gledalaca 5-6000 a ne kako pise 3000

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
...tako je,ali smo tanki,PRAVO....sarajlija89 je napisao/la:prvo poluvrijeme ok,drugo lose..na kraju pobjeda..nisam zadovoljan igrom al eto...moglo je bit svasta....nismo bas previse raspolozeni bili,i kad je tako onda je pobjeda zlatna vrijedna...
gledalaca 5-6000 a ne kako pise 3000![]()
![]()
....slijedi tri vezana gostovanja(racunajuci i tuzlu eventualno)....ukoliko ne osvojimo 6 bodova minimalno...prica o tituli je zavrsena,mada vec sad igra koju pokazujemo ne daje puno nade za takvo sta
ne zna se nista zvanicnoslani grad je napisao/la:jel zna neko sta je sad sa ove eventualne ponovljene u srijedu....odredili da se 24. igra tekma a apelaciona komisija koja je zasjedala u cetvrtak dala rok od 8 dana za ulaganje nove zalbe nekoj novoj nadri komisiji
![]()
![]()
![]()
....znaci tekma se treba igrat u srijedu a vi imate pravo zalbe na odluku do cetvrtka
![]()
...jel sad vidite da je sve oko gavarica do nakaradnog saveza i nepismenih te polupijanih ljudi koji sjede u njemu...kad su donijeli ovakvu apsurdnu odluku nije ni cudo sto ne popunjavaju te neke smijesne biltene...uglavnom...ako nesto neko zna o eventualnom dolasku ili nedolasku vase ekipe nek napise sta
pa kako cete bit kaznjeni kad su vam dali do cetvrtka da ulozite neku novu zalbusarajlija89 je napisao/la:ne zna se nista zvanicnoslani grad je napisao/la:jel zna neko sta je sad sa ove eventualne ponovljene u srijedu....odredili da se 24. igra tekma a apelaciona komisija koja je zasjedala u cetvrtak dala rok od 8 dana za ulaganje nove zalbe nekoj novoj nadri komisiji
![]()
![]()
![]()
....znaci tekma se treba igrat u srijedu a vi imate pravo zalbe na odluku do cetvrtka
![]()
...jel sad vidite da je sve oko gavarica do nakaradnog saveza i nepismenih te polupijanih ljudi koji sjede u njemu...kad su donijeli ovakvu apsurdnu odluku nije ni cudo sto ne popunjavaju te neke smijesne biltene...uglavnom...ako nesto neko zna o eventualnom dolasku ili nedolasku vase ekipe nek napise sta
...ako ne odemo mozemo biti kaznjeni oduzimanjem bodova tako da....al opet,ko ce znati...ovo je dno dna......
![]()
![]()
kakvi nam ljudi vode fudbal
![]()
![]()
...cuj,KAKO?...PA ISTO ONAKO KAO STO SU ODLUCILI DA SE IGRA 'NOVA' TEKMA...slani grad je napisao/la:pa kako cete bit kaznjeni kad su vam dali do cetvrtka da ulozite neku novu zalbusarajlija89 je napisao/la:ne zna se nista zvanicnoslani grad je napisao/la:jel zna neko sta je sad sa ove eventualne ponovljene u srijedu....odredili da se 24. igra tekma a apelaciona komisija koja je zasjedala u cetvrtak dala rok od 8 dana za ulaganje nove zalbe nekoj novoj nadri komisiji
![]()
![]()
![]()
![]()
...ako ne odemo mozemo biti kaznjeni oduzimanjem bodova tako da....al opet,ko ce znati...ovo je dno dna......
![]()
![]()
kakvi nam ljudi vode fudbal
![]()
![]()
..znaci ako je utakmica u srijedu odredzena vi mozete fakticki u srijedu ujutro ulozit zalbu i onda bi valjda utakmica trebala bit odlozena dok se ne razmotri ta vasa zalba na nekoj novoj komisiji kojoj ce opet trebat par dana da se sastane..valjda
![]()
druga:aleeeeeee aleeeeeeeee aleeeeeeee pjesma Hordi ori se, na Sjeveru uvjek spica kad Sarajvo bori se ....denza_hordas je napisao/la:hvala neutral evo ja sad sa obje utakmice dosao predobro bilo malo da ponovimo
ole ole ole ole ole ole ola ja nemogu zivjeti bez moga saraj'va uvjek ce se cuti pjesma s tvoga sjevera ole ole ole ole ole ole ola ole ole ole ole ole ole ola nek se se pjeva nek se slavi ova pobjeda tako nam se opet blizi nova titula ole ole ole ole ole ole ola. drugu sam zaboravio jbg de nek neko drugi napise
TITULA ZA VEDRANA!!!!!!!!!!
nemogu vjerovat sramota mamu im hebem nesposobnu
mislim da on nije na ovom forumusamo rajvosa je napisao/la:Muka mi je ovog debila da slusam,ajde jednom reci jado idemo na pobjedu makar i 10-0 da izgubis,pa bijednice jedan kome je cilj evropa mozda je tebi nama nije!
Neka debili pokusavaju da ublaze retoriku,mogu samo sebi skociti u stomak.Ja sam davno calu i njegove izjave poceo da shvatam ne ozbiljinima.Nema HUSREFA na daleko.Tip prozivljava svaku utakmicu na svoj nacin.Aj ko ih j.........samo rajvosa je napisao/la:Muka mi je ovog debila da slusam,ajde jednom reci jado idemo na pobjedu makar i 10-0 da izgubis,pa bijednice jedan kome je cilj evropa mozda je tebi nama nije!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hardzavi, johntravolta123, napoleon72 i 35 gostiju.