Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Nadam se da Vaha prvo želi voditi našu reprezentaciju, a rekao je jednom prilikom da bi vodio za džabe ali kada dođe vrijeme za to. Nadajmo se da je vrijeme došlo! 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jedno je sigurno, ni prvom ni drugom prvi izbor ne bi bio napadac koji je zabio 15 golova u karijeri.mirzatele je napisao/la:taj drugi ce ti odma Adilovica zvatcalcio je napisao/la:1. Vaha ali ne vjerujem da zeli
2.
P.S. nisam zeljovac, Amar bi bio odlican izbor![]()
![]()
Ne znam sad koliko Vahu zelim, jer ce mi se misljenje podudariti sa tvojim, ozbiljno bi se zabrinuo za sebe

Imao je on i drugih izjava tipa:krmpotich je napisao/la:To je samo šuplja prica od Vahe.Cuj moram gledati nacionalni balans:-) To kao nacionalmno izbalansirana reprezentacija?!? Nece je nikada uzeti jer nece biti placen,cista logika...
Ne bih nikad mogao da slušam kako mi neki dijele lekcije kako trebam da igram i koga da zovem u reprezentaciju. To je moja i samo moja odluka
Kažem već Dinamo mu je bila dovoljna epizoda za čitav život što se tiče klubova-repki sa prostora Balkana.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, bojim se da novci nisu razlog. Vjeruj mi na riječ. Za dobrog, provjerenog i pravog trenera sada imamo novce. No, problem je dublji. Nije u pitanju broj nula na računu, nego broj nula od ljudi u savezu. A to je ono što niko ozbiljan ne želi prihvatiti u ovom trenutku.krmpotich je napisao/la:To je samo šuplja prica od Vahe.Cuj moram gledati nacionalni balans:-) To kao nacionalmno izbalansirana reprezentacija?!? Nece je nikada uzeti jer nece biti placen,cista logika...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada i da Osim dodje npr izvukao bi covjek dvije pobjede sigurne protiv Andore i cetiri boda protiv Izraela i Velsa, te pobjedu protiv Kipra sto je ukupno 15 i moguce da bi bilo dovoljno za baraza mozda.
Fakat sam misljenja da ako treba "malo i odstoji"ali da se nadje dobro rjesenje.Vjerujem da nas vecina misli da je Vaha trenutno najbolje sto imamo,ali ako iz nekog razloga on nece ili ga savez nezeli,netreba ni mjenjati samo radi SMJENE.Treba dobro razmisliti ko je dovoljno kvalitetan da unese pozitivan sok i da se spasi sta se spasiti moze.Imamo pored Vahe jos Bajevica,Mesu,Hadzibegica, Amara,pa iz komsiluka par jakih imena.Ali sam cvrstog ubjedjenja da moramo sve pokusati sa Vahom
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Mozambik je napisao/la:

- calcio
- Kontakt:
Ko bi rek'o da se ja i Mozambikonja mozemo sloziti oko necega....
Jos jedna pozitivna stvar sa Amarom je to da Seo vise ne bi imao najvecu glavurdu u reprezentaciji

Jos jedna pozitivna stvar sa Amarom je to da Seo vise ne bi imao najvecu glavurdu u reprezentaciji

Zadnja izmjena: calcio, dana/u 17 nov 2014, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Gospodin Amar Osim brko
Za telecu glavusinu je Arrigo Sacchi
Za telecu glavusinu je Arrigo Sacchi
Ako nista bar znamo da ce Vaha bit opcija,kad bi stigla nasa ponuda ne bi je odbio zbog para sigurno,a ako se ozbiljno s njim poprica i postave mu se uvjeti u i oko reprezentacije kakve on zeli,mogli bi se necem nadat.To bi bilo kad bi imali nekog sposobnog u savezu.A da nemamo nikog uvjerili smo se kad su ovom bilmezu ponudili novi ugovor.
Sto se Osima tice vecinom ga zeljovci mogu prizivat
fuj od osobe.
Sto se Osima tice vecinom ga zeljovci mogu prizivat

Nad tobom sunce najljepše sja
Mozambik je napisao/la:

Najgore je sto ce se ukoliko kao novi selektor bude izabran Amar Osim od prvog dana formirati ekipica koja je protiv njega samo jer je Zeljovac. Sto se mene tice, ako ce voditi bolje od Papeta neka bude i on ali na pragu je odmah novi forumski rat.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa od vas se nista drugo i ne ocekuje.
Podrzavali ste telecu glavusinu samo zato sto je pitar iako nam je isti unistio reprezentaciju, al vas to nije zanimalo, bitno je da je Sajo legenda Sarajeva.
Podrzavali ste telecu glavusinu samo zato sto je pitar iako nam je isti unistio reprezentaciju, al vas to nije zanimalo, bitno je da je Sajo legenda Sarajeva.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vodio bi sigurno bolje od Papeta, samo sto je do danas na losem glasu tj dosta ga ljudi ne voli.. Ali vjerujem da bi covjek sredio stvari i izbacio velsa te otisao u baraz
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Thomas Tuchel
Imal' love?
Imal' love?

Kakav Amar Osim, treba nam selektor sa autoritetom, da uvede red, Osim mladji moze traziti da se slika sa pojedinim igracima
- calcio
- Kontakt:
Pa Vaha i Amar imaju autoritet. Cuj traziti da se slika, hahahahahahaha ne poznajes gamirzatele je napisao/la:Kakav Amar Osim, treba nam selektor sa autoritetom, da uvede red, Osim mladji moze traziti da se slika sa pojedinim igracima
ni u ludilu, iz više razlogaMozambik je napisao/la:
1. zato što bi morao preuzeti Safetova sranja koja je ovaj ostavio iza sebe, a iz tih govana nema vadione (Safet nam je veceras ugaso sve šanse za Euro) i sad treba neko da garantuje svih 6 pobjeda i odlazak na Euro

2. odmah bi citava javnost skocila na noge kako mu je babo Ivica sredio poziciju, prica o nepotizmu bi se odmah prenijela i na Amara...a naš narod kad te popljuje, poslije nema pranja
3. svi navijaci bh klubova (redom i bez izuzetka) bi se takmicili na dnevnoj bazi ko ce ga više pljunuti i uvijediti - jer im je covjek nabio kompleksa za dva života

Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 nov 2014, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
Branimir Tulic ili Jagodic. Izvrsnni strucnjaci
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.