Normalno, ali mislis li da oni to razume, opet ce ovi moc prodavat pricu o huliganima. Ima boljih nacina za borbu protiv lopova iz saveza.Lillard je napisao/la:Pucamo sami sebi u nogu yebote. Pa ovo ide samo na korist djubradi u savezu. Idioti.
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
I sad cemo opet mjesec dana morat slusat price o huliganima od strane kriminalaca na polozajima.Nek se napuse i jedni i drugi.
Italija goli k*. Kod kuce ocekujem 3-0. I ovo se trebalo dobit ubjedljivo, al mislim da je prekid sve zeznuo, nakon njega smo malo pali i nismo zabili za zasluzenu pobjedu.
I ovo je bila igra kakvu zelimo i s kojom bi do kraja kvalifikacija dobili sve utakmice.
I ovo je bila igra kakvu zelimo i s kojom bi do kraja kvalifikacija dobili sve utakmice.
.
GAZI GUBU
GAZI GUBU
Zadnja izmjena: Android, dana/u 20 nov 2014, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ono razdoblje do prekida je bilo fenomenalno, ne znam kad je neko Italiju onako izdominirao u svojih 30-40 metara. 90-10 posjed bio. I onda se dogodilo ono i jbga.
Mogli smo vrlo lako do 3 boda, bas steta.
Mogli smo vrlo lako do 3 boda, bas steta.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hrvatska se na vrijeme riješila polovnjaka na klupi i sada gazi krupnim koracima prema Euru.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 17 nov 2014, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sila ste.Kako ste stisli digiće do onog prekida
Valjda Luki nije ništa ozbiljno.
Valjda Luki nije ništa ozbiljno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Da nije bilo onoga nesretnog prekida dali bi barem jedan gol jer su talijani bili pred potopom...
- gerdmuller
- Kontakt:
Bernard Jurišić: I sad ćemo se opet, po starom hrvatskom običaju, na dugo i široko zgražati nad posljedicama umjesto bavljenja uzrocima...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Jurisic opet poentira 
Dobit će huligani sigurno dobre pare kao i do sad
jer im je šef sigurno zadovoljan sa dobro odrađenim poslom
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Žalosno je da danas idioti dobijaju svu pozornost u medijima, umjesto onih koji su to zaslužili. Gori su od terorista, oni bar preuzmu odgovornost za svoja (ne)djela i kažu zbog toga i toga smo to napravili. Uzimaju si za pravo da ovo rade normalnim navijačima koji su platili karte i koji su izdvojili novce za putovanje da ih izbacuju sa tribine sa pendrecima. Idi pred HNS, idi pred UEFU, pred Mamićevu kuću ili koji im već ku.rac smeta pa tamo prosvjeduj. U jednom se slažem sa ZM ne puštaj stoku na tribine.
Momcima svaka čast za utakmicu, natjerati Italiju da se brani na svom terenu mogu samo najveći.
Momcima svaka čast za utakmicu, natjerati Italiju da se brani na svom terenu mogu samo najveći.
audere est facere!
Cilj je dovesti do toga da nema normalnih navijaca, u svakom slucaju treba vidjeti da li ce Hrvatska biti izbacena, tesko sa obzirom da su Srbi tukli protivnicke igrace, al' HR ULtras ima zelju da se na ovaj nacin obracunaju sa go.vnima iz saveza i nadam se da ce biti uspjeha. Realno uspjeh reprezentacije nema nikakkvog utjecaja na HR nogomet, gdje Hajduk nije konkurentan, Rijeka nikada nece biti prva, a Mamic je potpredsjednik HNSa i odlucuje ko ulazi, a ko ispada, tako da je glupo osudjivati reakcije navijaca, ljudi nisu ludi. Treba dno i svaka cast ultrasima, neka lupaju, pale i udaraju, dosta je bilo posteno. Kada uzmes u obzir da se jos iz Njemacke vuku stvari, gdje su navijaci konkretno poslusali Srebrica da na udaraju clanove i ljude iz HNSa, a nista se nije promijenilo, a davno je bila Njemacka. Isao sam na 30 tak gostovanja Hrvatske, a toliko mi se zgadilo da od Bjelorusije nisam bio, poslije onog poraza u Gruziji. Koliko je to godina frustracije i smrdljivih uvijek vjernih, kojima gov.na manipuliraju?
