Valjda nam reprezentacija osvjetla obraz.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Hadzic igra lijevog beka.muamerc je napisao/la:Koja je ovo formacija, jel 3-5-2? Ako je ta, ona je mac sa dvije ostrice. Je... formacija. Mora se imati igrace za istu. Nadam se dobrom.
Meni se cini da jeste jer je nacrtano da Kvrzic igra naprijed sa Izetom a Mujdza sam cuva desnu stranu.muamerc je napisao/la:Koja je ovo formacija, jel 3-5-2? Ako je ta, ona je mac sa dvije ostrice. Je... formacija. Mora se imati igrace za istu. Nadam se dobrom.
I ja isto. Osjecam da cemo razvaliti ovu tekmu.kokuz je napisao/la:nikad nisam bio optimističniji i uvjereniji u pobjedu nego sad.
Nije, igramo sa 4 igraca u zadnjoj liniji definitivno. Hadzic ce na LB, ostalo je poznato Mujdza, Sunjic, Spahic...soccerfan je napisao/la:Meni se cini da jeste jer je nacrtano da Kvrzic igra naprijed sa Izetom a Mujdza sam cuva desnu stranu.muamerc je napisao/la:Koja je ovo formacija, jel 3-5-2? Ako je ta, ona je mac sa dvije ostrice. Je... formacija. Mora se imati igrace za istu. Nadam se dobrom.Nije da nismo navikli da jedan igrac kod Safeta cuva cijelu stranu ( citaj Lulic) ali moglo bi nam veceras biti pravo veselo sa ovakvom formacijom. A Hadzic igra lijevog beka .
po lajkovima ne bih rekao da nije dobarcalcio je napisao/la:Nije ti tako dobar status da bi ga reklamirao po forumima.Kaunas je napisao/la:
Ma mi svakako ne znamo normalno i polako. Nego sve na granici srcanog udara. Nikad rahat kvale odgledati.barbarez je napisao/la:mene susic nervira I ide na zivce odavno,I ne mislim ga branit uopste,ali nidje veze vam je prica da sa bodom oprastamo se ,ovako ili onako....
Realno uzimas 6 bodova andori,dok ti skupis tih 6 ,ovi ostali ce prosipat bodove jer igraju medjusobno.
Moras dobiti kipar,vels I izrael ako zelis na euro,zaista ne vidim kako to ne odlucujemo sami o sebi,samo imamo veliki pritisak I nemamo prava na kiks u ovih 5 meceva.
Mec sa belgijom ne racunam.
Da mi pobjedimo veceras abd,pa cemo lako za kalkulacije.izabrali smo tezi put,ali **** ga.
Nije već Hadžić igra LB. Univerzalac.muamerc je napisao/la:Koja je ovo formacija, jel 3-5-2? Ako je ta, ona je mac sa dvije ostrice. Je... formacija. Mora se imati igrace za istu. Nadam se dobrom.