Nije presao nigdje,ali ni u Borcu ne racunamo vec par mjeseci na njega jer vuce hronicnu povredu ledja,i sada je u Puli...cisto sumnjam da ce odigrati i jedan mec u ovoj polusezoni.
Ovaj SB Fidelis opet mene nesto proziva i vuce za jezik,a ni u petom mecu u zadnjih 11 mjeseci nas ne mogu pobjediti,ni ovako desetkovane.....Ne prestaje sa ovom mantrom o "najboljim uvjetima" u Sirokom....a sta ako ja kazem da nije tako da smo imali "bolje uvjete" i u Zenici,i u Laktasima,i u Sarajevu (Olimpik),i u Istocnom Sarajevu i u Modrici i Prijedoru (gdje smo izgubili),i u Gradaccu,jednom rjecju svagdje osim u Trebinju,(od njih ste stvarno korektniji,necu da grijesim dusu)? Hoces li reci da ja lazem i da su samo u Sirokom Brijegu "evropski uvjeti"....E pa moram te razuvjeriti,tamo smo imali i postenije sudjenje (juce vam je poklonio pet prekida oko sesnaesterca,cak i onaj kad je Silic pogodio precku,ko vam je kriv sto niste znali dati gol),a o terenu bolje da se suzdrzim,bolja je ova livada ispred moje zgrade od onoga....A za zute kartone sto smo dobili,pogotovo Vukeljin,pristojnost mi ne dozvoljava da kazem sta mislim....Mirko Hrgovic,koji je vec prije toga trebao biti iskljucen,unosi se u facu sudiji i psuje mu sve zivo i mrtvo,iako ima zuti karton,kamera to snima, a sudija mrtav hladan
zato,tisu o tim "uvjetima",ne znam ko te to slagao da se samo u Sirokom Brijegu moze igrati....Mozda i mi u BL ponekad imamo ovako lagano siljenje sudijsko kao vi juce,ali nikad ne smaramo ovdje da se samo u BL "moze igrati"