16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
sta je s tobom Begoviću 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- firefirefirely
- Kontakt:
Dajte tog drona sa palestinskom zastavom 
Samo mi je njega zao
Sta je mogao kod sve i jednog gola ???????????????????Kaunas je napisao/la:sta je s tobom Begoviću
Samo mi je njega zao
Zadnja izmjena: firefirefirely, dana/u 16 nov 2014, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Jedna od većih katastrofa najdraže i jedine nam reprezentacije.
Safete, imaš li obraza sekunde? Ima li išta u toj tvojoj telećoj glavi?
Safete, imaš li obraza sekunde? Ima li išta u toj tvojoj telećoj glavi?
Indirektno ga igraci bojkotuju. I treba, i treba.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Visca krenuo sa loptom za Sarajevo

ps. kako vas nije sramota napadati Hadzica , pa da nije njega nikad ovaj levat nebi otisaosa mijesta selektora!!
Anele ne zasluzujemo te
ps. kako vas nije sramota napadati Hadzica , pa da nije njega nikad ovaj levat nebi otisaosa mijesta selektora!!
Anele ne zasluzujemo te
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Bojkot mangupski odradjen, Mire, Mujdza, Mume, volim vas momci !
3:0
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
golman ,1 odbrambeni i 8 vezni
klanjamo ti se Safete takticki genije 
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
- Principatus
- Kontakt:
Sabinho: Nadam se da Susic ostaje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
ZvornikBBB
- Kontakt:
Hahah ovi amateri nas nakantase. **** kipar nas pobjedi. Crncuge nas pobjedi. **** ti mater susicu.
Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.
Operacija #BringVaha je počela.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Utjehu mi daje aBd sutrasnji naslov na Klixu, SAFET SUSIC NAPUSTIO KORMILO REPREZENTACIJE BIH!
Inshallah.
Inshallah.
Don't believe the hype.
- rob do bagro
- Kontakt:
Al najveca hinja je ovaj pjanic, gubi se 2-0 vidi da nece i fol povreda, a sljedecu se da gine za romu...**** ga toti..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- bianconeros
- Kontakt:
Ovo se mora nogirati susica... nema druge!
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 16 nov 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Kakva sramota.
LANET OLSUN!
mangupski bi bilo da smo izgubili 0:1, ovako smo direktni omjer protiv izralela izgubili, nema sanse da cemo ih kuci dobit 3:0Papastathopoulos je napisao/la:
Fakat mislis da je ovo namjerno? Kakva paranoja i masta. De ba..gubimo jer su bolji. Dzaba mislis o nekoj drami i bojkotu. Dodji sebi.Papastathopoulos je napisao/la:
shandrlike-tandrlike
Re: Odg: 16.11.2014 Izrael - BiH
Kako sad cekati sljedece kvalifikacione utakmkice. Da nas Anceloti i Mourinho zajedno preuzmu ne mogu nista spasiti. Ubio si nas Safete hvala ti. Oprostio bih ti sve da izvrsis samoubistvo smradu yebeni.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži