jaci od SPAMA-a ?????scorpion je napisao/la:Pogledaj malo formu svih ekipa u svim ligama,pa će ti biti jasno ko su i šta KLOŠARI. Za vas će to biti kraj puta u kupu,siguran sam
nema potrebe ....
3 liga i prijetis
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
jaci od SPAMA-a ?????scorpion je napisao/la:Pogledaj malo formu svih ekipa u svim ligama,pa će ti biti jasno ko su i šta KLOŠARI. Za vas će to biti kraj puta u kupu,siguran sam
Johnny pazi da ne pojedes svoje rijecijohnnyHZ je napisao/la:jaci od SPAMA-a ?????scorpion je napisao/la:Pogledaj malo formu svih ekipa u svim ligama,pa će ti biti jasno ko su i šta KLOŠARI. Za vas će to biti kraj puta u kupu,siguran sam
nema potrebe ....imali smo najbolje priperemen i uslove
nebojimo se ni prvaka
3 liga i prijetis.....ccc nije te sram
![]()
:D pa mi izbacujemo bez problema vice prvake a ti iz trece se javljas
zahvaljujemscorpion je napisao/la:Ne zelim da uporedjujem Klosare ni sa jednom dr.ekipom,trenutna forma sve govori,ko zeli da se uvjeri,moze provjeriti.Vama puno srece,a usput da ne zaboravim...kada su se pravile nove ekipe,ja sam taj koji je vas stvorio,i ime i grb,znaci vi Klosarima dodjete kao mladji brat,zato sretno braco
johnnyHZ je napisao/la:jaci od SPAMA-a ?????scorpion je napisao/la:Pogledaj malo formu svih ekipa u svim ligama,pa će ti biti jasno ko su i šta KLOŠARI. Za vas će to biti kraj puta u kupu,siguran sam
nebojimo se ni prvaka
![]()
e SPORTSKI je podnijeti poraz .... niste znali da imamo dva brazilca u ekipi i jednog GATUSANeutral je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:jaci od SPAMA-a ?????scorpion je napisao/la:Pogledaj malo formu svih ekipa u svim ligama,pa će ti biti jasno ko su i šta KLOŠARI. Za vas će to biti kraj puta u kupu,siguran sam
nebojimo se ni prvaka
![]()
Desio nam se black out, nismo postigli gol, a u prethodnoj utakmici u prvenstvo dali smo čak 9 u jednoj utakmici. To se desi kada te neko takmičenje ne zanima. Najavili smo osvajanje kupa, no ustvari su počele odmah pripreme za sljedeću sezonu sa našim novim starletama.![]()
Lahku noć.
a vi za slobodu kad neznate pravilaRK Gradacac je napisao/la:Jel ovi Heroji navijaju za Sarajevo? Vidim dobro im ide za zelenim stolom![]()
Al nema veze, mi cemo se malo odmorit i onda u pohod na titulu!
mumije se bude nakon prelose sezone, uprava nova i dresovi nije vise stari materijal u koji smo umotani...osveta se sprema!!!MElloo je napisao/la:poraz mumija u prijateljskoj prije kupa dali ce se revasnirathordas77 je napisao/la:PAROVI 2.KOLA
Delfin-BackSpace U
Red Bavarian-Kljušinari
Formula-Klošari
Pjetlovi-Stolac Hercegovina
Topnici-Jedinstvo M
Cekicari-Bilder
Heroji-Mumije
Crazy Legs-Mislish U![]()
![]()
![]()
nadam se nova pobjeda Heroja

KAD JE 2.KOLO123456 je napisao/la:
ma nije problem slobodno pokusajte ima da vas ko i u zadnjem kolu lige unistimo hehehZagor je napisao/la:Ovaj Crazy Legs mi je više dosadio, zato im se treba osvetiti![]()
hahah jest da smo jedva dobili ove u kupu na produzetke, ali sa vama znamo igrati i sigurno da imamo poseban motiv kada ste vi u pitanjuZagor je napisao/la:Ovaj Crazy Legs mi je više dosadio, zato im se treba osvetiti![]()
Mukiol je napisao/la: hahah jest da smo jedva dobili ove u kupu na produzetke, ali sa vama znamo igrati i sigurno da imamo poseban motiv kada ste vi u pitanjuvi ste u ovom slucaju Domžale, a mi Bosna
![]()
![]()
![]()
Nista zagor nesekiraj se ispadate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.