Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 01:11

NoName je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Ja ipak mislim da je bolje znanje u odnosu na neznanje. Pod znanjem podrazumjevam provjerena trenerska imena, a neka od njih se provlače godinama, Barbarez je tu uljez, ali mnogo nas je zadužio, pa ga je uvijek bilo lijepo vidjeti među tim imenima. Sušić je došao u okolnostima kad su se razni mešetari pitali, pa je mogao uletiti na foru i spašavati guzicu pojedincima, koji su ipak na kraju pali. Sad je to potpuno drugačija situacija, možemo sebi priuštiti dobrog trenera, igrački i finansijski, a za učenje zanata ima mlada reprezentacija.
A šta je sa onima što cuvase bivolovu guzicu čak i ovdje na forumu? I koji će nam qrac sad dobar selektor? Što nisi tako pisao prije nego bivol uništi ovu generaciju?
Zato što smo pod njegovim vodstvom ostvarili najveći i jedini uspjeh od postanka. Sad je brod skoro potonuo, ali to ne znači da nam ne treba dobar trener, još nismo definitivno otpisani, zato nam treba dobar selektor.

Sergeju svaka čast, ali ima dosta njih koji su malo manji rizik.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Consigliere
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Consigliere » 17 nov 2014, 01:11

ČOVJEK NIJE POZVAO NAPADAČA NA OKUPLJANJE!
KO MOŽE BITI GORI OD NJEGA?!

KO?!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 17 nov 2014, 01:11

Neutral je napisao/la:Kakav savez, otkaz je trebao dobiti nakon Nigerije, tj. završetka Svjetskog prvenstva.

Što da ne Barbarez? Meho Kodro je otjeran bez raloga, ako jedan Niko Kovač može voditi Hrvatsku, onda može i Sergej Barbarez voditi BiH. Ako ne bude rezultata, Sergej će dati sam od sebe otkaz, nije licemjer kao Safet Sušić, kome su svi na svijetu krivi, samo on to nije.
Volim Barbareza, ali ovo trenutno što je ostalo od reprezentacije i oko reprezentacije mislim da bi trebalo sad dati u ruke nekom što iskusnijem treneru, jer su tako veće šanse da bi se nešto moglo i spasiti, da ovo ne bude baš raspad.
FK Željezničar 1921

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 nov 2014, 01:11

Sta veli Pape opet ga iznenadio protivnik, dzaba skauting :rol:

IDI IDI NEZNALICE

Davno ste to trebali uraditi fanaticosi

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 17 nov 2014, 01:12

Da se Džeko malo više vidio na terenu i trč'o mi bi pobijedili :idea:
Tako blizu, a tako daleko.

mrakNL
Kontakt:

Post Postao/la mrakNL » 17 nov 2014, 01:14

slika

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 17 nov 2014, 01:14

Nego pitanje je sad, ko će nam biti novi selektor. :mrgreen:

dijaloog
Kontakt:

Post Postao/la dijaloog » 17 nov 2014, 01:15

Bezze ti monoloze sto me banova,mozda sam mu jednom dva put majku opsovao nista posebno al haj

Sent from my GT-S7560 using Tapatalk

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 01:15

Virto i ostala kompanija koja je protiv Barbareza nek se zapita malo

Nakon nekoliko godina provedenih kao trener juniorske momčadi svog zadnjeg kluba, Red Bull Salzburga, Niko je zajedno s bratom Robertom početkom 2013. preuzeo vođenje Hrvatske nogometne reprezentacije do 21 godine. Nakon odlaska Igora Štimca s izborničke funkcije, 16. listopada 2013. Niko je postao novi izbornik "A" reprezentacije.[4] Hrvatska je pod vodstvom Nike u dvije utakmice doigravanja protiv Islanda izborila odlazak na SP u Brazilu.[5]

slika

SAFET ISKUSNI TRENER U ODNOSU NA NIKU KOVAČA
slika
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 17 nov 2014, 01:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 nov 2014, 01:16

