EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- sanelmasetic
- Kontakt:
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Sa pobjedom veceras bi se definitivno vratili u igru.. Hajmo zmajevi , igrajte za raju, a tele ko sisa ...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Tele se ne šiša. Jedino gušteri i ovce. 
Kako si dosao do nosioca,roda donijelazgembo89 je napisao/la:možemo mi dobiti od 6 najmanje 5Padovan je napisao/la:Da je bilo sve kako treba sad bi se radovali da ostane X, a mi strepimo za svaki bod više Velsa.
stim da ce i Izrael i Vels kiksati svaku drugu
e moj SUsicu papane nosioci smo bili
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
kakva roda u prvom smo šeširu bili jer smo uzeli prvo mjesto sa Grckom u grupiharishp je napisao/la:Kako si dosao do nosioca,roda donijelazgembo89 je napisao/la:možemo mi dobiti od 6 najmanje 5Padovan je napisao/la:Da je bilo sve kako treba sad bi se radovali da ostane X, a mi strepimo za svaki bod više Velsa.
stim da ce i Izrael i Vels kiksati svaku drugu
e moj SUsicu papane nosioci smo bili
Mozda sam LUD, ali smio bih se kladiti da bi izborili EP, ukoliko bi sutra reprezentaciju preuzeo Bajevic ili Halilhodzic.
Mi naredne godine jedinu tesku utakmicu imamo u Belgiji (koja ce uzeti prvo mjesto) i sa 17 bodova mislim da bi mogli do baraza, jer sam siguran da ce Izrael i Wales negdje izgubiti bodove.
Mi naredne godine jedinu tesku utakmicu imamo u Belgiji (koja ce uzeti prvo mjesto) i sa 17 bodova mislim da bi mogli do baraza, jer sam siguran da ce Izrael i Wales negdje izgubiti bodove.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dobro te ba Sušiću, odlazi. Ti i tvoje glupe kalkulacije nas i jesu dovele tu gdje jesmo. NIGDJE !amerosm je napisao/la:Mozda sam LUD, ali smio bih se kladiti da bi izborili EP, ukoliko bi sutra reprezentaciju preuzeo Bajevic ili Halilhodzic.
da dodika na klupu stave bolje bi prosli nego s ovim bogaljom majku li muamerosm je napisao/la:Mozda sam LUD, ali smio bih se kladiti da bi izborili EP, ukoliko bi sutra reprezentaciju preuzeo Bajevic ili Halilhodzic.
- anonymousHD
- Kontakt:
23. februar 2014 godine.

Kad već godinama imaš neznalicu na klupi, na vreme shvatiš neke stvari. Šteta što čelni ljudi saveza to nisi videli.
Pape, Pape, šta uradi od zlatne generacije.
anonymousHD je napisao/la:Ako je ovo lagana grupa, onda ne znam. Daj Bože da budemo treći na kraju.
Belgija
Vels
BIH
Izrael
i ove dve retardirane ekipe.
Citiraj me na kraju kvalifikacija.
Otelo je napisao/la:Mogu i sad i odmah konstatirati da nisi popio tablete
Kad već godinama imaš neznalicu na klupi, na vreme shvatiš neke stvari. Šteta što čelni ljudi saveza to nisi videli.
Pape, Pape, šta uradi od zlatne generacije.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mafijasko-menaderska banka hara savezom i repkom.
U prevodu igra onaj ko ima uticajnijeg manadera, a Pape ju tu, jer se sa njim najlakse dogovoriti.
Nema tu veze jedan covjek, u ovom slucaju Susis koji je isturen, vec su problem drugi u pozadini koji diktiraju tempo. Susic samo klima glavnom i prima lovu.
Tako, **** taj savez i takvu repku....
Nece ti Halihodic dolaziti u takvo okruzenje. Imao je on jednog Mamica pa ga je ****...
U prevodu igra onaj ko ima uticajnijeg manadera, a Pape ju tu, jer se sa njim najlakse dogovoriti.
