FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja jos ne mogu da shvatim da nisu mogli bod uzet iz Zenice imali prednost i na kraju da izgube
sad smo zadnji,grcevito ce biti do kraja,sad moramo Sarajevo dobit kako znamo i umijemo,i sve domace tekme dobijat i koji bod sa strane,najvise se nadam protiv Modrice,al kakve smo srece ne bi me cudilo da nas dobiju,ili samo donesemo bod sa strane 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
eh ako je cijana dolaska sposobne i jake uprave slobode ispadanje u drugu ligu mislim da bi je trebalo platiti..al sto je najgore ista mraka ce ostati i narednu sezonu i ako bi sloboda ispala a i ako bi ostala..al ja iskreno ne vidim nikakvog napretka dok vas vode jadni i nesposobni ljudi..stvarno steta za jedan takav tim..harry_90 je napisao/la:Ja jos ne mogu da shvatim da nisu mogli bod uzet iz Zenice imali prednost i na kraju da izgube![]()
sad smo zadnji,grcevito ce biti do kraja,sad moramo Sarajevo dobit kako znamo i umijemo,i sve domace tekme dobijat i koji bod sa strane,najvise se nadam protiv Modrice,al kakve smo srece ne bi me cudilo da nas dobiju,ili samo donesemo bod sa strane
-PAJA Fan Club!!
- slani grad
- Kontakt:
vjeruj da se ispadanjem nece nista promijenit_Bad_boy je napisao/la:eh ako je cijana dolaska sposobne i jake uprave slobode ispadanje u drugu ligu mislim da bi je trebalo platiti..al sto je najgore ista mraka ce ostati i narednu sezonu i ako bi sloboda ispala a i ako bi ostala..al ja iskreno ne vidim nikakvog napretka dok vas vode jadni i nesposobni ljudi..stvarno steta za jedan takav tim..harry_90 je napisao/la:Ja jos ne mogu da shvatim da nisu mogli bod uzet iz Zenice imali prednost i na kraju da izgube![]()
cak mi to ispadanje i neizgleda tako strasno...ovih 1000-2000 ljudi sto su stalno tu na tekmama ce sigurno i ubuduce dolazit..znaci nije to da mi imamo posjetu 20000-30000 hiljada pa se plasimo da ne padne na par hiljada..a i citavu ligu svakako ne gleda 5% stanovnistva...vidi se po posjetama...uostalom ne vidim zasto bi nekom bio crnjak dolazit na bugojansku iskru,bihacko jedinstvo kad i u ovoj nakaradi premier lige imas timove tipa laktasa,modrice,travnika
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Slobodu volim ko Bajro mater
,ali ne bih volio da ispadnu samo zbog pojedinih forumaša koji jedva cekaju da provociraju,ponižavaju,slade se tuđom mukom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Slazem se sa tobom,ovaj Glavas uzeo pare nista ne radi,imali sansu protiv Laktasa zacas ljudi utrpase 2 gola,evo sad i Celik vodili smo u roku od par minuta primamo golove,meni je to sumnjivo,kako nam ljudi zacas dadnu 2 komada ??? Da je Malkocevic danas bio sigurno bi uzeli 3 boda,al ne Glavas koji samo prica,a nista ne radi,uzeo lovu,zivi u hotelu,boli ga k....,imamo dobre igrace al trener nam je kritican uvjek bio osim Malkocevica,al valjda dobijemo spor protiv saveza,al mutava uprava ce se sa Munibom i ostalim glodarima sklopit ugovor o ostanku u ligi,sljedece sezone mozda kup ili prvenstvo,zacas Šaba moze okrenut drugi obrazslani grad je napisao/la:vjeruj da se ispadanjem nece nista promijenit_Bad_boy je napisao/la:eh ako je cijana dolaska sposobne i jake uprave slobode ispadanje u drugu ligu mislim da bi je trebalo platiti..al sto je najgore ista mraka ce ostati i narednu sezonu i ako bi sloboda ispala a i ako bi ostala..al ja iskreno ne vidim nikakvog napretka dok vas vode jadni i nesposobni ljudi..stvarno steta za jedan takav tim..harry_90 je napisao/la:Ja jos ne mogu da shvatim da nisu mogli bod uzet iz Zenice imali prednost i na kraju da izgube![]()
![]()
cak mi to ispadanje i neizgleda tako strasno...ovih 1000-2000 ljudi sto su stalno tu na tekmama ce sigurno i ubuduce dolazit..znaci nije to da mi imamo posjetu 20000-30000 hiljada pa se plasimo da ne padne na par hiljada..a i citavu ligu svakako ne gleda 5% stanovnistva...vidi se po posjetama...uostalom ne vidim zasto bi nekom bio crnjak dolazit na bugojansku iskru,bihacko jedinstvo kad i u ovoj nakaradi premier lige imas timove tipa laktasa,modrice,travnika![]()
- slani grad
- Kontakt:
vidi jednu stvar..ja MRZIM fk sarajevo i borac,ne volim celik a pogotovo zelju,velez mi je odvratan al to su sa Slobodom velikani nase lige..nasa liga je mala,smijesna i korumpirana tako da su ovi klubovi reali za modrice,orasja,brotnja,laktase i ostala silna sela koja su prodefilovala ovom miki maus ligom...nemoze me niko ubjedit da ti je gotivnije ko navijacu otic u travnik il gradacac nego na Tusanj,bilino,grbavicudrop je napisao/la:Slobodu volim ko Bajro mater,ali ne bih volio da ispadnu samo zbog pojedinih forumaša koji jedva cekaju da provociraju,ponižavaju,slade se tuđom mukom.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Auu brate nikog ne volis,zaboravio si ŠB,Zrinjskislani grad je napisao/la:vidi jednu stvar..ja MRZIM fk sarajevo i borac,ne volim celik a pogotovo zelju,velez mi je odvratan al to su sa Slobodom velikani nase lige..nasa liga je mala,smijesna i korumpirana tako da su ovi klubovi reali za modrice,orasja,brotnja,laktase i ostala silna sela koja su prodefilovala ovom miki maus ligom...nemoze me niko ubjedit da ti je gotivnije ko navijacu otic u travnik il gradacac nego na Tusanj,bilino,grbavicudrop je napisao/la:Slobodu volim ko Bajro mater,ali ne bih volio da ispadnu samo zbog pojedinih forumaša koji jedva cekaju da provociraju,ponižavaju,slade se tuđom mukom.