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".
Da izbačena
Za izbacivanje treba 10 puta veće sranje napravit,a ovo što su oni jučer napravili ide u korist samo šljamu u HNS-u.
gluposti su da će hrvatska biti izbačena.... kad nije srbija zbog đenove, pa ni zbog slučaja dron, ni albanija za teroristički napad, neće vala ni hrvatska... nego vidim opet će se kazniti balkanci, jeste zasluženo, ali ti italijani opet imaju bruku propusta u organizaciji... njima ništa...
što se tiče same utakmice vi ste još jednom potvrdili da ste daleko najbolja reprezentacija na Balkanu.
džaba Srbiji i Bosni kvalitet kad nemaju vaš odnos prema igri ni vaš kontinuitet.
što se tiče same utakmice vi ste još jednom potvrdili da ste daleko najbolja reprezentacija na Balkanu.
džaba Srbiji i Bosni kvalitet kad nemaju vaš odnos prema igri ni vaš kontinuitet.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.****.net/blogovi/TabI ... 7noga.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge

Za sve su krivi huligani iz Zepca
Po prvi put nakon x godina im priznajem da i pojedinacno imaju jacu reprezentaciju od nas (barem ako govorimo o startnih 11).DANTES je napisao/la: što se tiče same utakmice vi ste još jednom potvrdili da ste daleko najbolja reprezentacija na Balkanu.
U vezi imaju 3 odlicna playa, dok mi takvog nemamo ni jednog! Đorđević i Mitrović jesu solidni centarfori, ali nisu (osim Lazovića
Od nasih bi kod njih u prvoj onako objektivno bili: Ivanović, Kolarov, Matić i Tadić (mada je i Olić veoma dobar iako je u poznim godinama).
O stoperima bi se dalo diskutovati, mada su Subotić (ako se jos moze nazvati reprezentativcem) i(li) Nastasić pretedenti, iako im trenutna forma i situacija ne ide u prilog...
BiH ima par odlicnih pojedinaca, ali je ipak najtanja, jer ima preveliki dizbalans u ekipi i previse polovnjaka...
Sto se tice odnosa prema igri i same atmosfere u reprezentacijama, o tome ne treba ni pricati! Hrvatska daleko najozbiljnija reprezentacija!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Tesko moze ici u korist i sljamu, to je klasicni spin, meni draze lozionia, Davor Suker, Mamiceva ****, bestija.SiamoNoi je napisao/la:Da izbačenaZa izbacivanje treba 10 puta veće sranje napravit,a ovo što su oni jučer napravili ide u korist samo šljamu u HNS-u.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".
- gerdmuller
- Kontakt:
Uništili ste nogomet, ali navijače nećete!!!
U državi gdje je nezaposlenost ogromna, korupcija na visokom nivou, čelnici Vlada i najvećih gradova završavaju u zatvoru radi raznih malverzacija, investicijska klima odvratna, birokracija užasna, problem su navijači, problem je 5-6 baklji koje su uletjele u teren?
Hoće li se itko u Hrvatskoj zapitati zašto onakve slike iz Italije? Naravno da neće, većina će pljuvati po navijačima jer su eto osramotili Hrvatsku i njezin narod, jer su u svijet poslali ružnu sliku o Hrvatskoj, ružnu sliku o jadnom, napaćenom Hrvatskom narodu koji je na rubu gladi, koji bi malo sreće htio pronaći na nogometnim utakmicama ne može. Ne može zbog **** mafije, zbog **** zabrana, zbog gospode iz svečanih loža, zbog toga što je njihov nogomet, nogomet koji se igra zbog navijača da ih učini sretnim pretvorio u lakrdiju i milijunsku igru pojedinaca, zbog Šukera, Mamića i ostalih.
