FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Utakmica, subota ili nedjelja?
-
- Kontakt:
usnio sam pobjedu
i husica kako helikopterom sljece na centar

-
- Kontakt:
ziviniceMetropola je napisao/la:usnio sam pobjedui husica kako helikopterom sljece na centar
![]()

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- Evolution87
- Kontakt:
Jel poznat termin?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nedelja....13 ili 13:30...nisam siguranEvolution87 je napisao/la:Jel poznat termin?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
@ staragarda hvala ti na infu, moje misljenje da ce biti termin 13-30, no opet kazem mozda se varam.
pozdrav za tuzlu.

pozdrav za tuzlu.

04.10.2009 !!
Da znas i da hocu...Jest da me vec sad sjeta dere kad pomislim na provlacenje kroz ne stare sube na sjeveru...Smotan ko i uvijek nisam se znao provuci i ne znam tacno ko ali neko od ekipe iz dragodola mi je pokazao kako da se uvucem, 95 ili 96..Davna vremena kad se ni za hljeb nije imalo a kamoli za kartu...Doduse izgleda da opet dolazi vakat da vecina nema ni za hljeba...emirzlaTu je napisao/la: Protiv Veleza se tocilo pivo na sjeveru,prema tome bujrum
Je... ostari se...Al sreca pa zena jos uvijek tolerira....
Ma nije ni bitno,bitno je SLOBODA i pobjeda protiv saarajeva,neka ciganska na mala vrata ali pobjeda..
& $ ?
Je l' se zajebavas mozda?harry_90 je napisao/la:Samo da Azmir ostane i da se promjeni statut,da ga posluzi zdravlje i da nam dugo bude predsjednik kluba..jedan jedini AZMIR HUSIC !
Imam i ja jedno pitanje za ove sto podrzavaju projekat OKK Sloboda Tuzla : Zasto taj Bevbic nije se uhvatio u kostac sa dugovanjima KK Sloboda,pa ispao laf i smanjio dug,kao Husic sa FK Slobodom ? Molim odgovor ako ga imate naravno !
![]()
AZMIR HUSIC

