16.11.2014 Izrael - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Izrael - BiH

Pobjeda
113
44%
Neriješeno
58
23%
Poraz
84
33%

Ukupno glasova: 255

Boskvalitet
Kontakt:

Re: 16.11.2014 Izrael - BiH

Post Postao/la Boskvalitet » 17 nov 2014, 01:46

Ovu bi formaciju volio vidjeti protiv belgije

slika

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 17 nov 2014, 01:48

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 nov 2014, 01:49

Boskvalitet je napisao/la:Ovu bi formaciju volio vidjeti protiv belgije

slika
Jesil sluso onu pjesmu "Dok je njega Safeta, zivoga, zdravoga, Zukanovic se vratit nece.." ?

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 nov 2014, 01:50

Rezultat ovog fijaska: iz prve dvije jakosne grupe ces dobit dvije superjake ekipe,a drugi ide u baraz. Mi cemo past u trecu.
Nikad ovu sansu necu prezalit, j.ebo sebi mater i on i oni mafijasi oko njega!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 nov 2014, 01:52

Vecina njih se prodala u klubove, plus veliko praznjenje je bilo poslije nastupa na SP, to je vrh jedne karijere, posebno za igraca iz BiH, tesko je ocekivat isti motiv i žar od igraca. Cak ni kod nas vise nema te euforije nakon prvog plasmana. To je nesto sto se cesto desava manjim repkama nakon velikog takmicenja, a tek kad onako ispadnes. Pukli smo kao kokica.
Don't believe the hype.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 17 nov 2014, 01:57

Vidim niko ne spominje Medu, čovjek ih 3 puta izbacuje u gol šansu ovi sva tri puta uspije za*ebat,pogotovo Lulić.. Naš najbolji igrač danas uz Gospodina Begovića.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 nov 2014, 01:58

Raja, pita Susic bil mogo kako ostat selektor samo dok ne proda Tinu makar u cvajtu, a Vrsu na otok makar u championship. Ko 'ebe repku vise, raja ce svakako pricat kako je on ucinio najvecu stvar sto nije niko do sad u repci (doduse niko ranije nije ni imo igrace koji su ti najskuplji u grupi u kojoj se nalazis i jos mnogo stvari)..

velez
Kontakt:

Post Postao/la velez » 17 nov 2014, 02:01

joj mati draga mi smo fudbalska velesila safet upropastio ovu generaciju talenata hahhahaaa
ja levata na kakvim ste vi drogama majke vam koje mi to imamo igrace jedva 3 4 icraca da imamo ostali ni u dinamo nebi mogli da igraju nema vise saje ruku na srce I nije neki strucnjak al I da dode alihodic nece biti puno bolje nemamo mi igrace talenta igrace koji ce da ginu na terenu koji ce time da nadomjeste nedostatak kvalitete fudbalske bolji smo od andore I dobit cemo ih a ostli su svi bolji od nas osm kipra I andore to je **** realnost znam da je tesko progutat to al izvacite dobro pa progutajte bice vam lakse