Sabinho je napisao/la: Jeste ali nismo imali napadaca iako je Luliceva i Hajroviceva duznost da znaju zabiti gol sa 2m bio pored njih Dzeko ili ne. Dalje ljudi su igrali veoma jak presing, sto se tice njihovog iznosenja lopte kroz nasu sredinu ne znam u cemu je bio problem i zasto je Pape izvadio bas Besica i Mujdzu. :eh:
+1

kokakolas
Kontakt:

Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kokakolas » 17 nov 2014, 01:16

Vaha, Vaha i samo Vaha. A onda Princ sa Neretve :)
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 17 nov 2014, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 nov 2014, 01:16

Consigliere je napisao/la:ČOVJEK NIJE POZVAO NAPADAČA NA OKUPLJANJE!
KO MOŽE BITI GORI OD NJEGA?!

KO?!
ma jasno ja sam ga prvi podrzava al neko ko uzme 2 boda iz 4 utakmice jednostavno mora da ide i da neko drugi dobije priliku ,on se inatio i vjerovao u ove igrace oni mu to nisu vratili vrijeme je za drugog selektora samo sto ce i njemu biti tesko u gabuli smo velikoj ,a sa druge strane mozda i bude lagano novom selektoru sad je uglavnom sve izgubljeno i ne moze gore od ovog tako ako nesto uspje napraviti bice heroj a i ako ne napravi safet je kriv :lol:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 17 nov 2014, 01:17

dijaloog je napisao/la:Bezze ti monoloze sto me banova,mozda sam mu jednom dva put majku opsovao nista posebno al haj

hahhaha, nick :tokralju:

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la NoName » 17 nov 2014, 01:17

Virtu4l je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Ja ipak mislim da je bolje znanje u odnosu na neznanje. Pod znanjem podrazumjevam provjerena trenerska imena, a neka od njih se provlače godinama, Barbarez je tu uljez, ali mnogo nas je zadužio, pa ga je uvijek bilo lijepo vidjeti među tim imenima. Sušić je došao u okolnostima kad su se razni mešetari pitali, pa je mogao uletiti na foru i spašavati guzicu pojedincima, koji su ipak na kraju pali. Sad je to potpuno drugačija situacija, možemo sebi priuštiti dobrog trenera, igrački i finansijski, a za učenje zanata ima mlada reprezentacija.
A šta je sa onima što cuvase bivolovu guzicu čak i ovdje na forumu? I koji će nam qrac sad dobar selektor? Što nisi tako pisao prije nego bivol uništi ovu generaciju?
Zato što smo pod njegovim vodstvom ostvarili najveći i jedini uspjeh od postanka. Sad je brod skoro potonuo, ali to ne znači da nam ne treba dobar trener, još nismo definitivno otpisani, zato nam treba dobar selektor.

Sergeju svaka čast, ali ima dosta njih koji su malo manji rizik.
Virtual, to što smo se plasirali pod njegovim vodstvom ne znači da je on dobar. Prvo, Ćiro je napravio dobre temelje i ugradio pobjednički mentalitet, grupa nikad lakša, puno sreće (Grčka u gostima, Slovačka u gostima), dobar roster itd. Jednostavno se poklopilo.

Ja ne mogu vjerovati da se ti još nadaš, ne znam da li si svjestan koje su nam matematičke vratolomije potrebe da bi stigli makar do baraža?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 01:18

JonSnow je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Ovi koji su protiv Barbareza i bulazne o nekom iskustvu pa onda spomenu Amara Osima ne razumiju uopste sta je poenta i sta ovoj reprezentaciji prioritetno treba.
1.Castan i moralan covjek koji ce zvati najbolje i samim time elimnisati nezadovoljstva.

2.Dokazani patriota,ove zemlje,nikakvi Jugosloveni.
3.Covjek koji ce stvoriti prijateljsku atmosferu u samoj ekipi(ovo je najvaznije)
4.Covjek koji ima podrsku najveceg dijela javnosti.
5.Covjek koji vjeruje u igrace i postavlja visoke ciljeve.

Sve ovo je vaznije od iskustva.

