Ako poslije vecerasnje tekme ne dobije otkaz,onda ne znam sta treba da se desi. Unistio nas!!

Elegant je napisao/la:Bas me zanima ko ce zamjenit Susica i hoce li se snaci da dovede stvari u red.
Koiko samo posla ima novi selektor.

Elegant je napisao/la:Bas me zanima ko ce zamjenit Susica i hoce li se snaci da dovede stvari u red.
Sta ti hoces pizdo jedna salonska, dok ljudi idu po **** Haifi navijati, bodriti, ti seres ovdje po forumima. Stoko jedna nezahvalna, da nije bilo njih jos bi gledao Usanovica i ekipu a Brazila nebi ni vidio.[/samadhi je napisao/la:Mudrinjo je napisao/la:Ti BHF su sramota. Jeftino potplacena gamad koja se sad okrece gdje vjetar puše. Nikada necu zaboraviti kako su igrace napali nakon Cipra, ko da su oni krivi. Odvratni!MoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.
ultrassa1921 je napisao/la:kad veceras dobijemo i kad se pocnu javljati Safetovi ahbabi ovdje po forumu neces moci ostati
 da je Bogdo tako bilo ...
  da je Bogdo tako bilo ...

Šta reći na ovakav ljigav stav.Husika je napisao/la:Elegant je napisao/la:Bas me zanima ko ce zamjenit Susica i hoce li se snaci da dovede stvari u red.

Napušit ću mu se kite samo da nam dođe.frankqqqqq je napisao/la:Vaha spasi nas, molim te. Kako je samo ovo bolno gledati, fuj

Ma sad je više svejedno, svakako su kvalifikacije izgubljene. A ako bi ili Safet ili neki drugi trener došli do baraža bila bi stvar sreće, i ničega drugo.lazar je napisao/la:Susic ostaje do kraja kvalifikacija

Bilo bi sasvim dovoljno da Susic odeGladiator je napisao/la:Vahaaaaa molimteeeeeeeeeeeeeeeeeee dolaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

.
 .Papeta treba otjerati, do ponoći. Kvalifikacije nisu izgubljene. U **** smo samo takvim, ali s nekim drugim moramo se boriti do kraja.*p!p!t@* je napisao/la:Ma sad je više svejedno, svakako su kvalifikacije izgubljene. A ako bi ili Safet ili neki drugi trener došli do baraža bila bi stvar sreće, i ničega drugo.lazar je napisao/la:Susic ostaje do kraja kvalifikacija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.