Safet Sušić - Pape

Adinjo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Adinjo » 17 nov 2014, 16:33

Alucard je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la: nije budala da preuzme ovakvu reprezentaciju.

Ma sta ce nam i on.

Ne bi prosle dvije tekme on bi odma dig'o nos i spakovao kofere. Gdje god je bio vrata guzicom zatvorio.

Stranac samo dolazi u obzir.
Eto ti komšija Srbije, imali su do neki dan stranca i to poznato ime s dobrom karijerom pa šta su napravili? Vidio čovjek da ne ide pa spakovao kofere. Nešto južnije od njih Grčka je isto imala Ranieria pa pedala...

Nije sve u strancima...

Nama treba neko domaći i to dobro za*eban, poput Vahe (šteta što on neće) i luđak poput Mamića pa da se dobro izdere na igrače u svlačionici.
Ama covjece sta vam je, ufatili ste se Vahida ko pokal plota, a njemu puca neka stvar za nama. Jednostavno nas covjek na ignore list stavio.

Mi osim stranca nemamo nikoga da bi ovo poslozio.

Eto Barbarez ili Amar dajte da se uce i zanat zavrsavaju preko repke, dajte molim vas......

To sto komsijama nije poslo za rukom ne znaci da nama nece.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 17 nov 2014, 16:35

Samo da pozdravim komplet incestualnu familiju Sušić :thumbup: :wave:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 nov 2014, 16:42

Adinjo je napisao/la: To sto komsijama nije poslo za rukom ne znaci da nama nece.
Srbiji sa ovim savezom ni Mourinho ne bi pomogao, a kamoli Advocaat koji se usput tamo nije nista ni pitao... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 nov 2014, 16:43

Koliko god mi išao na neku stvar s kriminalom, nepotizmom, bezobrazlukom...opet bih mu skinuo kapu da je muški sinoć ili danas podnio ostavku. Ovako pokazuje da je uz sve nabrojane mane i gnjida od čovjeka, al' ovo ne mislim, onako forumski da podyebavam, nego iskreno, ovo je GNJIDA, najgora sorta ljudi. Eto ko nam je bio selektor.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 nov 2014, 16:44

MostaracVelezovac je napisao/la:1- Govorili ste "najveci BH fudbaler svih vremena" - sto NIJE TACNO.
2- Govorili ste "fudbalski genije" - sto opet nije tacno.
3 - Govorili ste "on nas je odveo na SP" - sto opet nije tacno.

A nama koji smo od pocetka vidjeli da se radi o notornom bezobrazniku i neznalici ste govorili da smo pljuvatori.

E sad - trazili ste - gledajte.
Nije zvala za seljaka, kao sto i nije SP i EP za drzavu ciji je narod toliko glup da ne vidi razliku izmedju fudbalskog genija i Susica. Ova budala nece dati ostavku dok mu neko nos ne slomije. A oni kreteni u FSBiH su 10x gori od njega: i Kajtaz i Bajevic i Osim i Hadzibegic, pa nek su ova prva dvojica i 100 puta Velezovci. Ako ovoj budali ne daju otkaz danas - nek se gube iz FSBiHa.
1. Nije najveci , ali jeste top 3 , Hase će uvijek biti GOAT !
2. Bio je u svoje doba fakat čarobnjak sa loptom , nije sad bio kao Pele , ali je bio vrhunski u svoje doba.
3. Vidi jarane, on nas je odveo na SP, ali ne znanjem nego smirenošću (neko ko bi bio bolji trener i vise se derao mozda nebi uspjelo imao je i srece protiv Slovacke ali valjda smo je svi zajedno i sa njim zasluzili), potrefila se najbolja generacija, lagana grupa, dobre sudije, dobra forma igrača i bez ozbiljnijih povreda.... od Papeta smo vidjeli 3 dobre zvanične.tekme.Francuska, Bjelorusija i Grčka. Počelo je dobro u prijateljskim pripremama za SP, i onda su ga malo igrači iznjeverili protiv Argentine, opravdano malo se prepali.... a i Bicakcic bio povrijeđen... I onda Nigerija kao da ga je neko začarao ili vudu ili sihre katastrofa protiv Nigerije od taktike, to se prenjelo i na ove kvalifikacije, ali ovo večeras je ludilo, fakat je lik pogubio sve konce i pamet, ali ostaje i sramota sto su ga i igrači ovako izigrali pogotovo neki iskusni....
Ovo sad sto nece da dadne ostavku je isto kretenizam kojeg cu se dotaci u drugom topicu ,...

ALI NIJE DA NIJE BIO ZASLUZAN PLASMANU NA SP, mozes reci neznananjem , smirenoscu .... , ali jednostavno mu se poklopilo, neko nebi ni zovnuo Hajrovica pa mu ovaj nebi poklonio gol.... , a Slovacka nije ni malo naivna pocela je bas od tada i da igra vidi se u ovim kvalifikacijama....

