FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 20 mar 2010, 23:01

prvo poluvrijeme ok,drugo lose..na kraju pobjeda..nisam zadovoljan igrom al eto...moglo je bit svasta....nismo bas previse raspolozeni bili,i kad je tako onda je pobjeda zlatna vrijedna...

gledalaca 5-6000 a ne kako pise 3000 :roll: :roll: :| ....slijedi tri vezana gostovanja(racunajuci i tuzlu eventualno)....ukoliko ne osvojimo 6 bodova minimalno...prica o tituli je zavrsena,mada vec sad igra koju pokazujemo ne daje puno nade za takvo sta
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 20 mar 2010, 23:07

sarajlija89 je napisao/la:prvo poluvrijeme ok,drugo lose..na kraju pobjeda..nisam zadovoljan igrom al eto...moglo je bit svasta....nismo bas previse raspolozeni bili,i kad je tako onda je pobjeda zlatna vrijedna...

gledalaca 5-6000 a ne kako pise 3000 :roll: :roll: :| ....slijedi tri vezana gostovanja(racunajuci i tuzlu eventualno)....ukoliko ne osvojimo 6 bodova minimalno...prica o tituli je zavrsena,mada vec sad igra koju pokazujemo ne daje puno nade za takvo sta
...tako je,ali smo tanki,PRAVO....

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 mar 2010, 23:14

jel zna neko sta je sad sa ove eventualne ponovljene u srijedu :roll: ....odredili da se 24. igra tekma a apelaciona komisija koja je zasjedala u cetvrtak dala rok od 8 dana za ulaganje nove zalbe nekoj novoj nadri komisiji :roll: :o :o :shock: ....znaci tekma se treba igrat u srijedu a vi imate pravo zalbe na odluku do cetvrtka :D :D ...jel sad vidite da je sve oko gavarica do nakaradnog saveza i nepismenih te polupijanih ljudi koji sjede u njemu...kad su donijeli ovakvu apsurdnu odluku nije ni cudo sto ne popunjavaju te neke smijesne biltene...uglavnom...ako nesto neko zna o eventualnom dolasku ili nedolasku vase ekipe nek napise sta ;)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 mar 2010, 23:19

slani grad je napisao/la:jel zna neko sta je sad sa ove eventualne ponovljene u srijedu :roll: ....odredili da se 24. igra tekma a apelaciona komisija koja je zasjedala u cetvrtak dala rok od 8 dana za ulaganje nove zalbe nekoj novoj nadri komisiji :roll: :o :o :shock: ....znaci tekma se treba igrat u srijedu a vi imate pravo zalbe na odluku do cetvrtka :D :D ...jel sad vidite da je sve oko gavarica do nakaradnog saveza i nepismenih te polupijanih ljudi koji sjede u njemu...kad su donijeli ovakvu apsurdnu odluku nije ni cudo sto ne popunjavaju te neke smijesne biltene...uglavnom...ako nesto neko zna o eventualnom dolasku ili nedolasku vase ekipe nek napise sta ;)
ne zna se nista zvanicno ;) ...ako ne odemo mozemo biti kaznjeni oduzimanjem bodova tako da....al opet,ko ce znati...ovo je dno dna...... :| :| :| kakvi nam ljudi vode fudbal :arrow: :| :arrow:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 mar 2010, 23:33

sarajlija89 je napisao/la:
slani grad je napisao/la:jel zna neko sta je sad sa ove eventualne ponovljene u srijedu :roll: ....odredili da se 24. igra tekma a apelaciona komisija koja je zasjedala u cetvrtak dala rok od 8 dana za ulaganje nove zalbe nekoj novoj nadri komisiji :roll: :o :o :shock: ....znaci tekma se treba igrat u srijedu a vi imate pravo zalbe na odluku do cetvrtka :D :D ...jel sad vidite da je sve oko gavarica do nakaradnog saveza i nepismenih te polupijanih ljudi koji sjede u njemu...kad su donijeli ovakvu apsurdnu odluku nije ni cudo sto ne popunjavaju te neke smijesne biltene...uglavnom...ako nesto neko zna o eventualnom dolasku ili nedolasku vase ekipe nek napise sta ;)
ne zna se nista zvanicno ;) ...ako ne odemo mozemo biti kaznjeni oduzimanjem bodova tako da....al opet,ko ce znati...ovo je dno dna...... :| :| :| kakvi nam ljudi vode fudbal :arrow: :| :arrow:
pa kako cete bit kaznjeni kad su vam dali do cetvrtka da ulozite neku novu zalbu :shock: ..znaci ako je utakmica u srijedu odredzena vi mozete fakticki u srijedu ujutro ulozit zalbu i onda bi valjda utakmica trebala bit odlozena dok se ne razmotri ta vasa zalba na nekoj novoj komisiji kojoj ce opet trebat par dana da se sastane..valjda :? :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 20 mar 2010, 23:36