Azmir Husic, milioner iz Amerike, ulozio svoj novac da bi pokrenuo klub sa mrtve tacke i Aid Berbic, pomocnik nacelnika.
Jedan grad, jedna ljubav!
Uvoznici piva nezakonito se bogate u BiH
Kada uskoro budu objelodanjena imena ovdašnjih političkih moćnika koji potajno rade za uvoznike piva, čime najdirektnije uništavaju domaću proizvodnju, bit će jasno otkud im toliko privatno bogatstvo.
BiH je, inače, rekorder po uvozu piva, što ne čudi jer uvoznici i strani proizvođači imaju zaštitnike u političarima koji baš zbog toga ne dozvoljavaju da se uredi zakonska regulativa, piše San.
Analize rađene posljednjih dana dale su frapantne rezultate - u BiH se prodaju ogromne količine uvoznog piva kojem je istekao rok upotrebljivosti i koje ima više alkohola nego što je zakonskim propisima dozvoljeno.
Tako uvoznik „Carlsberg BiH" na našem tržištu prodaje pivo „Pan" koje se proizvodi u Hrvatskoj, na čijoj deklaraciji stoji da sadrži 5,2 posto alkohola. Prema važećim zakonskim propisima, na sva pića koja imaju više od pet posto alkohola mora se plaćati posebna akciza i na njemu mora biti posebna porezna markica.
U slučaju piva „Pan" koje sadrži 5,2 posto alkohola akciza iznosi 78 feninga po litri, a plaća se svega 20 feninga. Tako u budžet ulazi četiri puta manje novca nego što je zakonom propisano i sve to uz saglasnost aktuelnih vlasti!
I to nije sve: analize su pokazale da se na bh. tržištu prodaju piva kojima je rok istekao - pivu „Pan" useptembru, odnosno oktobru prošle godine, pivu „Lav" u septembru 2009....U rezultatima mikrobiološke kontrole stoji da u pivu „Karlovačko" koje se prodaje u BiH ima ogroman broj bakterija uz napomenu „strahovita infekcija, kolonije se ne mogu prebrojati", a u srbijanskom pivu „MB" otkrivena je veća količina plijesni, piše San.
Iz svega se može izvući zaključak da se upravo na bh. tržištu uvoznici piva rješavaju starih zaliha i zbog toga ga nude po damping cijenama.
Carinske službe su svakako dužne odgovor na pitanje kako i zbog čega dozvoljavaju ulazak tog i takvog piva u BiH, a inspekcijske službe zbog čega tolerišu prodaju tog i takvog piva na bh. tržištu čime postaju direktan saučesnik u ugrožavanju zdravlja građana?
MOJportal tekst objavljen krajem 2010g.
Kada uskoro budu objelodanjena imena ovdašnjih političkih moćnika koji potajno rade za uvoznike piva, čime najdirektnije uništavaju domaću proizvodnju, bit će jasno otkud im toliko privatno bogatstvo.
BiH je, inače, rekorder po uvozu piva, što ne čudi jer uvoznici i strani proizvođači imaju zaštitnike u političarima koji baš zbog toga ne dozvoljavaju da se uredi zakonska regulativa, piše San.
Analize rađene posljednjih dana dale su frapantne rezultate - u BiH se prodaju ogromne količine uvoznog piva kojem je istekao rok upotrebljivosti i koje ima više alkohola nego što je zakonskim propisima dozvoljeno.
Tako uvoznik „Carlsberg BiH" na našem tržištu prodaje pivo „Pan" koje se proizvodi u Hrvatskoj, na čijoj deklaraciji stoji da sadrži 5,2 posto alkohola. Prema važećim zakonskim propisima, na sva pića koja imaju više od pet posto alkohola mora se plaćati posebna akciza i na njemu mora biti posebna porezna markica.
U slučaju piva „Pan" koje sadrži 5,2 posto alkohola akciza iznosi 78 feninga po litri, a plaća se svega 20 feninga. Tako u budžet ulazi četiri puta manje novca nego što je zakonom propisano i sve to uz saglasnost aktuelnih vlasti!
I to nije sve: analize su pokazale da se na bh. tržištu prodaju piva kojima je rok istekao - pivu „Pan" useptembru, odnosno oktobru prošle godine, pivu „Lav" u septembru 2009....U rezultatima mikrobiološke kontrole stoji da u pivu „Karlovačko" koje se prodaje u BiH ima ogroman broj bakterija uz napomenu „strahovita infekcija, kolonije se ne mogu prebrojati", a u srbijanskom pivu „MB" otkrivena je veća količina plijesni, piše San.
Iz svega se može izvući zaključak da se upravo na bh. tržištu uvoznici piva rješavaju starih zaliha i zbog toga ga nude po damping cijenama.
Carinske službe su svakako dužne odgovor na pitanje kako i zbog čega dozvoljavaju ulazak tog i takvog piva u BiH, a inspekcijske službe zbog čega tolerišu prodaju tog i takvog piva na bh. tržištu čime postaju direktan saučesnik u ugrožavanju zdravlja građana?
MOJportal tekst objavljen krajem 2010g.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 18 nov 2014, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Pa nije nam Lepa Brena predsjednik kluba.ziviniceMetropola je napisao/la:usnio sam pobjedui husica kako helikopterom sljece na centar
![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Posto sam puno putovao po BIH po tendama sa reklamama za pive otprilike sam mogao skontati gdje sam...Tipa u doboju gradu, u jednom dijelu, hrpe tuzlansko tendi, ok povratnici...Samo me Pan zbunjuje, na etiketi sahovnica a pun samac njihovih tendi i to gdje nebi trebalo da ih bude, dakle kod Srba...Kad ono plasticne boce se pune u Hrvatskoj ali limenke se pune u Srbiji...Zato u nasim radnjama je hrpa pan piva u plastici a rijetko u limenci a tamo kod srba obrnutosloboda72 je napisao/la:Uvoznici piva nezakonito se bogate u BiH
MOJportal
& $ ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nema na cemu...da dodzete,da vidite,da zijanitesarajlija je napisao/la:@ staragarda hvala ti na infu, moje misljenje da ce biti termin 13-30, no opet kazem mozda se varam.![]()
pozdrav za tuzlu.