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 17 nov 2014, 02:07

akisarajevo92 je napisao/la:Vecina njih se prodala u klubove, plus veliko praznjenje je bilo poslije nastupa na SP, to je vrh jedne karijere, posebno za igraca iz BiH, tesko je ocekivat isti motiv i žar od igraca. Cak ni kod nas vise nema te euforije nakon prvog plasmana. To je nesto sto se cesto desava manjim repkama nakon velikog takmicenja, a tek kad onako ispadnes. Pukli smo kao kokica.
Ko se to sve prodao u klubove osim Bešića u Everton nakon SP ako misliš na to? Svi ostali su ostali u istom klubu ili su prešli u klub iste kvalitete tipa Bičakčića. Koliko ja znam želja svakog igrača koji se bavi fudbalom jeste da idu i igraju velika takmičenja SP-EP redovno, a ne prema tvojoj logici otišao sam na SP vidio kako je tamo meni dosta. Meni to nema logike pogotovo kod igrača kao što su Begović, Džeko, Medunanjin, Pjanić koji svaki dan žele više i bolje. Ako su se igrači ili neki pojedinci zasitili onda njima na obraz i čast, ali ja i dalje mislim da je uzrok svemu osoba koja sjedi na klupi koja je lošom taktikom i (ne)obavljanjem svog dijela posla doprinijela tome da je atmosfera splasnula, da nacija ne živi za utakmice repke ko prije. Nema to veze sa SP u Brazilu jer da smo kvalifikacije otvorili pobjedom i bez onakvog sramotnog poraza na BP sigurno bi i večeras i prethodne dvije tekme atmosfera u gradovima bila kao da je riječ o SP. Možda jesmo mala repka, ali ne smijemo tražiti alibi u tome da smo se plasirali na SP i to je to od nas. Ako ima i igrača da im se ne igra ili ne žele da se trude za državni dres ima i drugih koji hoće i mogu da ginu po cijenu svega. Ne mogu se složiti sa tvojom konstatacijom nikako. :nene:

Osim da smo pukli ko kokica to jesmo, nažalost zadnjih pola god. pod vodstvom Safeta nas je unazadilo i pokvarilo sve što je godinama stvarano i daj Bože da uspijemo popraviti stvari i vratiti se na pravi put bez posljedica, bojim se da će ova generacija biti osakaćena boljim rezultatima nego što su možda mogli ostvariti. ;)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 nov 2014, 02:08

velez je napisao/la:joj mati draga mi smo fudbalska velesila safet upropastio ovu generaciju talenata hahhahaaa
ja levata na kakvim ste vi drogama majke vam koje mi to imamo igrace jedva 3 4 icraca da imamo ostali ni u dinamo nebi mogli da igraju nema vise saje ruku na srce I nije neki strucnjak al I da dode alihodic nece biti puno bolje nemamo mi igrace talenta igrace koji ce da ginu na terenu koji ce time da nadomjeste nedostatak kvalitete fudbalske bolji smo od andore I dobit cemo ih a ostli su svi bolji od nas osm kipra I andore to je **** realnost znam da je tesko progutat to al izvacite dobro pa progutajte bice vam lakse
Eto svi na drogama jedino ti normalan.

Ko da dodje??? :lol: :lol: :lol:

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 17 nov 2014, 02:09

velez je napisao/la:joj mati draga mi smo fudbalska velesila safet upropastio ovu generaciju talenata hahhahaaa
Hajde sada otvori prozor i skoci kroz njega! ;)

Lulic, Dzeko, Ibisevic, Pjanic, Begovic, Besic, Kolasinac, tebi nisu talenti :rol:

velez
Kontakt:

Post Postao/la velez » 17 nov 2014, 02:12

trebo je sajo da ude u svlacionicu prije utakmice da se nadrogira I da kaze ajmooooooooo I onda bi mozda nesto bilo sajo nije neki strucnjak ruku na srce al ima tu puno baba koje treba poslat iza gola da lopde donose a ko da ih zamjene dalo bi se o tome diskutovat ajmooooooooooooooooooooooooo

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 17 nov 2014, 02:13

Za sve one koji brane Safeta Sušića?

