Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Ma Besu i djeca voleBassha je napisao/la:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
samo da pozdravim raju......

Daleko najlošija utakmica Bešića. Nadam se da mu nije slava udarila u glavu.
Papke očigledno ne gotivi igrace tipa Kolašinac i Bešić, više je za tehničare amidžića, svršajevića i hadžića. Nije bitno na kojoj poziciji, samo ako mogu hodati ima da igraju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Dosadilo momku, vjerovatno ga je poslao u 3pm na poluvremenu i zato se nije vratio.Mudrinjo je napisao/la:Daleko najlošija utakmica Bešića. Nadam se da mu nije slava udarila u glavu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- HeavensWonder
- Kontakt:
A zna li neko šta mu je rekao i razlog zašto je izašao ? Ako je to uradio onda kapa dole !Otelo je napisao/la:Dosadilo momku, vjerovatno ga je poslao u 3pm na poluvremenu i zato se nije vratio.Mudrinjo je napisao/la:Daleko najlošija utakmica Bešića. Nadam se da mu nije slava udarila u glavu.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne liči mi na Bešića da napusti ekipu svojevoljno radi Safeta.Mislim da su mu saigrači i državni dres daleko draži da bi ih žrtvovao radi njega. Zna i mume koliko znaci ovoj ekipi.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nije igrac od pasova i golova..*p!p!t@* je napisao/la:Papke očigledno ne gotivi igrace tipa Kolašinac i Bešić, više je za tehničare amidžića, svršajevića i hadžića. Nije bitno na kojoj poziciji, samo ako mogu hodati ima da igraju.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Cudno ovo pravo u vezi besica.
Već sam upozoravao na neke njegove egzibicije s loptom i nepotrebne poteze za zadnjeg veznog, i noćas ih je nažalost opet ponovio.. Nisi Messi yebo ga ti.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
jbg momak voli da glumi modernog DMF-a ,a nema iskustva jos za toga to ga vec kosta u Evertonu..los je bio i protiv BelgijeClutch je napisao/la:Već sam upozoravao na neke njegove egzibicije s loptom i nepotrebne poteze za zadnjeg veznog, i noćas ih je nažalost opet ponovio.. Nisi Messi yebo ga ti.
upravo sam to dosao da napisemOtelo je napisao/la:Dosadilo momku, vjerovatno ga je poslao u 3pm na poluvremenu i zato se nije vratio.Mudrinjo je napisao/la:Daleko najlošija utakmica Bešića. Nadam se da mu nije slava udarila u glavu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja saam mislio da je on ovo bezz izjavio al poslije ove utakmice s izraelom imam osjecaj da je i on nesto kao ljut i da nije odigrao na nivou pa cak se nije ni borio kako zna.cesto ovi nasi igraci nesto puknu ocito da se slabo nose s pritiskom a i safet izgleda je tu skroz tanak da pripremi igrace psiholoskiVirtu4l je napisao/la:Koji car, u fazonu 'ne mogu ja više trčati za vas'bordobijeli je napisao/la:sta kaze mume nek se svako bori za sebe![]()
![]()
Igraci su ga trebali bojkotovat protiv Velsa, manje bi bolilo a imali bi vise sanse da se plasiramo.
Da su ga tada pustili niz vodu sad bi mi drugu pjesmu pjevali.
Da su ga tada pustili niz vodu sad bi mi drugu pjesmu pjevali.
Veze nemam gdje procitah, dal ovdje na ovom forumu al na drugoj temi, il na drugom forumu, il na faceu, nije ni bitno al rekose da su Mujdza i Besic odbili da izadu na teren u drugom poluvremenu i zato ih je Safet zamjenio. Iskreno mene nebi nimalo iznenadilo. Ni sekunde. Pa vidite li kako nama Safet izvuce zivac i kako nas hebe u zdrav mozak sa izjavama in postavkama? E sad zamislite kako je igracima koji ustvari moraju komunicirati sa njim i gluho bilo poslusati ono sto im kaze. Ja im se divim.

- Ponos Torina
- Kontakt:
Prekipilo Besicu da trci i za sebe i za Medunjanina svaku utakmicu,Medunjanin kao da je u setnju krenuo... 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ima i toga. Ali da je taktika bila postavljena kako Bog zapovjeda i Medunjanin bi korisniji bio i bolje izgledao i Pjanic se nebi onesvjescavao u 60-oj.Ponos Torina je napisao/la:Prekipilo Besicu da trci i za sebe i za Medunjanina svaku utakmicu,Medunjanin kao da je u setnju krenuo...
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, LeCoq, RacioEmocionalan i 27 gostiju.