A nije problem Zdravko Mamić, nije problem Davor Šuker i oni koji sustavno godinama uništavaju hrvatski nogomet. Problem su navijači, a nitko ne piše kako su igrači odigrali bezidejnu utakmicu, stalno na 30 metara od gola talijana, kako je "repka" tu da gospodin Mamić nabija cijene svojim igračima. Nogometna liga nam je prčija jednog čovjeka i njegovih privatnih interesa i interesa ljudi oko njega, predsjednik Saveza je čovjek kojeg samo zanima novac i njegovi privatni interesi. U takvom savezu i nogometu problem je par baklji. Kažu svjetski mediji pišu ovo, pišu ono. Svaki tjedan u toj civiliziranoj Europi se dešavaju ovakve stvari, svaki tjedan se dešavaju sranja na utakmicama širom Europe, ali samo mi pravimo ogromnu buku oko toga i to stavljamo kao najveći problem države. Uvlačimo se svakome u guzicu, kome god možemo, "furamo" se na tu civiliziranu Europu,na tu istu Europu koja je izopačena, čije je društvo odvratno, gdje se pola brakova završava razvodom nakon par godina, gdje ne postoje nikakve ni obiteljske ni moralne vrijednosti, ali ne, mi se "furamo" na tu Europu. Mi ćemo sada govoriti sve najgore o momcima koji su bacili par baklji samo zato da se uvlačimo u guzicu malo toj Europi. Izgubili smo ponos, zapravo nismo ga izgubili, prodali smo ga, da se malo uvlačimo u guzicu velikoj Europi.
ODUSTAJANJA NEMA!

U državi gdje je nezaposlenost ogromna, korupcija na visokom nivou, čelnici Vlada i najvećih gradova završavaju u zatvoru radi raznih malverzacija, investicijska klima odvratna, birokracija užasna, problem su navijači, problem je 5-6 baklji koje su uletjele u teren?
Hoće li se itko u Hrvatskoj zapitati zašto onakve slike iz Italije? Naravno da neće, većina će pljuvati po navijačima jer su eto osramotili Hrvatsku i njezin narod, jer su u svijet poslali ružnu sliku o Hrvatskoj, ružnu sliku o jadnom, napaćenom Hrvatskom narodu koji je na rubu gladi, koji bi malo sreće htio pronaći na nogometnim utakmicama ne može. Ne može zbog **** mafije, zbog **** zabrana, zbog gospode iz svečanih loža, zbog toga što je njihov nogomet, nogomet koji se igra zbog navijača da ih učini sretnim pretvorio u lakrdiju i milijunsku igru pojedinaca, zbog Šukera, Mamića i ostalih.
A nije problem Zdravko Mamić, nije problem Davor Šuker i oni koji sustavno godinama uništavaju hrvatski nogomet. Problem su navijači, a nitko ne piše kako su igrači odigrali bezidejnu utakmicu, stalno na 30 metara od gola talijana, kako je "repka" tu da gospodin Mamić nabija cijene svojim igračima. Nogometna liga nam je prčija jednog čovjeka i njegovih privatnih interesa i interesa ljudi oko njega, predsjednik Saveza je čovjek kojeg samo zanima novac i njegovi privatni interesi. U takvom savezu i nogometu problem je par baklji. Kažu svjetski mediji pišu ovo, pišu ono. Svaki tjedan u toj civiliziranoj Europi se dešavaju ovakve stvari, svaki tjedan se dešavaju sranja na utakmicama širom Europe, ali samo mi pravimo ogromnu buku oko toga i to stavljamo kao najveći problem države. Uvlačimo se svakome u guzicu, kome god možemo, "furamo" se na tu civiliziranu Europu,na tu istu Europu koja je izopačena, čije je društvo odvratno, gdje se pola brakova završava razvodom nakon par godina, gdje ne postoje nikakve ni obiteljske ni moralne vrijednosti, ali ne, mi se "furamo" na tu Europu. Mi ćemo sada govoriti sve najgore o momcima koji su bacili par baklji samo zato da se uvlačimo u guzicu malo toj Europi. Izgubili smo ponos, zapravo nismo ga izgubili, prodali smo ga, da se malo uvlačimo u guzicu velikoj Europi.
ODUSTAJANJA NEMA!

- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.