Safet Sušić - Pape

Ibrahim

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ibrahim » 17 nov 2014, 03:21

Safet Susci ostaje do kraja ovih kvalifikacija, bio bi lud da se odrekne 50.000 mjesecno koje je on namakao plasiravsi se na SP, a savez sigurno nema jos toliko da mu da otkaz pa onda placa i nekog drugog. Za Barbareza bi vjerovatno morali uplatiti i kockarske dugove. Svakakvih budala, doveli bi za selektora covjeka koji loptu nije vidio zadnjih nekoliko godina i kojemu je alkohol i rulet glavna preokupacija.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 17 nov 2014, 03:32

Ja ugovor nisam vidio, ako neko od vas jeste, neka razjasni, inace ne vidim na cemu su bazirane te stvari koje tvrdite, kao "Necemo imati pare za drugog selektora."

Po nekoj logici, svaki poslodavac i kada sklapa ugovor ima uvjete (mozda kod nas logike nema?). Samim tim, ne vidim zasto bi savez stavljao u ugovor da ce isplatiti sve selektoru sto bi trebao da dobije do kraja mandata cak i u slucaju da mu dadnu otkaz radi nepovoljnih rezultata? Valjda se u ugovor stavlja da i placanje prestaje sa tim ukidanjem ugovora, znaci svako gleda svoju guzicu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 nov 2014, 04:49

Rusilac je napisao/la:Kao sto sam davno rekao,sad je kasno.Stetu koju je ovaj kriminalac i njegovi satrapi nanio sanirat cemo godinama.
Propustili smo sansu da iskoristimo plasman na SP i dodatno se ojacamo i etabliramo kao fudbalska sila,izgubili smo mnogo igraca koji bi tome pridonijeli.
Umjestro toga,vratili smo se tamo gdje smo bili 2008 i ponistili sve sto smo napravili za ovih 6 godina.
Sve to zbog toga da se ne zahatori legendi Safetu Susicu i da se on ne bi slucajno uvrijedio.

E pa aferim majstori,po.serem vam se na legendu.
Najgore tek slijedi kad izgubimo i one matematicke sanse za Francusku,tad ce se povuci dobar dio sadasnjih nosilaca igre i zadugo necemo biti u prilici da se uopste borima za plasman na neko prvenstvo.

Sto se mene tice,kad kriminalca nisu otjerali prije nego je ucinio ovaj zulum,ne trebaju ni sada,neka ga slobodno ostave.

Sto bi rekli,trazili ste,eto vam ga.
To je to Rusilac ...

Treba dati aferima i svim onim "strucnjacima" kolegama koji su radi sopstvenog hatra podrzavali neznalicu mada je bilo jasno o kakvom se strucnjaku radi sve od onih tekmi sa Slovackom ako ne i ranije. Al do tada je bilo hajmo reci nit smrdi nit mirise.
Al kolege posebno bi tu naveo VAHID EGO HALILHODZIC , Faruk , Bolic ..... radi licnog odnosa uvije su ublehu podrzavali mada je njegovo fudbalsko znanje smrdilo na zlo i neuspjeh BIG TIME ...

CIjeli novinarski kolegijum ako se ta zalosna masa moze nazvati novinaraima ... prje bi bioo wanna be novinari ..

A ovdje ekipu na forumu koji su ga branili sta reci ...

I onda sta reci poslije svih nebuloza neznalice pola stadiona u Zenici skandira Susicu prije par sedmica. Kad to cujes onda samo dignes ruke od svega i od repke . Primijetis da je taj bezdan toliko veliki da iole racionalnoj osobi nije normalno da se vise nervira. Danas lezerno pregledana tekma i samo cekam ono sto sam znao da dolazi.

Samo me iznenadilo pozitivno par pojedinaca koji su ga unistili danas , mislim ionako bi izgubili ili nerijeseno odigrali pa bi mrcvarenje bilo nastavljeno. Ovako mu je vratio Besic za ono izivljavanje nad njim od strane neznalice i Jagodica , vratio mu Lepi , Mujdza , ....

Boli me srca za Lulicem koji je momacki zavaljen cijele kvalifikacije i prvi pokazao damu izjavom ,, i danas se borio .
Al kod glupog Bosnje ispa Lula los igrac :oops: :roll:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 17 nov 2014, 05:09

Ne treba njemu uručivati otkaz, nego ga nogom elegantno nabiti u ono retardirano Zavidovičko dupe sve do Pariza.

Šta nam uradi od reprezentacije, jadna mu majka...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 06:05

kimbo je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Kao sto sam davno rekao,sad je kasno.Stetu koju je ovaj kriminalac i njegovi satrapi nanio sanirat cemo godinama.
Propustili smo sansu da iskoristimo plasman na SP i dodatno se ojacamo i etabliramo kao fudbalska sila,izgubili smo mnogo igraca koji bi tome pridonijeli.
Umjestro toga,vratili smo se tamo gdje smo bili 2008 i ponistili sve sto smo napravili za ovih 6 godina.
Sve to zbog toga da se ne zahatori legendi Safetu Susicu i da se on ne bi slucajno uvrijedio.