slani grad je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:
pa kako cete bit kaznjeni kad su vam dali do cetvrtka da ulozite neku novu zalbu :shock: ..znaci ako je utakmica u srijedu odredzena vi mozete fakticki u srijedu ujutro ulozit zalbu i onda bi valjda utakmica trebala bit odlozena dok se ne razmotri ta vasa zalba na nekoj novoj komisiji kojoj ce opet trebat par dana da se sastane..valjda :? :?
...cuj,KAKO?...PA ISTO ONAKO KAO STO SU ODLUCILI DA SE IGRA 'NOVA' TEKMA...
Zadnja izmjena: ja-hordas, dana/u 20 mar 2010, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 mar 2010, 23:36

pravilnik kaze da tim zbog ne odlaska na tekmu moze bit kaznjen oduzimanjem bodova...al i to sto kazes....slucaj gavaric je dokaz da kod nas ne vaze pravila :mrgreen: :lol: :lol: ma ko ce znat brate....ovo je cirkus

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 mar 2010, 23:37

iskreno ne bi volio da igramo tu utakmicu dva razloga:Prvi ni po koju cijenu ma ne da nam oduzmu neki bod ili da nas kazne novćano,nego da nas presele u niži rang ne bi igrao i tjerao bi savez do kraja pa nek nas sve kazne,da nikom ne daju u Europu, pa nek onda sitne duše odlučuju po željama svojih klubova ali će igrati Eu takmićenja u svojoj kući.Drugi razlog je taj što smo kažnjeni za neku utakmicu koju treba ponoviti pa prema tome ona nije ni odigrana i ne postoji osnov za kažnjavanje,a iskreno bojim se i nas samih loši smo pravo ,tek poćeli igrati glavni igraći nisu u formi nikako i posebno ću dodati da je trebalo ili registrovati utakmicu 3:0 za Sarajevo ili već postignutim rezultatom tj.pobjeda slobode 3:1 a ne izmišljati neke nove utakmice i nova pravila koja važe samo u BiH,ne važe ni u Zimbabveu eto na šta nam je fudbal spao fuj i zato treba istrajati do kraja pa šta god bude!Čuj dali nam 8 dana da se žalimo a nismo ni odluku dobili a treba se igrati u srijedu a oni odlućili u četvrtak bože sačuvaj **** lud zbunjenog pa nema tu ni 6 dana e svašta da nije smiješno bilo bi tužno ko što i jeste pravo. :shock: :?:
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 20 mar 2010, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Keno_95
Kontakt:

Post Postao/la Keno_95 » 20 mar 2010, 23:39

denza_hordas je napisao/la:hvala neutral evo ja sad sa obje utakmice dosao predobro bilo malo da ponovimo

ole ole ole ole ole ole ola ja nemogu zivjeti bez moga saraj'va uvjek ce se cuti pjesma s tvoga sjevera ole ole ole ole ole ole ola ole ole ole ole ole ole ola nek se se pjeva nek se slavi ova pobjeda tako nam se opet blizi nova titula ole ole ole ole ole ole ola. drugu sam zaboravio jbg de nek neko drugi napise

TITULA ZA VEDRANA!!!!!!!!!!
druga:aleeeeeee aleeeeeeeee aleeeeeeee pjesma Hordi ori se, na Sjeveru uvjek spica kad Sarajvo bori se .... :D :D :D bilo eksta fakat spica :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 mar 2010, 00:23

