16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- skyisthelimit
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Mi veceras MORAMO pobjediti. Sve ostalo nas vodi u sunovrat

15.10 - 15.06 ...
Vels zasluzeno do boda.
Ma kako dobro, ljudi iznenadili i uzeli bod u gostima kod Belgije, nešto sumnjam da ćemo mi uspjeti isto da napravimo...artemis77 je napisao/la:Sve je dobro osim pobjede Velsa
Bojim se da nam Wels ne zagorca zivot sa ovim remijem protiv Belgije.
-
MirzaLukavac
- Kontakt:
kako su lude ove kvalifikacije!!!
I prije je zalo biti poneko iznenadjenje u kvalifikacijama, neka mala ekipada se kvalifikuje, skine skalp nekom od velikana, ali ove su krejzi skroz!
I prije je zalo biti poneko iznenadjenje u kvalifikacijama, neka mala ekipada se kvalifikuje, skine skalp nekom od velikana, ali ove su krejzi skroz!
- Goalgetter
- Kontakt:
Situacija nam se jos vise pogorsala, ako je ikako i gore moglo vise. Bod nam veceras apsolutno nista ne znaci, trebamo pobjedu!
- bianconeros
- Kontakt:
sedra je napisao/la:Bojim se da nam Wels ne zagorca zivot sa ovim remijem protiv Belgije.
vec smo to uspijeli uraditi nakon kiksa protiv kiperna..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj ovo igranje Safeta sa bodovima ce nas samo kostat, eto Vels ako mi ne pobjedimo danas uz Izrael u dobroj situaciji, a Safet gledao da njih Belgija i jedne i druge natambura..
Može se sa 17 bodova na EP,samo kad ovi budu imali 17,18 bodova mi ćemo imati 9 
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Sad znamo sta nam je ciniti, trebat ce nam 20, +-1, bodova. Znaci sve pobjede do kraj osim mozda u Belgiji.
-
wienultras
- Kontakt:
Vels ima osam belgija pet...pobjeda nas vraca u zivot..remi ili poraz..da se halalimo..**** safete...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Kad god smo kalkulisali u kvalifikacijama ostali smo kratkih rukava. Ova x Belgije i Velsa samo potvrdjuje to iskustvo. Nemoze se kalkulisati sa jednim bodom protiv Izraela. Ili pobjeda ili se mozemo oprostiti on Eura. Kratko i jasno
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vels moramo pobjediti kada budu igrali kod nas, a prosuce oni bodove jos negdje. imaju dvije utakmice protiv Izraela, Kipar u gostima.Alucard je napisao/la:Ma kako dobro, ljudi iznenadili i uzeli bod u gostima kod Belgije, nešto sumnjam da ćemo mi uspjeti isto da napravimo...artemis77 je napisao/la:Sve je dobro osim pobjede Velsa
- bianconeros
- Kontakt:
Nakon kiksa belgije ima da slusamo susica kako smo jos u igri za prva 2 mjesta 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Eto dokle nas je Safet doveo, da mi moramo navijati za Belgiju.
Da su normalne okolnosti trebali bismo navijati za Wales...to je isto kao da smo navijali u proslom ciklusu za grcku umjesto za litvaniju...
Safete, Safete...idi vise u vraziju mat..
Iako pobijedimo mars s broda jer si katastrofalan kormilar...
Belgija je jos jednom pokazala da nije neki bauk...siguran sam da bismo uz misketa i normalnog selektora pobijedili onu utakmicu u Zenici.
Belgijanci jesu dogurali daleko na SP-u, ali nijednu utakmicu nisu bili toliko nadmocni...sve na guzove su dobijali, 1 razlike...
Da su normalne okolnosti trebali bismo navijati za Wales...to je isto kao da smo navijali u proslom ciklusu za grcku umjesto za litvaniju...
Safete, Safete...idi vise u vraziju mat..
Iako pobijedimo mars s broda jer si katastrofalan kormilar...
Belgija je jos jednom pokazala da nije neki bauk...siguran sam da bismo uz misketa i normalnog selektora pobijedili onu utakmicu u Zenici.
Belgijanci jesu dogurali daleko na SP-u, ali nijednu utakmicu nisu bili toliko nadmocni...sve na guzove su dobijali, 1 razlike...
Izgleda da smo dobili najtezu mogucu grupu, nazalost.
I u takvoj grupi gubimo od Kipra kuci, znaci do kraja nerviranje kako god.
I u takvoj grupi gubimo od Kipra kuci, znaci do kraja nerviranje kako god.
Sta se gleda kad ekipe imaju isto bodova?
Wilmots ako ima imalo obraza dace ostavku. Sa onakvim timom ne zabiti gol nekim amaterima koji imaju dva igraca da valjaju. Prije toga jednacinom o jacini liga i klubova te intenzitetu treninga u Njemackoj dolazimo do zakljucka da je morao i protiv nas uzeti tri boda.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
džakailibu
- Kontakt:
neki link za bht, hvala
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Jeli na BH TV u HD rezoluciji ,ako je ovako kako je sad neisplati se gledati na BH TV.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Brix, CAGarfia, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], LeCoq, Lekqqq1921, soccerfan, zeljooo13, Zglavkar i 59 gostiju.