E pa aferim majstori,po.serem vam se na legendu.
Najgore tek slijedi kad izgubimo i one matematicke sanse za Francusku,tad ce se povuci dobar dio sadasnjih nosilaca igre i zadugo necemo biti u prilici da se uopste borima za plasman na neko prvenstvo.

Sto se mene tice,kad kriminalca nisu otjerali prije nego je ucinio ovaj zulum,ne trebaju ni sada,neka ga slobodno ostave.

Sto bi rekli,trazili ste,eto vam ga.
To je to Rusilac ...

Treba dati aferima i svim onim "strucnjacima" kolegama koji su radi sopstvenog hatra podrzavali neznalicu mada je bilo jasno o kakvom se strucnjaku radi sve od onih tekmi sa Slovackom ako ne i ranije. Al do tada je bilo hajmo reci nit smrdi nit mirise.
Al kolege posebno bi tu naveo VAHID EGO HALILHODZIC , Faruk , Bolic ..... radi licnog odnosa uvije su ublehu podrzavali mada je njegovo fudbalsko znanje smrdilo na zlo i neuspjeh BIG TIME ...

CIjeli novinarski kolegijum ako se ta zalosna masa moze nazvati novinaraima ... prje bi bioo wanna be novinari ..

A ovdje ekipu na forumu koji su ga branili sta reci ...

I onda sta reci poslije svih nebuloza neznalice pola stadiona u Zenici skandira Susicu prije par sedmica. Kad to cujes onda samo dignes ruke od svega i od repke . Primijetis da je taj bezdan toliko veliki da iole racionalnoj osobi nije normalno da se vise nervira. Danas lezerno pregledana tekma i samo cekam ono sto sam znao da dolazi.

Samo me iznenadilo pozitivno par pojedinaca koji su ga unistili danas , mislim ionako bi izgubili ili nerijeseno odigrali pa bi mrcvarenje bilo nastavljeno. Ovako mu je vratio Besic za ono izivljavanje nad njim od strane neznalice i Jagodica , vratio mu Lepi , Mujdza , ....

Boli me srca za Lulicem koji je momacki zavaljen cijele kvalifikacije i prvi pokazao damu izjavom ,, i danas se borio .
Al kod glupog Bosnje ispa Lula los igrac :oops: :roll:
Bravo za oba komentara. Ja iskreno nisam imao snage ni volje do sad da bilo sta napisem, ali evo sad: Idi Safete sjeme ti se zatrlo da Bog da. Pa koji je ono kriminalac treba mu ulaz u Bosnu zabraniti. Zivot mi se smucio dok sam danas gledao Kvrzica koji se sa hebenom loptom koje eto igra ne zna sastaviti, i Anela Hadzica koji bjezi od protivnickog igraca ko da ga isti sa bombom ganja po terenu. Ma goni se Papke u tri lijepe i svi ti iz bratove agencije. Pustite normalne momke i patriote da igraju za svoju domovine i ubiru plodove svoga rada. :bih: :bih:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Effenberg » 17 nov 2014, 06:30

Keenan.- je napisao/la:Calcio kolega, gdje si oko moje lijepo?
Kolektivni suicid izvrsio. Sa kolegama spinerima.

E sta nam uradise jeftini propagandisti na celu s losim vodjom.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 17 nov 2014, 07:02

Dzoni je napisao/la:Jedva cekam da te nabiju nogom papčino,a isto tako jedva cekam da vidim koga ces poslije reprezentacije da treniras :urnebes: :urnebes: :urnebes:
U Galati i(li) Iranu vec trljaju ruke. ;-)
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 17 nov 2014, 07:28

Mene je samo strah ko ćče ga zamijeniti i koga će taj početi gurati...
Jer kod nas očigledno ne može bez štela, guranja, skandala isl.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 17 nov 2014, 07:32

Da se mi dobro ne razocaramo u ovim narednim danima. Ipak je Seljaktor dva puta izjavio prije tekme da nece podnijet ostavku ni u slucaju poraza.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 nov 2014, 07:39

Da ima obraza on bi davno dao otkaz i preuzeo odgovornost za lose stanje u repki a ne,kao zadnji paksu, za sve okrivljivao igrace.. Ne vjerujem da ce podnijeti ostavku a ni da cemu neko dati otkaz jer interesni talovi odlucuju a ne razum...
BUDI ŽELJO !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 nov 2014, 07:40

Ma mars vise sa klupe neznalico...

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 nov 2014, 07:51

pinki je napisao/la:Mene je samo strah ko ćče ga zamijeniti i koga će taj početi gurati...
Ko god vala,gore ne moze.Mozda dodje neko ciji brat ima agenciju sa boljim igracima od Seadove,i to je napredak :D
Nad tobom sunce najljepše sja

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 07:51

Goalgetter je napisao/la:Ma mars vise sa klupe neznalico...