Samo prvih 20 minuta vrijedno spomena ,ostalo 0,bespotrebno se povukli nakon 2 brza gola,al bas bespotrebno prestajanje sa napadanjem fol smirili igru drze rezultat ,nakon toga nismo vise suta kako treba imali,Olimpik dobra ekipa sa par kvalitetnih pojedinaca,Saranovic zvjer igrac kako se nasi zajebase sto ga nisu doveli to je smjesno,mogo je zabit i drugi gol al cinilo se kao da namjerno nije htio da postigne taj gol za 2-2, vidio da ide sam pred Alaima i nesto uspori pred golom taman toliko da ga Torlak stigne i izbije loptu,inace nije se radovao ni kod gola,dobio je aplauz za to :mrgreen: ,u sustini igra bas losa,samo se bodovi pisu i ti bodovi su skupo placeni s obzirom da su Skoro i Avdic dobili po treci zuti i propustaju sljedecu utakmicu,pa koja god to bila :) ova u Tuzli ili protiv Travnika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amel korman
Kontakt:

Post Postao/la amel korman » 21 mar 2010, 00:43

Ma bitno je da samo pobjedili ,iako se ne mogu oteti utisku da smo i sa ovakvom vecerasnjom igrom mogli bar do boda u mostaru(ko je gledo utakmicu sa velezom zna o cemu pricam).
Sad fino u tuzlu po sampionska 3 boda ,kakva ba sloboda ,treba im tricu spucat !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2010, 00:59

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 mar 2010, 10:07

sarajlija89 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-33257.htm

zadnje dvije rijeci :| :| :| :| :| :(

Hebiga drug,konkurencija je prevelika nikad timova vise nije bilo kandidata za titulu i evropu ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 mar 2010, 11:38

upravu si ti, ali je preglupo da tako trener govori. Navijači svaki meč "urliču" da hoće titulu i on nakon toga ovako izjavi. I šta ćeš ti očekivati, kad ni sam trener "neželi" titulu. Igrači su malo bolji, oni bar izjave idemo na tiulu... :roll:

edit: jbg, ovo je Ihtijarević rekao, al isto tako govori i šef.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 21 mar 2010, 12:51

sarajlija89 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-33257.htm

zadnje dvije rijeci :| :| :| :| :| :(
nemogu vjerovat sramota mamu im hebem nesposobnu :( :( :(
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 21 mar 2010, 12:53

Ma zakidaju nas od posjete,pa do objave godišnjica gola zubanovica,filuju nas nepotrebnim informacijama o zelji zato sto su vecina administratora manijaci i to sa tribine...e eto im njihovi fudbalski mešetari i kriminilci brković i pekić,pa neka se diče sa njima i titulama koje im ovi srede..ali dragi Bog im zato i neda,a mi ćemo u inat njima i sličnim opet titulu da osvojimo

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 21 mar 2010, 12:59

http://www.fksinfo.com/galerija/data/media/216/28.jpg

vidite ih kako hodaju ko da im je pomrlo po familije

a sto se tice ss.ba ja odavno nista ovom portalu nevjerujem kao i drugim portalima u bih ;)
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 21 mar 2010, 13:35

Muka mi je ovog debila da slusam,ajde jednom reci jado idemo na pobjedu makar i 10-0 da izgubis,pa bijednice jedan kome je cilj evropa mozda je tebi nama nije!

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 21 mar 2010, 13:42

samo rajvosa je napisao/la:Muka mi je ovog debila da slusam,ajde jednom reci jado idemo na pobjedu makar i 10-0 da izgubis,pa bijednice jedan kome je cilj evropa mozda je tebi nama nije!
mislim da on nije na ovom forumu :D

Brothers 4 ever!!

alibi

Post Postao/la alibi » 21 mar 2010, 15:13

samo rajvosa je napisao/la:Muka mi je ovog debila da slusam,ajde jednom reci jado idemo na pobjedu makar i 10-0 da izgubis,pa bijednice jedan kome je cilj evropa mozda je tebi nama nije!
Neka debili pokusavaju da ublaze retoriku,mogu samo sebi skociti u stomak.Ja sam davno calu i njegove izjave poceo da shvatam ne ozbiljinima.Nema HUSREFA na daleko.Tip prozivljava svaku utakmicu na svoj nacin.Aj ko ih j.........

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hardzavi, johntravolta123, napoleon72 i 35 gostiju.