Zar vam nije bio dovoljan nagovještaj pakla tri četiri godine unazad kad nas je Rumunija pokosila? Zar Vam je nije dovoljan poraz od Egipta, koji je bio SKANDALOZAN? Zar vam nije dovoljan poraz od Brazila (znam ko je i šta je Brazil, al ono i onakve gluposti raditi je suludo)? Zar Vam nije dovoljan jadni poraz od Amerike NA LAVORU? Do tad ste smatrali Papka virtuozom, jer, hajde Boga ti, prijateljska je i dobiste ****. Igračima pade moral, pade motiv. Zar vam nije dosta onog sramoćenja protiv Slovačke u Zenici? Ista ta Slovačka je na gostujućem terenu bila raskovana ko skela. Zar vam nije dosta što nije u stanju tolike naše dijasporaše da organizuje da nastupaju za najdraži dres? Naprotiv, on se nešto **** da je neki car i Bog države, pa javno proziva Zukanovića, kojem je podmetnuo nogu sa onom namještaljkom za vizu pred SP? Šta mislite zašto? Mislite li da bi TSS se vidio na mečevima da je Zukan igrao? Koliko će se još poraza redati i do kada ćete vi braniti Sušića sa onim "odveo nas je na svjetsko"? Otto Rehagel je sa Grcima osvojio Europsko, pa što ga smjeniše? Što? Što smjeniše tolike trenere? Murinjo je sa Interom osvojio LP, pa što su ga smjenili koje **** materine? O nivou sramote i žalosti koje ova država poprima zbog onoga umašćenog kretena skrštenih ruku i glupog pogleda, neću da pričam. Dovoljno je što nas polu-država razguzi ko Lisu Ann, a najskuplji igrač ima platu ko moj stari. Kipar, Egipat, Izrael, Nigerija, Amerika? Ovo su sve vaneuropske repke (Kipar manje više). Ljudi moji, znate li šta znači kada prije 2-3 mjeseca šesta najjača reprezentacija Europe zijani od države kojoj se stanovnici sa gepardima igraju i kojoj hijene i antilope na kafu dolaze? Jeste vi svjesni? Gubiš od Nigerije, koja je ništa drugo nego **** od repke - istini za volju. Meksikancima su poništili tri komada, pa ljudi pobijediše Kamerun. TRI KOMADA, upravo ona tri komada koja smo mi primili jučer su njima poništili I OPET SU USPJELI POBIJEDITI. Osvijestite se. Shvatite, toliko je do sada sjajnih dijasporaških fudbalera moglo nastupati za BiH, toliko je fudbalera moglo se probiti u jače klubove u ime reprezentacije, toliko bi savez mogao novca zaraditi na kartama, na ovom na onom da je neko trezveniji na klupi. Vjerovatno je 90% sa bolom u kurcu posmatralo uništavanje Bosne večeras. Bili ste hladni, nije vas interesovalo, nije vam srce lupalo. Hladan narod jučer, euforije nimalo, možda vidiš dva čovjeka sa zastavama i pomisliš da nisu normalni. To je ona faza do koje vas je doveo gospodin koji je v.d. selektor popišane i posrane (za sada) reprezentacije BiH.

Poserem se na njegovu ambicioznost kada misli da će uzeti svih šest utakmica, a poserem se na one koji žele da on ostane. Poz.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 nov 2014, 02:14

Ma samo bi volio da Susic ode sa selektorske pozicije, a da novi selektor pozove Zukanovica, pa taman se i ne kvalfikovali na EP!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 17 nov 2014, 02:17

@velez

Ima i do igrača svakako nekima se treba zahvaliti i ja shvatam o čemu ti pričaš, ali isto tako treba reći da kod loših rezultata ne odgovaraju igrači nego trener-selektor. Je li Džeko ili Ibišević kriv što zbog povreda nemaju adekvatnu zamjenu i što već godinama igramo bez trećeg napadača ili je to do selektora. Da li su igrači krivi što ih protivnik iznova svaku utakmicu iznenadi taktikom pa se jadan selektor vadi izjavom da nije znao za ovog, onog da su nas iznenadili i sl. Nažalost više je do selektora nego do igrača. Ako je jedan Advocaat ili Ranieri izgubio posao zbog sramotnih poraza može vala i naš Sajo pa da mi je rođeni otac. Lijep pozdrav ;)