Nema tu veze jedan covjek, u ovom slucaju Susis koji je isturen, vec su problem drugi u pozadini koji diktiraju tempo. Susic samo klima glavnom i prima lovu.
Tako, **** taj savez i takvu repku....
Nece ti Halihodic dolaziti u takvo okruzenje. Imao je on jednog Mamica pa ga je ****...
- Consigliere
- Kontakt:
Plasman:
USLOV BR.1 - OTKAZ PAPETU!
Zatim, pobjede nad Andorom, pobjede kuci nad Velsom i Izraelom, pobjeda nad Kiprom vani i pokusati uzeti bod Belgiji. To je nase...
Ovisimo o Belgiji- trebaju nam sve njene pobjede osim protiv nas, naravno. I ako bude moguce da Kipar nekome otkine koji bod. Naravno, sve ovo iznad je uslov za baraz.
Eto, ako nekog zanima.
Zatim, pobjede nad Andorom, pobjede kuci nad Velsom i Izraelom, pobjeda nad Kiprom vani i pokusati uzeti bod Belgiji. To je nase...
Ovisimo o Belgiji- trebaju nam sve njene pobjede osim protiv nas, naravno. I ako bude moguce da Kipar nekome otkine koji bod. Naravno, sve ovo iznad je uslov za baraz.
Eto, ako nekog zanima.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: EP Francuska 2016 - Grupa B
Pa može ovo sve i sa papetomConsigliere je napisao/la:Plasman:
Eto, ako nekog zanima.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
cekaj, calcio danas rece da nam je dobar X Velsa i Belgije da se borimo za prvo mjesto, kakav sad baraz ?Consigliere je napisao/la:Plasman:
Eto, ako nekog zanima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja nazalost mislim da Kipar nece uzeti bodove Izraelu, moguce mozda Velsu ali poenta je da je Izrael odradio pola posla, dodaj na ovo devet sest sigurnih, pobjede Velsa kuci i sigurno su na Euru nazalost...
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Odg: EP Francuska 2016 - Grupa B
I on to tvrdiNoName je napisao/la: Pa može ovo sve i sa papetom
Spin.mirzatele je napisao/la:
cekaj, calcio danas rece da nam je dobar X Velsa i Belgije da se borimo za prvo mjesto, kakav sad baraz ?
[youtube][/youtube]
teska pozicija ali uz novog selektora i bolje atmosfere vjerujem u baraz 17 pts minimalno
- master1015
- Kontakt:
vraca se

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Izrael - Vels
Vels - Belgija
Kipar - Vels
Vels - Izrael
BiH - Vels
Vels - Andora
Andora - BiH
BiH - Izrael
Belgija - BiH
BiH - Andora
BiH - Vels
Kipar - BiH
Ovih šest bodova prednosti se itekako može nadoknaditi, oni imaju pet teških utakmica, dolaze nam u Zenicu i ako se uozbiljimo možemo se vratiti u igru.
Vels - Belgija
Kipar - Vels
Vels - Izrael
BiH - Vels
Vels - Andora
Andora - BiH
BiH - Izrael
Belgija - BiH
BiH - Andora
BiH - Vels
Kipar - BiH
Ovih šest bodova prednosti se itekako može nadoknaditi, oni imaju pet teških utakmica, dolaze nam u Zenicu i ako se uozbiljimo možemo se vratiti u igru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
Jedina pozitivna stavr je da je ipak jos sve u nasim rukama, ali isto tako, kao sto Bola sinoc rece, svaka utakmica ce nam biti odlucujuca, nema prava na kiks, a tada je najteze igrati.Virtu4l je napisao/la:
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: EP Francuska 2016 - Grupa B
Vjerujem da ih mozemo prestici.Virtu4l je napisao/la:Izrael - Vels
Vels - Belgija
Kipar - Vels
Vels - Izrael
BiH - Vels
Vels - Andora
Andora - BiH
BiH - Izrael
Belgija - BiH
BiH - Andora
BiH - Vels
Kipar - BiH
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505, riki46 i 20 gostiju.