Pošteno...kao navijac Želje,slažem se sa ovim postom u potpunosti.slani grad je napisao/la:vidi jednu stvar..ja MRZIM fk sarajevo i borac,ne volim celik a pogotovo zelju,velez mi je odvratan al to su sa Slobodom velikani nase lige..nasa liga je mala,smijesna i korumpirana tako da su ovi klubovi reali za modrice,orasja,brotnja,laktase i ostala silna sela koja su prodefilovala ovom miki maus ligom...nemoze me niko ubjedit da ti je gotivnije ko navijacu otic u travnik il gradacac nego na Tusanj,bilino,grbavicudrop je napisao/la:Slobodu volim ko Bajro mater,ali ne bih volio da ispadnu samo zbog pojedinih forumaša koji jedva cekaju da provociraju,ponižavaju,slade se tuđom mukom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
samo rajvosa
- Kontakt:
HAHA Olimpik leti iz lige al se ti razumijes u fudbal! Cuj Sarajevu sve na silu,pa imamo najbolje rezultate u evropi od nasih timova djecace!
samo rajvosa je napisao/la:HAHA Olimpik leti iz lige al se ti razumijes u fudbal! Cuj Sarajevu sve na silu,pa imamo najbolje rezultate u evropi od nasih timova djecace!
joj tebe oca mi pa covjek kaze svoje misljenje sta ti je ima pravo isto kao sto ti imas na svoje
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
mozda u bocanju..u fudbalu nemate....samo rajvosa je napisao/la:HAHA Olimpik leti iz lige al se ti razumijes u fudbal! Cuj Sarajevu sve na silu,pa imamo najbolje rezultate u evropi od nasih timova djecace!
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
haj ba nemoras na sve odgovarat,iznio sam svoje misljenje i sutisamo rajvosa je napisao/la:HAHA Olimpik leti iz lige al se ti razumijes u fudbal! Cuj Sarajevu sve na silu,pa imamo najbolje rezultate u evropi od nasih timova djecace!
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
ko ima bolje ?LIvada je napisao/la:mozda u bocanju..u fudbalu nemate....samo rajvosa je napisao/la:HAHA Olimpik leti iz lige al se ti razumijes u fudbal! Cuj Sarajevu sve na silu,pa imamo najbolje rezultate u evropi od nasih timova djecace!
Nikad niste dosli ni do grupne faze u evropi a pogodi ko jeste prosao tu fazuodsutraopetultra je napisao/la:ko ima bolje ?LIvada je napisao/la:mozda u bocanju..u fudbalu nemate....samo rajvosa je napisao/la:HAHA Olimpik leti iz lige al se ti razumijes u fudbal! Cuj Sarajevu sve na silu,pa imamo najbolje rezultate u evropi od nasih timova djecace!
Idi na svoju temu i piši o "uspjesima" sarajeva a nas pusti
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
Lijepo sam pitao jer zaista ne znam,ko je prosao grupnu fazu ako moze odgovor bio bih zahvalan ?
FK Željezničar kup uefa cetvrtfinale 71/72 ,polufinale 84/85odsutraopetultra je napisao/la:Lijepo sam pitao jer zaista ne znam,ko je prosao grupnu fazu ako moze odgovor bio bih zahvalan ?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Vidim opet Horde najavljuju pricu o tituli,jucer igrali sa svojom bracom iz Olimpika,koji su ih laganini pustili da zabiju 2 gola
ipak je to bratska ljubav
samo me zanima hocel doci u Tz u srijedu,ocekujem vise lukavcana,kalesijanera i zivinicana nego sarajlija u srijedu 
Grupnu fazu nije prosao niko.F.K sarajevo je dolazilo da treceg kola L.S i do treceg kola Lige Uefa-a i to je to!
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
Tada se nije igrala grupna nego knockout faza od pocetka do kraja takmicenja.Frutek je napisao/la:FK Željezničar kup uefa cetvrtfinale 71/72 ,polufinale 84/85odsutraopetultra je napisao/la:Lijepo sam pitao jer zaista ne znam,ko je prosao grupnu fazu ako moze odgovor bio bih zahvalan ?
Ma Frutek lupa ko martin po diviziji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.