Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ne može pokriti rupe zvane Hadžić i Šunjić.
Prosto nevjerovatno sa kakvim amaterima mora igrati u reprezentaciji, a imaš jednog Bičakčića na klupi.
Gdje su oni što su ga prozivali da neće igrati za BiH, stidite li se? Ustvari da odmah odgovorim, niste, mijenjate priču iz dana u dan, licemjeri ste prve klase.
Prosto nevjerovatno sa kakvim amaterima mora igrati u reprezentaciji, a imaš jednog Bičakčića na klupi.
Gdje su oni što su ga prozivali da neće igrati za BiH, stidite li se? Ustvari da odmah odgovorim, niste, mijenjate priču iz dana u dan, licemjeri ste prve klase.
Nikad se nisi trebo vratiti iz penzije. To ne govorim zbog mrznje prema tebi vec sto si uradio kardinalnu gresku. Trebo si se drzati svoje rijeci, ali znam da si se vratio da bi pomogao svojoj zemlji.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
To je to,sajo10 je napisao/la:Nikad se nisi trebo vratiti iz penzije. To ne govorim zbog mrznje prema tebi vec sto si uradio kardinalnu gresku. Trebo si se drzati svoje rijeci, ali znam da si se vratio da bi pomogao svojoj zemlji.
Jos jedno kriminalno izdanje "kapitena". Njegov dolazak je samo jos jedna predstava u cirkusu zvanom NSBIH.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Glavu gore KAPITENU!
Cartman je napisao/la:Ozdravi Emire i spasi nas. Vidis da ne mozemo bez tebe. 3 ZVANICNE TEKME BEZ SPAHE, JOS NE ZNAMO ZA POBJEDU. DO KADA MILI MOJI?
mirzatele je napisao/la:Vraca se kapiten protiv Izraela i vodi nas do Evropskog. Zukanovic,Sunjic ili Bicakcic pored njega sasvim je svejedno to neka selektor odluci.
Cartman je napisao/la:Nevjerovatno je vazan kao vodja ekipa, zamislite ako prvi primimo gol u Izraelu. Ko ce dignut ekipu? Nema tu nikoga osim Emira da to uradi. Jedini lider u ekipi, i mora bit tu dok Besic ne dobije jos iskustva i renomea pa da moze to preuzet. Edin nikad nije bio lider na terenu na taj nacin, niti ce bit. Isto vazi za Pjanica.
Dođe, odigra i opet zijanili.
Morao sam
Njegov povratak je u sustini jos jedan dokaz kako smo izgubili kompas nakon SP.Mi neznamo ili nemamo nekog strucnog,da osvjezavamo tim,uvodimo nove momke u repku kako Bog zapovjeda.Necu reci niti da je potrban niti da nije ali se nije smio niti ponovo pozvati niti se trebo odazvati na retardov poziv.
Sve sto je dobrog uradjeno ovim je pokvareno i zauvjek ga opecatilo losim primjerom
Sve sto je dobrog uradjeno ovim je pokvareno i zauvjek ga opecatilo losim primjerom
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- BeyKopites
- Kontakt:
Slabo je odigrao, kao i cijela ekipa osim Bege.Naravno, Papke je opet zguzen takticki od strane bilo kojeg trenera tako da su igraci na terenu izgledali smijesno i neuigrano a + je falilo i dosta igraca, tako da...bice bolje drugi put Kapitenu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Najbolji u nasoj odbrani kao i uvijek, u prvom poluvremenu slao i sjajne pasove naprijed, al jbg kad ti igra Kvrzic i ne ocekujes da to iskoristi. Novi selektor ce to sve posloziti, pa cemo imat zadnju liniju : Mujdza, Zukanovic, Spahic, Kolasinac i nece morati igrati sa rupama kakve su Sunjic i Hadzic
Nezahvalno od vas je vrijedjat Tonija Šunjića. Zadnjih 4,5 utakmica je svima dobar bio. Veceras objektivno loš,al ne za takve komentare. On i Spaha su bili na vjetrometini, pogotovo drugo poluvrijeme kad tele stavi kvrzica na desnog bekaa i kad izbaci Bešića.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
E hajde mi objasni onda kako si ovo govorio prije mjesec,dva o istom tom momku kojeg danas nazivaš rupom?mirzatele je napisao/la:nece morati igrati sa rupama kakve su Sunjic
To prvo je zayebancija, valjda to ne trebam objasnjavat, vidis smajlija poslije
Drugo je napisano znajuci da je Bicakcic povrijedjen i da Zukan nikad nece dobit poziv, ne znam ko ce drugi igrati nego njih dvojica
i trece, ne znam sta ti nije jasno, pohvalio ga za dobru utakmicu kao sto pohvalim svakog igraca
