Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
koji antivirusni program je najpametnije instalirati?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Microsoft security Essentials (ako imaš win8 već ga imas ) 
Može neko pomoci..
Uzeo sam novu graficku. Kada udjem u igru i pocnem da igram, u jednom trenutku igra zaledi i puno trza i nakon 5-7 sek. opet se vrati u normalu. I tako u intervalima..
Da li zna netko kako riješiti ovo ?
Uzeo sam novu graficku. Kada udjem u igru i pocnem da igram, u jednom trenutku igra zaledi i puno trza i nakon 5-7 sek. opet se vrati u normalu. I tako u intervalima..
Da li zna netko kako riješiti ovo ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Smanji detalje 
da li ti ventilator dobro radi?
da li ti ventilator dobro radi?
Radi, nema tu problema.
A pokušavao sam, ali opet isti qrac.
Na lošijoj grafi sam igrao s bolji detaljima, ali opet ovog problema nije bilo..
A pokušavao sam, ali opet isti qrac.
Na lošijoj grafi sam igrao s bolji detaljima, ali opet ovog problema nije bilo..
- JoseMourinho
- Kontakt:
Drajvere pokušaj ponovo instalirat jedino mi to pada na pamet 
Re: Odg:
I to obavljeno.JoseMourinho je napisao/la:Drajvere pokušaj ponovo instalirat jedino mi to pada na pamet
- JoseMourinho
- Kontakt:
E jbg onda slabu si kupio grafičku
ne znam stvarno možda ko drugi bude imo ideju kakvu 
- OnlyUnited
- Kontakt:
Idi u Device Manager i pod View idi na Show Hidden Devices.. Ako bude kakvih upitnika, postavi ovdje. Zatim skini
http://download.cnet.com/HD-Tune/3000-1 ... 74407.html" onclick="window.open(this.href);return false; i analiziraj bad sectors, moglo bi biti neki eror na hard disku.
Skini http://www.glarysoft.com/" onclick="window.open(this.href);return false; da eliminises softver greske. Mislim da nije do grafe, prije ce biti da sa igrom nesto nije u redu.
http://download.cnet.com/HD-Tune/3000-1 ... 74407.html" onclick="window.open(this.href);return false; i analiziraj bad sectors, moglo bi biti neki eror na hard disku.
Skini http://www.glarysoft.com/" onclick="window.open(this.href);return false; da eliminises softver greske. Mislim da nije do grafe, prije ce biti da sa igrom nesto nije u redu.
- Ed Woodward for Prime Minister !
@Only
U Device-u nema upitnika, ni jednog.
Do igre nije, jer sam igrao tri razlicite i u svakoj je isto.
Na HDD-u nema nekog erora, koliko sam ja skontao s ovog programa.
U Device-u nema upitnika, ni jednog.
Do igre nije, jer sam igrao tri razlicite i u svakoj je isto.
Na HDD-u nema nekog erora, koliko sam ja skontao s ovog programa.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Onda skeniraj sa ovim glary programom... Skini i HW Monitor, pokreni ga i ostavi, kada zavrsis sa igrom vidi temperaturu CPU pod maksimalno...
I da, idi u Control Panel - Administrative Tools - Event Viewer - System i trazi eror ili usklicnik.. Postiraj ako sta nadjes...
I da, idi u Control Panel - Administrative Tools - Event Viewer - System i trazi eror ili usklicnik.. Postiraj ako sta nadjes...
- Ed Woodward for Prime Minister !
mogu ti reći da skoro definitivno imaš slučaj pregrijavanja neke od komponenti. da li je u pitanju ta grafička ili CPU, to sam trebaš provjeriti.
Kojim putem da provjerim, da li ima neki program za to ?viKK je napisao/la:mogu ti reći da skoro definitivno imaš slučaj pregrijavanja neke od komponenti. da li je u pitanju ta grafička ili CPU, to sam trebaš provjeriti.
I ako ga bude, kako mogu to riješiti ?
Ima par erora i warninga, šta da radim s timOnlyUnited je napisao/la:I da, idi u Control Panel - Administrative Tools - Event Viewer - System i trazi eror ili usklicnik.. Postiraj ako sta nadjes...
Ako ti je win8 onda 100% imaš MSEfilip13 je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Microsoft security Essentials (ako imaš win8 već ga imas )
imam win8,hvala,kako se može provjeriti je li imam taj program?
mcafee,šta je to?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Ako ti je win8 onda 100% imaš MSEfilip13 je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Microsoft security Essentials (ako imaš win8 već ga imas )
imam win8,hvala,kako se može provjeriti je li imam taj program?
mcafee,šta je to?
imam,provjerio sam
to su OK temperature za jedan procesor (pogotovo AMD-ov)Belmin6 je napisao/la:
Ima par erora i warninga, šta da radim s tim
Eo uslikao sam i temp.
daj slikaj temp. graficke
P.S. s Belminom vazda neki problemi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kada krenem da otvorim My Computer,My Documents,Control Panel... pokrene mi nekakvu instalaciju pod nazivom
SmartWebPrinting.msi i ako brzo pritisnem cancel tri puta onda ce mi otvoriti to sto sam htio,a ako ne onda samo stane na istalaciji i trazi neki cd
pomoc ?
SmartWebPrinting.msi i ako brzo pritisnem cancel tri puta onda ce mi otvoriti to sto sam htio,a ako ne onda samo stane na istalaciji i trazi neki cd
yebiga miki
eto graficke
nadam se da si slikao ovo kad je graficka u load-u (kad igras igricu)Belmin6 je napisao/la:yebiga miki![]()
eto graficke
ovako kad sam windows sljaka ovo je beskorisno
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: LegendKiller, napoleon72 i 7 gostiju.