p.s. i neka pobijedi losiji

-
- Interni moderator
- Kontakt:
ti ako mislis da je bevba samo pomocnik nacelnika,dobro si se z.a.j.e.b.o....i bevba ima ogroman vjetar u ledza od opstinske vlasti te trosi nas novac za projekat ovog frankestajna....opstina ga gura zato sto su UGASILI NAJSTARIJI KOSARKASKI KLUB U BOSNI IHERCEGOVINI pa da ne bi bili izopaceni i kaznjeni na izborima guraju ovaj projekat...kao kosarka se vratila u tuzlu...hau jes noGifron je napisao/la:Je l' se zajebavas mozda?harry_90 je napisao/la:Samo da Azmir ostane i da se promjeni statut,da ga posluzi zdravlje i da nam dugo bude predsjednik kluba..jedan jedini AZMIR HUSIC !
Imam i ja jedno pitanje za ove sto podrzavaju projekat OKK Sloboda Tuzla : Zasto taj Bevbic nije se uhvatio u kostac sa dugovanjima KK Sloboda,pa ispao laf i smanjio dug,kao Husic sa FK Slobodom ? Molim odgovor ako ga imate naravno !
![]()
AZMIR HUSIC![]()
Azmir Husic, milioner iz Amerike, ulozio svoj novac da bi pokrenuo klub sa mrtve tacke i Aid Berbic, pomocnik nacelnika.

Husic nije milion posto,izvalio svoje pare na smanjenje dugova,nije budala covjek da iz svog dzepa smanjuje dug koji su nabili vojnici,legende,bivsi predsjednici Slobode.. Covjek sjeo sa ljudim i lagano odradio reprogram dugova Slobode,mozda je dao nekom pare ali nisu sad to cifre da se uhvatis za glavu..tako da Azmir i ovaj saner ne mogu zajedno u istu recenicu nikad..Gifron je napisao/la: Je l' se zajebavas mozda?![]()
Dok je prodavac magle zajedno sa svojim poltronima zamrznuo klub koji je jedan od najstarijih u drzavi,donio nasem gradu dosta toga,zamrznut preko noc,da bi mogao pVojekat da zazivi i da se puca prica kako se kosarka vratila u grad i bla bla...
Najlakse je ovo uradit i sad je on vrh jer je doveo Carlsberg itd..lahko je kad nemas marke duge,pitaj Boga dal bi Carlsberg uletio u ovaj pvojekat da je duzan milione..bi al u racku...
Tako da kad se spomene Azmir Husic da se ustane na noge,dok ovog nije vrijedno spomenuti...

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I vala čemu pompa ako im je Carslberg/Pan sponzor, tačno sa strane bi mogli pomislit da su neke velike pare u pitanju.
Nego znaju li insajderi i jarani šta je sa Migija ?
jel se oporavio napokon, obzirom da neko postavi onu njegovu objavu sa fejsa. Mislim da bi ga bilo šteta pustiti a nije stigao da se dokaže u PL.

Nego znaju li insajderi i jarani šta je sa Migija ?

i drugi put kako je lijepo pricat sa odraslim,danasnjoj omladini to je tesko objasnit druze.staragarda je napisao/la:nema na cemu...da dodzete,da vidite,da zijanitesarajlija je napisao/la:@ staragarda hvala ti na infu, moje misljenje da ce biti termin 13-30, no opet kazem mozda se varam.![]()
pozdrav za tuzlu.![]()
![]()
..u svakom slucaju mi je sarajevo mnogo drazi klub od onih licemjera i fakina iz doline mumijevih...neka bude dobra tekma i da se ima sta vidit jer mi evo vec polusezonu dzaba dolazimo na Tusanj
![]()
..nit golova nit sansi
.....nadam se i dobroj cifri hordi pa da se upotpuni derbi starih rivala
![]()
![]()
p.s. i neka pobijedi losiji![]()

04.10.2009 !!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Na nasoj oficijalnoj pise da je tacno u 1.sarajlija je napisao/la:@ staragarda hvala ti na infu, moje misljenje da ce biti termin 13-30, no opet kazem mozda se varam.![]()
pozdrav za tuzlu.
1946
Nedjelje oko 13 h je divan dan ,da se Sarajevu srusi san.....a sta na to kaze Tan ....neznam ni ja sam ...BitiSrcemVezan je napisao/la:Na nasoj oficijalnoj pise da je tacno u 1.sarajlija je napisao/la:@ staragarda hvala ti na infu, moje misljenje da ce biti termin 13-30, no opet kazem mozda se varam.![]()
pozdrav za tuzlu.

Nisam pesimista, al realno tesko cemo do boda a kamoli bodova 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.