Drugo je napisano znajuci da je Bicakcic povrijedjen i da Zukan nikad nece dobit poziv, ne znam ko ce drugi igrati nego njih dvojica
i trece, ne znam sta ti nije jasno, pohvalio ga za dobru utakmicu kao sto pohvalim svakog igraca
Večeras da su štoperi bili Fabio Kanavaro i Marko Materaci iz najboljih dana ista bi stvar bila..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Istina je, Spahic ne moze pokriti sve rupe. Medjutim ovdje se radi o necem drugom. Mi smo i dalje ubjedjeni da smo neka velesila te da nam povrede 6 igraca nista ne znaci...Pa pored Spahica su danas igrali Sunjic koji jo niza klasa na stoperskoj poziciji, ono taman ruska liga, jedan Mujdza koji nije ni rezerva u Frajburgu, jedan Hadzic kome to nije bila prirodna pozicija. Jos smo imali opciju polupovredjenog i nista kvalitetnijeg od Sunjica Bicakcica te idiota Zukanovica koji je sam sebe izbacio. Kad ozboljnije sagledas sve go ku..c, puno losiji od Izraelaca. Trebate se polako navikavati, jos za nekoliko godina mi cemo biti na niovou Kipra i radovacemo se ako pobjedimo svake prestupne godine. Cekaj da ovih nekoliko ciji ocevi su jos i bili vezani za Bosnu pa su ih nagovorili da igraju za nas, cekaj dakle da oni prodju, vise niko ko iole vrijedi nece ni htjeti igrati za nas. A nasa liga je takva da smo recimo sa timovima iz Izraela izgubili 8 od 10 utakmica, plus sto smo jedna od najsiromasnijih zemalja na svijetu, i sto pola drzave voli da ista propadne nego da ide naprijed. Sve u svemu Spahic i slicne cete upisati zlatnim slovima i pamtiti jos dugo, kada budemo u sesiru sa Kipar, Luksemburg, Lihtestajn,Farska Ostrva...Odlazak na SP bice misaona imenica. To je nasa realna perspektiva manijaci, a ne nekakvo dominantno plasiranje na sva velika takmicenja. Besic, Medunjanin, Lulic, Hajrovic...ligaski igraci dobri za neku reprezentaciju sreza da se plasira medju 16 na nekom pokrajinskom takmicenju nikako za veliku scenu i non stop ucestovanje na velikim takmicenjima. Begovic, Spahic, Pjanic, Dzeko - jedina cetiri igraca na nivou koji trazi da se BORI za odlazak na to takmicenje, i to ne da su najbolji u tom timu, nego negdje u sredini.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
Smetljar po zadatku. Kiks za kiksem. Odlazi ko kikser i došao je ko kikser
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Veceras se covjeku nema sta prigovoriti osim kod prvog gola. Pa vezni red nam nije postojao, dolazili su kako im se cefne do nasih 20m. Pogledaj situaciju kod drugog gola Pjanic ispade ubacivanjem iz out-a, covjek krenuo prema 16m, svi izasli samo Hadzic ostao i to je to.bhsport je napisao/la:Smetljar po zadatku. Kiks za kiksem. Odlazi ko kikser i došao je ko kikser
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Oni koji su prizivali povratak kiksera neka sami sebi opale šamar, možda progledaju.I onda kao neki argument uzimaju produženje ugovora u Bayeru. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Upravu si pored sinoc sjajnog Sunjica, trebao je igrati Ognjen VranjesSaurman je napisao/la:Oni koji su prizivali povratak kiksera neka sami sebi opale šamar, možda progledaju.I onda kao neki argument uzimaju produženje ugovora u Bayeru.
Opet kazem da je vezni red propustio ama bas sve i da su stoperi ostali na vjetrometini, drugaciji ishod se nije mogao dogoditi plus selektor neshvatljivo izvadi Besica i napravi jos gore.Saurman je napisao/la:Oni koji su prizivali povratak kiksera neka sami sebi opale šamar, možda progledaju.I onda kao neki argument uzimaju produženje ugovora u Bayeru.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ko god misli da je Spahić loš,taj očigledno voli Sušića! To što ostali ne znaju preuzet igrača i što Mujdža ne igra nikako pa ne može pomoći,ne može biti i nije Spahićeva krivica! Eto vam Anel i Šunjić pa nek se nadopunjuju! U Safetovim idejama i Nesta bi ispao prosječan !
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bardock, GG3, Goalgetter, Vaya i 46 gostiju.