Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Lik je jednostavno bezobrazan i dobio je ugovor zivota.Sad da daje otkaz pa nije lud,zna da nece vise nigdje imati priliku raditi za ove pare.Boli njega qrac za repkom i navijacima.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sta mislis za Ljupka Petrovica?Nije se ljubio sa Arkanom,izvjestacilo se.Zvao bi i Bilbiju i skandiranje bi moglo poceti.PeppermintSA je napisao/la:jok, već trebamo staviti Barbareza koji zadnje 4 godine igra poker i nije ni jedan trening u životu vodio, kako bi seljoberi iz Kalesije nastanjeni u Štokholmu mogli na svom tarzanskom bosanskom objasniti kako je on patriJota.Rusilac je napisao/la: Evo pitara,ako nije pitar onda obavezno Jugosloven,ako ne moze onda neko iz "regiona".
Ljupko je isto dobar.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 17 nov 2014, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Šta čovjek radi, umjesto da ode gospodski on i dalje nastavlja biti tvrdoglav i traži novi haos oko reprezentacije, pa dajte mu taj novac ako mu je stalo do njega, samo neka ide! Ionako je vrata već sad zatvorio "guz***m! 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Advokat je gospodin covjek za razliku od ovog stočara.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Rusilac je napisao/la:Sta mislis za Ljupka Petrovica?Nije se ljubio sa Arkanom,izvjestacilo se.Zvao bi i Bilbiju i skandiranje bi moglo poceti.PeppermintSA je napisao/la:jok, već trebamo staviti Barbareza koji zadnje 4 godine igra poker i nije ni jedan trening u životu vodio, kako bi seljoberi iz Kalesije nastanjeni u Štokholmu mogli na svom tarzanskom bosanskom objasniti kako je on patriJota.Rusilac je napisao/la: Evo pitara,ako nije pitar onda obavezno Jugosloven,ako ne moze onda neko iz "regiona".
Ljupko je isto dobar.

toliko ti je glup post da nema smisla ništa odgovarati

Koliko je dnevnica?calcio je napisao/la:Nije samo Susic kriv za losu atmosferu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
avenija je napisao/la:Koliko je dnevnica?calcio je napisao/la:Nije samo Susic kriv za losu atmosferu

- The_Target
- Kontakt:
nije samo dnevnica to je vec svima jasno, ne mozes o rodbini pricati kako ne treba 

Rođeni brato
Ovaj Calcio je pravo uporan momak imaš respect od mene. 

babuka1 je napisao/la:Auuuuu,kakav dzoner **** te tito...on nece dati ostavku sve dok postoje i teoretske sanse,u prevodu nije mi dosta sto sam vas zavio u crno,zelim i da vas ukopam,dabogda svaku marku koju si zaradio na nasim mukama i cemeru i za koju se boris tako grcevito,preko obraza i svih moralnih principa,potrosio na lijekove i kemoterapiju!

Znate l' priču o papetu grdobi?! I ja sam je tek u Brazilu čuo,
Jednom 4 utakmice nije, do pobjede doći mog'o, kažu da je bio čudna sorta,
Brat mu je bio sitni agent...
Jednom 4 utakmice nije, do pobjede doći mog'o, kažu da je bio čudna sorta,
Brat mu je bio sitni agent...

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Kakva izjava jbt
Nadam se da ce IO uraditi ono sto ocekuje citava nacija

Nadam se da ce IO uraditi ono sto ocekuje citava nacija

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Zna dobro da je kraj, neće sam da ode radi tih masnih naknada, već čeka savez da ga otpusti, eto kakva je to mrcina jadna.
Kao što Advokat reče: "Odlučio sam da odem bez naknade, jer ću na taj način uštedeti mnogo novca Federaciji (FSS) "
Kao što Advokat reče: "Odlučio sam da odem bez naknade, jer ću na taj način uštedeti mnogo novca Federaciji (FSS) "
Zadnja izmjena: vedator, dana/u 17 nov 2014, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Odlazi ali šuškavac ostavi!!
@francobaresi
- DonCorleone
- Kontakt:
Okej, sada je definitivno preslo u mrznju, yebem ti sve zivo i milo i najmilije i nemilo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
DonCorleone je napisao/la:Okej, sada je definitivno preslo u mrznju, yebem ti sve zivo i milo i najmilije i nemilo.
kakav krmak pa nevjerovatno stvarno , umjesto da sacuva mrvu digniteta i ponosa bice otjeran kao zadnja dzukela
Kakav obraz ima taj covjek, nekad se zapitam jel pravo bezobrazan ili je pravo glup. Izgleda da se nada da ce ga ostaviti ili ako nista da uzme sve pare sto ga sleduju po ugovoru.
diVi zna frajer francuski, ko bi rek'o da moze teletina naucit' nesto.
http://www.rtbf.be/video/detail_safet-s ... id=1963043" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rtbf.be/video/detail_safet-s ... id=1963043" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad s posla i odmah palim komp. da vidim je l' dobio nogaru, al' još ništa. Ima li kakvog pozitivnog habera? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.