću, prvom strijelcu Premier lige.
Nikolić je igrao za reprezentaciju BiH prije nekoliko godina, no nije se našao ni na širem Sušićevom popisu. Trener Zrinjskog Branko Karačić ima zanimljivu teoriju zašto Nikolić nije na popisu.
[/b]
'Neshvatljivo je da u situaciji u kojoj se našao selektor Sušić, poziv nije upućen trenutno najboljem strijelcu nacionalnog prvenstva. Mišljenja sam da Stevo Nikolić posjeduje sve kvalitete za poziv u reprezentaciju, te da je razlog nepozivanja to što ne nosi dres Željezničara ili Sarajeva', kazao je Karačić za Radio Televiziju Mostar.
Ne dotiče me se ova izjava jer ne navijam ni za Sarajevo ni za Želju,ali ovakva malograđanština i vječita želja za osjećajem majorizacije,želja za pažnjom,ovo mi žestoko ide na ****.
Idemo BiH!
16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
MirzaLukavac
- Kontakt:
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
**** - BiH 0:2
( Ben Haim 26' o.g. ; Pjanic 61' )
( Ben Haim 26' o.g. ; Pjanic 61' )
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da je ovo neko drugi rekao,možda bi i bilo vjerodostojno.Ali Karačić,to je ljiga kojem svaka riječ ima dvosmisleno značenje.Uostalom,on će pratiti Hrvatsku večeras pa ne znam ni gdje se petlja.MirzaLukavac je napisao/la: realno, covjek je u pravu! Nemas napadaca, ides na najvaznije gostovanje i imas imperativ pobjede, a neces da zoves nikog...a da stevo nosi bordo dres, javnost bi brujala o tom neshvatljivom potezu prvog stratega najvaznijeg kolektiva u drzavi!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Jos 120 minuta

Sad za sad smo samo jaci od Andore
Al imamo jos da igramo sa njima pa se jos nista ne zna. Odo izmjerit secer.
Vidi onih amatera iz Velsa.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Cipar, nakon pobjede protiv Safetovih pulena pokazuje klasu i protiv velesile Andore 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Principatus
- Kontakt:
Spavao sam 4 sata samo, sad se i ne isplati do utakmice spavati. Umoran i uzbudjen. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Idi spavaj, taman kad se probudis Pape dobio............Principatus je napisao/la:Spavao sam 4 sata samo, sad se i ne isplati do utakmice spavati. Umoran i uzbudjen.
....premiju zbog pobjede.
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

jel ovo to?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Principatus
- Kontakt:
Israel 2.55 X3.10 Bosnien Herzegowina 3.10
Hmm nije losa kvota na nas.
@Calcio
Pape ce donirati novac nekom turskom -sporu da kupe Tinu.
Hmm nije losa kvota na nas.
@Calcio
Pape ce donirati novac nekom turskom -sporu da kupe Tinu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne vjerujem da je to tacno.
Zvanicni sastavi izlaze za nekih sat vremena.
Zvanicni sastavi izlaze za nekih sat vremena.
Eh, sad Dzeku u napad, Hajrovic mjesto Kvrzica. Gurnuti Seju na beka i beton ekipakokuz je napisao/la:
jel ovo to?
No, kad to budemo mogli Safet ce izvesti neku buckuris od ekipe.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ma ni ja nisam provjeravao, vidim neka stranica objavila na fb, pa pokupio..
po meni ovo je odličan sastav, ali samo možda umjesto kvržića ja bih stavio višću.
po meni ovo je odličan sastav, ali samo možda umjesto kvržića ja bih stavio višću.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Sabinho je napisao/la:Vidi onih amatera iz Velsa.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kaze Susic samo se mi mozemo nadati kakvom rezultatu u Belgiji. A i prognozirao je upisana 3 boda protiv Velsa u Zenici.Sabinho je napisao/la:Vidi onih amatera iz Velsa.
Još 99 minuta 
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
+1DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kaze Susic samo se mi mozemo nadati kakvom rezultatu u Belgiji. A i prognozirao je upisana 3 boda protiv Velsa u Zenici.Sabinho je napisao/la:Vidi onih amatera iz Velsa.
- Principatus
- Kontakt:
Danas samo pobjeda. Pjanic ce zabiti.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, General505, guillermo, hansbosna, HariTz, MiranGlasnic, PeppermintSA, random11, zikerrz21 i 68 gostiju.