16.11.2014 Izrael - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Izrael - BiH

Pobjeda
113
44%
Neriješeno
58
23%
Poraz
84
33%

Ukupno glasova: 255

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: 16.11.2014 Izrael - BiH

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 nov 2014, 00:09

odbrana i posebno vezni red pregazeni, unisteni...paradoksalno jedino trojka naprijed posebno Hajrovic i Lulic koja je igrala kao van svojih pozicija se i nesto i trudila, pokusavala..ali jbg ljudi ne znaju dati gola i to je to...

problem ove ekipe kad nemas Vede i Dzeke na terenu, jos uz to kad dodas povlacenje Misimovica, je da pored sto nema lidera nema ko ni gola dati...nema igraci iz drugog plana koji je konstantna opasnost...svi ovi od veceras po pitanju golova su "i corava koka ubode zrno" sto dovoljno govore i njihove brojke
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

velez
Kontakt:

Post Postao/la velez » 17 nov 2014, 00:10

otici ce I sucic pa da vidimo kako cemo igrat onda bolje cisto sumnjam nemamo mi kvalitetu za to izvadi deku imiralema necemo dati gola do sutra zivi bili pa vidjeli niko sretnioji od mene ako grjesim

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 17 nov 2014, 00:10

Sušić je **** od trenera, ali su vala i igrači žešći polovnjaci. Nije problem što narod pljuje Papeta, već što u zvijezde kuje raznorazne grijače klupa. Mi se kao pokušavamo porediti sa Hrvatima, a u nijhovoj reprezentaciji standardni igrači Reala, Barcelone, Atletica, Liverpoola, Intera...a kod nas rezerve Rijeke, Šturma, Hajduka, Freiburga, Hoffenheima itd.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 nov 2014, 00:12

FliX je napisao/la:Jel govorio Safet nakon tekme da je 6x3=18 ???
naravno :njanjanja:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 nov 2014, 00:14

PeppermintSA je napisao/la:Sušić je **** od trenera, ali su vala i igrači žešći polovnjaci. Nije problem što narod pljuje Papeta, već što u zvijezde kuje raznorazne grijače klupa. Mi se kao pokušavamo porediti sa Hrvatima, a u nijhovoj reprezentaciji standardni igrači Reala, Barcelone, Atletica, Liverpoola, Intera...a kod nas rezerve Rijeke, Šturma, Hajduka, Freiburga, Hoffenheima itd.
pa nismo po igracima ko Hrvatska, ali smo jaci od Izraela po imenima, jaci smo od Islanda recimo itd itd pa su to ekipe koje imaju glavu i rep, i sto je najvaznije imaju trenera..dovoljno je pogledati eksperimente i cirkus koji su provedeni u ovim kvalifikacijama..
srbija je najbolji primjer, a evo i mi postajemo..dzaba igraci i iz najjacih klubova na svijetu kad tu nesto ne stima..kod njih atmosfera oko fudbala generalno, kod nas selektor i talovi oko reprezentacije...ovo veceras je bruka za koju nema opravdanja kako god da se okrene
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 17 nov 2014, 00:15

PeppermintSA je napisao/la:Sušić je **** od trenera, ali su vala i igrači žešći polovnjaci. Nije problem što narod pljuje Papeta, već što u zvijezde kuje raznorazne grijače klupa. Mi se kao pokušavamo porediti sa Hrvatima, a u nijhovoj reprezentaciji standardni igrači Reala, Barcelone, Atletica, Liverpoola, Intera...a kod nas rezerve Rijeke, Šturma, Hajduka, Freiburga, Hoffenheima itd.
Sta tek reci za supermegavelesilu Izrael ciju ekipu uglavnom formiraju igraci iz domaceg prvenstva.Ljudi nas lagano otresu 3-0.Imamo mi odlicnih igraca, mnogo bolju selekciju od jednog Izraela npr. samo sto Papke to jednostavno ne zna posloziti ili nece, vjerovatno oboje.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 17 nov 2014, 00:15

velez je napisao/la:otici ce I sucic pa da vidimo kako cemo igrat onda bolje cisto sumnjam nemamo mi kvalitetu za to izvadi deku imiralema necemo dati gola do sutra zivi bili pa vidjeli niko sretnioji od mene ako grjesim
Jarane jednom smo igrali sa Nedimom Halilovicem u spicu i Adnanom Custovicem i bili ravni sa Turskom i Spanijom a bas smo pucali kvalitetom tada a sada nemozemo Izraela dobiti, i sa Vedom I Dzekom gubimo od Kipra de majketi umij se covjece :twisted: Safete odlazi!
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 17 nov 2014, 00:17, ukupno mijenjano 2 puta.