Sve u svemu ISTINA JE UVIJRK NEGDJE IZMEĐU , ali sad je istina da on mora da ode , a daleko od toga da si bio u pravu kada si ga svo vrijeme pljuvao....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 nov 2014, 16:46

"Vidjet ćemo šta će biti na Izvršnom odboru, što se mene tiče, ostavku neću dati jer još postoje šanse za plasman na Evropsko prvenstvo. Istina minimalne, ali postoje", kratko je rekao Sušić.
To sam rekao vec kad ikad, covjek bez obraza.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 17 nov 2014, 16:48

slika

uzivo sa sjednice :D :D :D
Zadnja izmjena: arius, dana/u 17 nov 2014, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 nov 2014, 16:49

gazijabih je napisao/la:Pojedinci u IO nisu za smjenu Sušića, jer smatraju što je započeo - treba i da završi. Većina se ne slaže s tim i traže sporazumni raskid jer je javnost protiv ostanka Sušića. Neki napominju da Savezu ne treba neprijatelj u vidu navijača - pogotovo NE neredi koji mogu izazvati veće finansijske gubitke od samog raskida ugovora na štetu Saveza!
:facepalm:

Ja i dalje kazem, skeptican sam i mislim da Susic danas nece dobiti otkaza. Sve su to ista **** kao Pape u savezu.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 nov 2014, 16:50

Goalgetter je napisao/la:
gazijabih je napisao/la:Pojedinci u IO nisu za smjenu Sušića, jer smatraju što je započeo - treba i da završi. Većina se ne slaže s tim i traže sporazumni raskid jer je javnost protiv ostanka Sušića. Neki napominju da Savezu ne treba neprijatelj u vidu navijača - pogotovo NE neredi koji mogu izazvati veće finansijske gubitke od samog raskida ugovora na štetu Saveza!
:facepalm:

Ja i dalje kazem, skeptican sam i mislim da Susic danas nece dobiti otkaza. Sve su to ista **** kao Pape u savezu.
mamu im j*bem kad smo svi govorili da mu moraju isplatit oko 2milje za raskid nije tako kad god hocemo on ce otic

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 17 nov 2014, 16:52

shzna je napisao/la:Samo da pozdravim komplet incestualnu familiju Sušić :thumbup: :wave:
Ti me rasplaka jarane :rol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 nov 2014, 16:52

arius je napisao/la:slika

:lol: :lol:

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 17 nov 2014, 16:54

Konacno je Lagumdžija izgubio prvo mjesto najomraženiji ljudi u BIH.
Sinošnja utakmica je puni dobitak za BIH ako danas dobije otkaz Sušnić.
Čovjek jednostavno nezna ništa o fudbalu,osim što je tvrdoglav i neka snosi posljedice.
Izvaditi Bešića uvesti Višću neprocjenjivo Neke stavri nemože uraditi normalan čovjek za sve ostalo tu je pape. :thumbdown:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 17 nov 2014, 16:54

arius je napisao/la:slika

:urnebes: :thumbup:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 nov 2014, 16:57

Gdje nestao onaj Emir 79 da nam objasni kako teletina nije ništa kriva?

Sent from my iPad using Tapatalk

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 nov 2014, 16:58

Ibrahim je napisao/la: A ti si zaboravio onih 7.000 iz cijeg glasa se orilo SAFET SUSIC. Po vasoj logici 207 je sigurno vece od 7000 jer vidim da se zalite kako navodno ne mozete diskutovavati od nas nekoliko koji "trolama". Da nije zalosno bilo bi smijesno.
Procenti Ibrahime, matematika iz osnovne skole Ibrahime.
Ori se Safetevo ime, sa dodatnim rijecima "odlazi neznalice!".
storm_raider je napisao/la:Samo naprijed Pape!! :bih:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Naprijed do 5. pozicije.
Amarkony je napisao/la: Nego Princi, kako sa želucom poslije ovog direktnog obraćanja Papeta vama koji priželjkujete poraz?! :roll:

:bih:
Kako je tebi sad zeludac Amarkonju?
calcio je napisao/la:Pritislo kancelara Princija sa svih strana, kao da je april ´45 u Berlinu :lol:
Kako je kod tebe sada, Poljska 1939? :lol:

Preporucujem bar vama papelizacima/placenicima da sacuvate obraz i izvedete svi skupa harakiri.
Ali posto vidim da vam i selektor i idol nema obraza... :zviz:
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 17 nov 2014, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 nov 2014, 16:59

Imal mustuluka?

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 17 nov 2014, 16:59

susic ako ostane trener vjeruj te mi bice nereda u becu ...
(upravo vam iz beca pisem i imam jarana u fanaticosima i u BB01 nece bit sretni ako ostane pape)
bice svega
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 nov 2014, 17:01

kako ide onaj zakon da se osoba proglasi nepozeljnom u drzavi persona non grata , i oduzeti mu dokumente BiH.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 17 nov 2014, 17:01

Neda Pape klupu ni po cijenu zivota ..koja dileja od covijeka :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 nov 2014, 17:01

Principatus je napisao/la:@Head

Susic se nece nikada mijenjati. Za to mu fali substance, kicme i mozga. Takvi ljudi samo na kratko promijenu ponasanje, ali nikad razmisljanje, karater, mentalitet ili pogled na fundamentalne stvari u zivotu. To je tip covjeka, koji ako ga ne uklonis iz svoje najblize okoline, ce ti nanijeti veliku stetu, a sam nece razumijeti zasto, jer mu fali reflekcija i samokritika.
I jos jedno zadnje "rekao sam vam davno", sto se tice nade da ce sam dati ostavku. ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 12 gostiju.