Oni koji ne razumiju ovo,ne razumiju nista.
I čovjek koji nema ni minute kao trener na klupi, ne hvala. Treba nam dokazani stručnjak nema više učenja na reprezentaciji.
Ne zanima me hoće li biti patriota ako bude davao rezultate na terenu i van njega.
Rekao sam vec,Slaven Bilic,Niko Kovac-Fabio Capelo.Iskustvo samo po sebi ne mora da znaci nista,primjera je milion.
Reprezentacije se drasticno razlikuju od klubova,tu strahovlade uvijek daju kontraefekat.Mnogi to ne razumiju.
Najbitnija je zdrava atmosfera unutar reprezentacije,sve ostalo je manje bitno od toga.
Na koncu,vecina igraca jeste za Barbareza,cak i onda bila.Zasto se nekad malo ne bi i njih pitalo i ko to tjera inat i konstantno ide njima u kontru?
Ko su te face?
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 17 nov 2014, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 nov 2014, 01:19

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Jeste ali nismo imali napadaca iako je Luliceva i Hajroviceva duznost da znaju zabiti gol sa 2m bio pored njih Dzeko ili ne. Dalje ljudi su igrali veoma jak presing, sto se tice njihovog iznosenja lopte kroz nasu sredinu ne znam u cemu je bio problem i zasto je Pape izvadio bas Besica i Mujdzu. :eh:
+1
realno besic je bio katastrofa danas kao i pjanic i medo naj naj losi veceras dio naseg tima oni koji su trebali da nose igru

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 nov 2014, 01:19

RobertoBaggio je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Kakav savez, otkaz je trebao dobiti nakon Nigerije, tj. završetka Svjetskog prvenstva.

Što da ne Barbarez? Meho Kodro je otjeran bez raloga, ako jedan Niko Kovač može voditi Hrvatsku, onda može i Sergej Barbarez voditi BiH. Ako ne bude rezultata, Sergej će dati sam od sebe otkaz, nije licemjer kao Safet Sušić, kome su svi na svijetu krivi, samo on to nije.
Volim Barbareza, ali ovo trenutno što je ostalo od reprezentacije i oko reprezentacije mislim da bi trebalo sad dati u ruke nekom što iskusnijem treneru, jer su tako veće šanse da bi se nešto moglo i spasiti, da ovo ne bude baš raspad.
Zavisno od toga šta želimo. Ako ćemo se odreći ovih kvalifikacija, onda bi izbor bio Sergej Barbarez gdje bi više prilika dobijali mlađi igrači.

Od iskusnijih trenera samo dva imena dolaze u obzir, a to su Vahid Halihodžić i Dušan Bajević.

Amar Osim bi sigurno bio dobro rješenje, problem je Ivica jer znate kakva bi priča odmah kod nas bila, štela, Ivica mu sredio itd, tako da ne vjerujem da bi Amar prihvatio mjesto selektora.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 nov 2014, 01:19

17.11.2014 slavim kao drugi rodjendan

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 17 nov 2014, 01:19

topnik1 je napisao/la:
Mudrinjo je napisao/la:
MoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.

slika
Ti BHF su sramota. Jeftino potplacena gamad koja se sad okrece gdje vjetar puše. Nikada necu zaboraviti kako su igrace napali nakon Cipra, ko da su oni krivi. Odvratni!

seljadija obična, barem većina. Pojma nemaju ni za koga navijaju.
sve fol navijači, a pojma nemaju za pola problema u našoj repci.

qurac moj
Koje valjanje gluposti,koji kompleksi :bow:
Ljudi prejebali pola svijeta zbog repke i nadje se neko da ih naziva supcima i neprijateljima repke.
Ljudi su bili istrajni u stavu da se safetu pruzi jos ova prilika i nije odradio i oni su se oglasili.
Nisam clan BHF-a ali mi je zasmetala ova kolicina gluposti.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 17 nov 2014, 01:20

bvb je napisao/la:
dijaloog je napisao/la:Bezze ti monoloze sto me banova,mozda sam mu jednom dva put majku opsovao nista posebno al haj

hahhaha, nick :tokralju:
:lol:
FK Željezničar 1921

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.