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 17 nov 2014, 00:16

@ velez

:o :o :o :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :kralj:
Zadnja izmjena: MirzaLukavac, dana/u 17 nov 2014, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

blizaqFCS
Kontakt:

Post Postao/la blizaqFCS » 17 nov 2014, 00:16

OBJASNIO :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 17 nov 2014, 00:18

velez je napisao/la:otici ce I sucic pa da vidimo kako cemo igrat onda bolje cisto sumnjam nemamo mi kvalitetu za to izvadi deku imiralema necemo dati gola do sutra zivi bili pa vidjeli niko sretnioji od mene ako grjesim
Jesil ti popio malo više ili si nepismen? :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 nov 2014, 00:19

Aki Morz preuzme reprezentaciju mozemo hladno u gradjanski rat da krenemo...

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 17 nov 2014, 00:20

tuzlak1987 je napisao/la:Aki Morz preuzme reprezentaciju mozemo hladno u gradjanski rat da krenemo...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa to bi biwo za bukvaVe
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 17 nov 2014, 00:21

Pepermint svaka cast...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 17 nov 2014, 00:26

velez je napisao/la:nepisem ovdje cesto ali citam komentare redovno
puno balavaca ovdje ima koji nemaju preceg posla nego tipkati ovdje gluposti
reko sam ja davno upamtite dobro svjestsko prvenstvo I uzivajte u njemu snimte na kasetu pa upalite ponekad kozna kad ce te opet vidjeti bih na nekom velikom takmicenju
mi smo jedna prosjecna ekipa koja moze biti 3 ili 4 u ovoj grupi
susic je njbolji igrac bih svi vremena I prvi covjek koji je odveo bih na svjetsko
I sto je naj bitnije posten covjek od kog ste vi bosnje popljuvali I napravili lopova I kriminalca nek vam je nasramotu.
ako on nije dobar covjek onda ko je nema ga byeeee

Da nije ovaj datum registracije iz 2008., bio bih potpuno siguran da je neko od ovih redikula, što pišu da samo hercegovci pljuju Safeta, namjerno otvorio profil sa ovakvim imenom. :rol:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 nov 2014, 00:30

Sjo kada se sjetim pljuvanja po Ciri, prica kako je cirkusant, kako dopusta igracima sve i svasta, slikanja po trening kampu i ostale gluposti koje su kao eliminirane dolaskom Susica, a zapravo je unistena hemija ove repke, medjuljudski odnosi, odnosi s medijima. Da ne govorim kako je na tehnickom planu srozana ova repka.

Nije samo Safet kriv, ali je izmedju ostalog najvise kriv. Dzaba, ne zna covjek i sta da se radi.

Spasiti sto se spasiti da. A ako ne uspijemo, pa brate okrenuti se malo Sergeju ili nekome ko je pun znanja prvo, a onda i elana i motivacije. Nikakvog potrosenog dedicu bez motiva, pa makar se i Capello zvao.

A onda refresh ekipe, ima tu interesantnih igraca, cak i u domacoj ligi. Sa pravim omjerom napraviti mix sa internacionalcima.

Moze se sve, samo dajte nekome ko zna.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 17 nov 2014, 00:30

tuzlak1987 je napisao/la:Aki Morz preuzme reprezentaciju mozemo hladno u gradjanski rat da krenemo...
Morž barem zna da postoje golmani, obrambeni, vezni igrači i napadači što ga automatski stavlja u poziciju potencijalnog selektora s obzirom da ovaj "bivši" o tome pojma nije imao.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 nov 2014, 00:31

Da, zato su nas nasamarali Kipar i Izrael ,... ne'amo nikog iz Reala :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 17 nov 2014, 00:32

Reprezentaciji pored novog selektora sto je vec odavno jasno treba i neko da zamjeni Misketa to ne mogu Pjanic i Medunjanin sto se vidi po nasoj gol razlici koja je jadna za razliku od proslih kvalifikacija a samo nam jedan igrac fali iz tih kvalifikacija
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 17 nov 2014, 00:33

Trebao je da ode prije kvalifikacija
Nogometni savez Bosne i Hercegovine ostavio je Sušića na mjesto selektora Reprezentacije nakon poraza od Kipra uz ultimatum od barem 4 boda u dvije utakmice protiv Belgije i Welsa. Te bodove Sušić nije ostvario. Nije kriv za Dzekinu i Ibisevicevu povredu. Za Sunjicev crveni karton. Za Pjanicev rani izlazak iz igre. Za neiskorištene prilike u prvom poluvremenu.
Ali
Dobar je Pape čovjek ali mu ne pije vode. Loš je strateg. Nema autoriteta. Bio je dio kolektiva koji je nas je odveo na prvo veliko takmičenje. Svaka čast i hvala mu. Da ga narod ne bi zamrzio, jer je narod takav, on treba da ide. Trebao je da ide prije kvalifikacija. A treba i narod da shvati da promjena trenera neće donijeti spektakularne promjene.
Šteta sto je jedina teoretska šansa ostalo to treće mjesto i baraž
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 17 nov 2014, 00:33

@ velez sigurno misli na onaj stari bosanski mentalitet "danas care sutra kita" pa ga to malo pogađa. Svjestan je i on da je ovo raspad. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.