pape ima 50 000 pomnozi to sa 12 to je dobra plata cak sta vise odlicna, dati mu jos neki sponzorski ugovor i mozemop dovesti extra trenere. Dovoljna cinjenica je da smo ciru imali a svako zna kolko je on u to vrijeme bio skup.tuzlak1987 je napisao/la:Vi sad ocekujete dobrog selektora, a dok su neki ovdje pricali kako savez spiska novac pa nema za novog boljeg selektora bili su napadani i jos uz to klubovima su ove sezone krali bukvalno pare iz kasa jer su sve spiskali. Umjesto da im pomazu oni ih kradu. Znati ce to dobro Sarajevo, Zeljo i Sloboda koji jedini imaju pristojnu posjetu ali savez to samo ponisti i uzme sebi pare jer su spiskali sve lopovi
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet --be i ne vadi
Kako je zanimljivo posmatrat ovaj narod,svako 2-3 mjeseca ih neko izlevati i oni opet ne izvlace pouke,samo se pitam ko je sljedeci

Kako je zanimljivo posmatrat ovaj narod,svako 2-3 mjeseca ih neko izlevati i oni opet ne izvlace pouke,samo se pitam ko je sljedeci

Neka te Sušiću,kome ćemo onda majku ebavati

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Samo Vaha dolazi u obzir , da igracima hebe mamice odmah na startu i da se zna tko je gazda!! 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Pape je naš najveći selektor još od Gazi Husrev-bega
- theboss_RD07
- Kontakt:
Momak, kako ti je puno ime i prezime. Ukoliko ovo tele pak ostane na klupi, sumnjam da bi ga mogao ugledati na listi pozvanih igracaAmarkony je napisao/la:Misliš ono što je Pape izgradio. Sad Vels i Izrahell dolaze nama u Zenicu, dvije trening tekme sa Andorom i da dobijemo bar jednu u gostima (Belgija ili Kipar) i imamo 17 bodova na kraju kvala.terabajt je napisao/la:Kako se sve srusi sto se gradilo godinama![]()
Pape ne daj se, ne mogu oni izbrisati činjenicu da si najuspješniji bh. selektor u historiji.

Vaha je davno rekao da mu ne pada na pamet da preuzme repku. Nije glupvrebac86 je napisao/la:Samo Vaha dolazi u obzir , da igracima hebe mamice odmah na startu i da se zna tko je gazda!!
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 16 nov 2014, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
⭐
- undefined007
- Kontakt:
pape reci da si pravoslavacavenija je napisao/la:SAFETE OPOZOVI SE NA RS ...

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- samo_lijevo
- Kontakt:
nije budala da preuzme ovakvu reprezentaciju.vrebac86 je napisao/la:Samo Vaha dolazi u obzir , da igracima hebe mamice odmah na startu i da se zna tko je gazda!!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Poslije RadončićaAltanamera je napisao/la:Pape je naš najveći selektor još od Gazi Husrev-bega

@calcio ti i šačica drugih ste nas ovdje sve do danas u 20.45 ubjeđivali da je sve ružičasto, da vjerujemo Safetu a ne svojim očima. Zašto sada priče kako si ga podržavao dok su rezultati bili, kad nije tako? Stani čovječe sada iza svojih riječi. Ako si nakon ove sramote večeras promijenio mišljenje, neće te niko razapeti ako to kažeš. Barem niko normalan.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
U savezu svu lovu potrošili od Brazila,rezultati su grozni,gubilo se gdje se nije planiralo... Organizovao se davno teferič i prijateljska tekma u Beču,kontalo se još uzet love,a raja neće bit blesava ko posljednji put,protiv Egipta 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Joj evo i papetoljubci kao protiv idola pisu. Svaka vam cast neka nas je na na dno dna doveo prvo.
Safete nisi ti kriv, krivo je more
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nece Vaha preuzeti ekipu u ovakvoj situaciji,mada opet 4 mjeseca ce imati novi selektor da pokusa selektirati igrace za sljedeci mec.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
I ja se pitam ko bi normalan sad preuzeo repku? Rasulo u pm. Mozda neko ko je mlad i zeljan dokazivanja (tipa Barbarez, Bolic) ali bilo koji trener koji ima ime (Vaha, Bajevic) cisto sumnjam da bi je preuzeli. Pa ne bi ni ja na njihovom mjestu.samo_lijevo je napisao/la:nije budala da preuzme ovakvu reprezentaciju.vrebac86 je napisao/la:Samo Vaha dolazi u obzir , da igracima hebe mamice odmah na startu i da se zna tko je gazda!!
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 16 nov 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DonCorleone
- Kontakt:
Ako mu sutra uruce otkaz postoji izgledna sansa da nas preuzme Vahid, sto bi bila ujedno i najbolja varijanta. Neke stvari su se sada jednostavno poklopile.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
samo_lijevo je napisao/la:nije budala da preuzme ovakvu reprezentaciju.vrebac86 je napisao/la:Samo Vaha dolazi u obzir , da igracima hebe mamice odmah na startu i da se zna tko je gazda!!
Ma sta ce nam i on.
Ne bi prosle dvije tekme on bi odma dig'o nos i spakovao kofere. Gdje god je bio vrata guzicom zatvorio.
Stranac samo dolazi u obzir.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Amarkony kakva je gudra?Amarkony je napisao/la:Misliš ono što je Pape izgradio. Sad Vels i Izrahell dolaze nama u Zenicu, dvije trening tekme sa Andorom i da dobijemo bar jednu u gostima (Belgija ili Kipar) i imamo 17 bodova na kraju kvala.terabajt je napisao/la:Kako se sve srusi sto se gradilo godinama![]()
Pape ne daj se, ne mogu oni izbrisati činjenicu da si najuspješniji bh. selektor u historiji.

- AsmirBegovic
- Kontakt:
Pape, hvala ti na svemu. Zelim ti puno srece u nastavku karijere, a nama jos vise srece u nastavku kvalifikacija sa nekim novim selektorom.
Trebao si nakon SP-a otici kao gospodin, narod bi te pamtio kao velikog trenera i legendu. Ovako si unistio svu svoju reputaciju, a nas si skoro ostavio bez sansi za odlazak u Francusku. Ali, gotovo je sad, idemo dalje. Sad moramo paziti na poteze lopova iz saveza, skontati sta planiraju dalje, koga planiraju postaviti za novog selektora... Ne treba im dozvoliti da nas vuku jos dublje u propast.

Trebao si nakon SP-a otici kao gospodin, narod bi te pamtio kao velikog trenera i legendu. Ovako si unistio svu svoju reputaciju, a nas si skoro ostavio bez sansi za odlazak u Francusku. Ali, gotovo je sad, idemo dalje. Sad moramo paziti na poteze lopova iz saveza, skontati sta planiraju dalje, koga planiraju postaviti za novog selektora... Ne treba im dozvoliti da nas vuku jos dublje u propast.
Ovo bi bilo odlično ali ne vjerujem da je realno.DonCorleone je napisao/la:Ako mu sutra uruce otkaz postoji izgledna sansa da nas preuzme Vahid, sto bi bila ujedno i najbolja varijanta. Neke stvari su se sada jednostavno poklopile.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.