HahahahahMinjore je napisao/la:Ma Benjo samo moze sa dvije djevojke. I to jedna radnica iz Premiera, druga iz Sport Plusa na Čvili, sve ostalo ne moze.ChWilla je napisao/la:znači benjo ni sa juniorima više ne može?
EDIT : Da ne pomisli ko sta jer je čovjek oženjen, mislim na njegovo kockanje u te dvije kladionice
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
- champions1921
fkzeljeznicarba je napisao/la: Dino Hasanović vezni, odličan, ne hebe nikog, napravio 20 prekršaja sam, pretrčao najviše na terenu. Njegov stil igre bih uporedio sa Gattusom ili De Jongom.
Ja sam ga uporedio sa drugim igracem ali poenta je ista.. Ne znam sto ovog momka ne pominju medju ovim kandidatima sto ce ici na zimske pripreme sa prvim timom?? Momak je primjer igraca kakvog trebamo. Radilica i destruktivac koji bi se, bar po mom misljenju, brzo uklopio jer ima ono sto ima, recimo, i Memija, muda i veliku zelju sto je za njegovu poziciju dosta bitno.. Da nema nekih problema oko potpisa ugovora i sl.? I vec sam pitao pa ako znas da mi odgovoris hoce li on imati pravo nastupa za juniore i sledece sezone?Postao/la champions1921 dana 28 sep 2014, 21:53
Dino Hasanovic bi trebao biti momak sa brojem 7. Zadnji vezni kod juniora. Jak ko beton. U vise utakmica djelovao ko onaj Najgolan, ili kako se već zove, iz Rome. Nadam se da ce još napredovati jer takav nam igrač treba ko ozeblom sunce i ja ga na zimu očekujem da se priključi prvom timu..
BUDI ŽELJO !!!
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Neće imati pravo nastupa jer je 95. godište koliko znam. Ako mu ponude potpisat će sigurno.
- SarajlijaTM
Haskovic je potpisao još ljetos koliko se sjećam. Izguglajte malo pa provjerite
Btw
Slažem se sa svim komentarima, momak je fkt potencijal i odskace od ostalih
Btw
Momci pricaju o Dini Hasanovicu,a ne HaskovicuSarajlijaTM je napisao/la:Haskovic je potpisao još ljetos koliko se sjećam. Izguglajte malo pa provjerite
Btw
- SarajlijaTM
Do mene je, frisko sam ustao
Uživajte
Uživajte
-
karabaja_sa
- Kontakt:
Vi postali ko Bubamara, glavno je kako igraju i u kakvoj su formi kadeti i juniori
Šta je sa ovim Hirošom, nisam pratio njegove igre pa ne bih baš znao nešto reći o njegovoj igri ali, djeluje dobar na ovim jučerašnjim snimcima, dobar gol dao, rutinski. Kakvi su planovi sa njim, ugovor? Znam da je amaterski ugovor potpisao krajem juna ove godine (vjerovatno na godinu dana). Ide li on na pripreme sa prvm timom? Dobro bi nam došao na lijevom krilu obzirom da je Bučan za penzije a situacija oko Nuspahića je još uvijek nepoznata.
Neko je već pitao ali, niko nije odgovorio. U članku na zvaničnoj se ne spominje da je Nuspahić ulazio ali, mislim da sam ga vidio na videu a i @fkzeljeznicarba je pomenuo da je ulazio mada, nije ništa detaljnjije o njegovoj igri. Kako je on igrao?
@karabaja_sa Drugo nam ništa ne preostaje jbg, ne mo´š birati, kad nemamo drugog izbora.
Neko je već pitao ali, niko nije odgovorio. U članku na zvaničnoj se ne spominje da je Nuspahić ulazio ali, mislim da sam ga vidio na videu a i @fkzeljeznicarba je pomenuo da je ulazio mada, nije ništa detaljnjije o njegovoj igri. Kako je on igrao?
@karabaja_sa Drugo nam ništa ne preostaje jbg, ne mo´š birati, kad nemamo drugog izbora.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Jes, al Bubamara ima samo jednu manje titulu pravaka BiH od vas, a od nas 5karabaja_sa je napisao/la:Vi postali ko Bubamara, glavno je kako igraju i u kakvoj su formi kadeti i juniori
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
fedeltafrotta je napisao/la:amawe odlazi, nema para sve se rastalilo kuknjava kuknjavakarabaja_sa je napisao/la:Stvarno je sramota kako je unisten zeljeznicar, za sve ovo neko mora odgovarati
definitivno je gotovo,raspadamo se,
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
žao bi mi bilo da benjo totalno propadne, ali nažalost na tom je putu i sam je sebi kriv. struka mu je dala i više šansi nego što je zaslužio.
Znam dosta o momku i kada sam na ovoj temi pisao o njemu vecina me je ismijavala zbog toga,tako da ne bih da se isto ponavlja.Uglavnom mozda i najbolji vas junior ali zapostavljen pogotovo medijski jer nema nekoga ko mu je blizak vrhu klubaAdviser je napisao/la:Šta je sa ovim Hirošom, nisam pratio njegove igre pa ne bih baš znao nešto reći o njegovoj igri ali, djeluje dobar na ovim jučerašnjim snimcima, dobar gol dao, rutinski. Kakvi su planovi sa njim, ugovor? Znam da je amaterski ugovor potpisao krajem juna ove godine (vjerovatno na godinu dana). Ide li on na pripreme sa prvm timom? Dobro bi nam došao na lijevom krilu obzirom da je Bučan za penzije a situacija oko Nuspahića je još uvijek nepoznata.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Gledao sam derbi juniora i jedini igrac u obje ekipe koji me impresionirao je vas igrac sa brojem 14. Ne znam kako se zove. Momak sve zna sa loptom i fudbalski je jako inteligentan. Ostali, par krkana za nase lige i to je to.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
mukitmovac
- Kontakt:
Hvala ti sto si nas prosvijetlio, kako mislis krkana nesto poput Zukica i KrupincaAragon je napisao/la:Gledao sam derbi juniora i jedini igrac u obje ekipe koji me impresionirao je vas igrac sa brojem 14. Ne znam kako se zove. Momak sve zna sa loptom i fudbalski je jako inteligentan. Ostali, par krkana za nase lige i to je to.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Zuka i Krupinac su doktori za nase i vase danasnje stopere 
sigurno su ti oni komsije, hz ilijas. cuj krupinacsDobrinje je napisao/la:Zuka i Krupinac su doktori za nase i vase danasnje stopere
Dobrinja i Ilijas bas i nisu toliko blizu.A sta je falilo Krupincu?Pravi stoper iz tog vremena.
A sta ima veze i da mi jesu komsije?
A sta ima veze i da mi jesu komsije?
-
lafomamone
- Kontakt:
Samir Muratovic like thisado19211 je napisao/la:sigurno su ti oni komsije, hz ilijas. cuj krupinacsDobrinje je napisao/la:Zuka i Krupinac su doktori za nase i vase danasnje stopere![]()
lafomamone je napisao/la:Samir Muratovic like thisado19211 je napisao/la:sigurno su ti oni komsije, hz ilijas. cuj krupinacsDobrinje je napisao/la:Zuka i Krupinac su doktori za nase i vase danasnje stopere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HAHAHAHAHA, maskota s koševa
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Idi bolan vani malo Aldine.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!