@hakkaDunne

Bravo :thumbup: :bow:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 02:20

Janez je napisao/la:@velez

Ima i do igrača svakako nekima se treba zahvaliti i ja shvatam o čemu ti pričaš, ali isto tako treba reći da kod loših rezultata ne odgovaraju igrači nego trener-selektor. Je li Džeko ili Ibišević kriv što zbog povreda nemaju adekvatnu zamjenu i što već godinama igramo bez trećeg napadača ili je to do selektora. Da li su igrači krivi što ih protivnik iznova svaku utakmicu iznenadi taktikom pa se jadan selektor vadi izjavom da nije znao za ovog, onog da su nas iznenadili i sl. Nažalost više je do selektora nego do igrača. Ako je jedan Advocaat ili Ranieri izgubio posao zbog sramotnih poraza može vala i naš Sajo pa da mi je rođeni otac. Lijep pozdrav ;)
Takvi kao ti ste se zahvalili Misimovicu i Spahicu pa vidimo dokle smo dosli zbog vaseg zahvaljivanja.
Ti si jedan od onih koji su pisali da cemo biti jaci bez Spahica i da ce Šunjić i Vranjes bolje igrati od njega.
Zato :stop: sa zahvaljivanjem

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 17 nov 2014, 02:22

velez je napisao/la:trebo je sajo da ude u svlacionicu prije utakmice da se nadrogira I da kaze ajmooooooooo I onda bi mozda nesto bilo sajo nije neki strucnjak ruku na srce al ima tu puno baba koje treba poslat iza gola da lopde donose a ko da ih zamjene dalo bi se o tome diskutovat ajmooooooooooooooooooooooooo
Kao prvo nisi ni svjestan koliko si u krivu. Šta ti misliš da je selektor postavljen za maskotu tima? Safet je opet postavio pogrešnu taktiku, to je valjda očigledno, dopustio je da mu Izraelci prolaze kroz sredinu kako im se ćefne. Samo iz razloga što nismo imali klasičnog napadača, a Haris i Mire su bili više orjentisani u pomaganju ofanzivi. Dosta mi je slušanja svačijeg baljezganja kako smo prosječna reprezentacija. Niko nije rekao da smo u rangu Belgije ali sam siguran da smo dovoljno jaki da možemo dobiti ekipe kao što su Izrael, Kipar i Wels.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 17 nov 2014, 02:22

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 17 nov 2014, 02:26

@Rusilac

Prije svega nemoj da govoriš neistinu ili ću biti direktan nemoj da lažeš za Misimovića, za tog momka nisam rekao ni A ni B, a kamoli da sam se zahvalio što je otišao. Ako misliš da ne govorim istinu bujrum otvori temu Misimovića i pronađi moj post kroz opciju pretraga, ako ga bude ja se iste sekunde deaktiviram sa foruma. Za Spahića jesam govorio i uvijek ću govoriti da mi poslije svega ne treba u repki, dokaz je i večerašnja predstava. Ono protiv Francuska mu neću halaliti nikada kao i show sa Nigerijom pa da sam zabije gol za prvaka svijeta! Za Šunjića i Vranješa nisam govorio da ćemo biti bolji nego sam govorio da Spaha nije nezamjenjiv i da ćemo kao što smo našli zamjene za Bolića, Baljića naći i za Spahića, ako su to dvojica navedenih bolje za nas, ako nisu i ako ćemo morati trpiti jedne kvalifikacije sa lošom odbranom Bože moj svaka repka mora proći proces podmlađivanja. Ako ja nikome na ovom forumu ne stavljam lažne stvari i ne trpam nešto što nisu rekli nemoj ni ti ni drugi meni to raditi.

Čekam te za Misimovića! ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 02:28

Ne znam zasto se raspravljate sa velezom.

Na osnovu pisanja se moze zakljuciti da je nije bas uopznat sa jezikom, gramatikom i skolom opcenito, a jos kad na to dodas da pise da je Susic dobar. :crazy:

To je dovoljno da ga diskvalifikuje iz svake rasprave, a vi mu pisete eseje i odgovarate na hrpu gluposti koje on napise.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.