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Evo javno izjavljujem da janje okrecem kad ode sa klupe. Mile mi majke ja ga vise gledat ne mogu. Pa ljudi moji mi procitamo ove njegove moronske izjave i digne nam pritisak do besvijesti. Zamislite onda kako je igracima koji ga stalno slusaju i primaju njegove "savjete" ? :o :shock: :shock: :shock: Pa dobro je iko izasao na teren danas da odigra drugo poluvrijeme. :cool: :cool:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 07:55

pinoglavi je napisao/la:
pinki je napisao/la:Mene je samo strah ko ćče ga zamijeniti i koga će taj početi gurati...
Ko god vala,gore ne moze.Mozda dodje neko ciji brat ima agenciju sa boljim igracima od Seadove,i to je napredak :D
I to sto kazes. Treba samo gledati da taj brat u agenciji bar ima jednog, a dobro bi bilo i dva napadaca :mrgreen: :mrgreen: Tu smo trenutno tanki. :mrgreen: :mrgreen: Nego OT gledam danasnju naslovnicu AVAZA i za tekmu pise katastrofa i slika Pjanica. :o :o :o Zemljo Indijo, O zemljo Indijo. Telece glave ni na mapi.

https://www.facebook.com/dnevniavaz/pho ... =1&theater

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 nov 2014, 07:56

Strogo do Katara ili ako ikako moze dozivotno da se potpise ugovor sa laznim selektorom...... Zasluzujemo ga u potpunosti.... Samo nazad... :bih:

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 17 nov 2014, 07:58

slika

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 08:00

hz1987 je napisao/la:slika
Ma dzaba mi kacimo ove slicice i zivce gubimo. Sto bi moj dedo rahmetli reko, nema njemu smrti bez malja. :D :D Elem ni ovom otkava bez najmanje 5-0 protiv Andore.

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 17 nov 2014, 08:01

Jos nisi otiso nanu li ti nanulicu tvoju, i modernog kvrzica.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 08:07

Nydalen je napisao/la:Jos nisi otiso nanu li ti nanulicu tvoju, i modernog kvrzica.
Pa jbt koliko mi imamo ovih modernih i polivalentnih igraca, mi smo najmodernija repka na dunjaluku. Em Tino, em Avdija, em Anel evo i Zoran. Vele sve pozicije igraju od golmana do napadaca, od Baha do sevdaha pjevaju. Mi trebamo bit ponosni na njih. :mrgreen: :mrgreen: P.S. Ironican sam naravno. Toliko mi je muka od svega ovoga, da mi samo ironija pada na pamet. Smijem se a ne znam ni cemu. Zalosno na sta dodosmo. O Safete Sajo Meraklijo, u sta si nas jado uvalio. :| :| :|

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 nov 2014, 08:14

Ja ne znam cemu ovolika ku.knjava, pa sinoc do gola smo bili ravnopravni.
Nista se nije promijenilo u odnosu na period prije godinu dana.
Igra je ista kao i protiv Slovacke, taktika takodjer, plan A ne funkcionise, plan B ne postoji.
Spica nema jer da je bio, mi bi vodili 1-0 nakon centarsuta Navasa tj. Zokija Kvrge.
2-0 bi vodili nakon ubacaja Lulica.
Zatim Thiago Silva aka Deni Alves aka Gatuso aka Pirlo aka Anel Hadzic cuva sam sebi ledja kod gola.
Smetljar kiksa po ko zna koji put, kod prvog gola ulazi u sut, kod drugog ide na covjeka i lagano ga izbacuju duplim pasom.
Polurtav Pjanic igra jer nemamo klupe, umjesto napadaca stoji -.
Safet je nekog zaduzio da bude lazna devetka, samo se nije znalo kome, tako da su par put Zoki, Lulic i Izet se sudarali nakon dubinske lopte, svi trce u sredinu.
Sto su sada tvrdokorni Calcio, Virtual protiv Susica.
Vas glavni argument stoji i dalje, jedini nas je odveo na svjecko, a to sto nema igre 15 mjeseci, sta fali sto nema i 16.
Treba ga pustiti do kraja, uostalom sam ce razmisliti nek klepi zaradjene pare, proda Avdiju, Tinu, Hadzica pa nek ode u stilu jer nakon ovih kvala ga nikad niko vise nece uzeti da trenira bilo koju ekipu ni iz zajebancije.
Nadam se da emir19, harishp, adriano_leite, damir82 i ostala pape-klapa nece tek tako napustiti strucnjaka i najveceg naseg trenera u istoriji.
Treba ga ostaviti, da nas i Andora karne, prvi put u istoriji da nekog karnu, da nas sroza na dno gdje smo bili prije suspenzije, ipak nas je doveo na svjecko i ima pravo da nas zakopa pod zemlju, to je valjda ustavno.
I uostalom to je logicno, za covjeka koji je zapoceo ove kvale logicno je da ih i zavrsi, a to sto smo jedini nosioc grupe koji je prikovan za dno (ove amatere iz andore ne racunam) to nema veze, mozemo mi i bez napadaca i bez taktike, mi imamo Safeta.

Dakle puna podrska Safetu sad kad je najteze. Izdrzi do kraja, imamo jos 18 poena, u igri smo za peto mjesto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.