I Besica?Head je napisao/la:Samo da mi neko objasni gdje ce ubaciti Stilica pored Medunjanina, Pjanica, Prcica, Vrancica.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- undefined007
- Kontakt:
Sarajevska policija trazi Safeta Susica zbog otuđivanja autohtonog Legea šuskavca iz prostorija N/FS BiH kao i određenu količinu tvrde materije koja svojim izgledom asocira na VHS kasete.

ĆAAAAAAO BILDEEEEEE
ĆAAAAAAO BILDEEEEEE
Zadnja izmjena: undefined007, dana/u 17 nov 2014, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Head je napisao/la:Samo da mi neko objasni gdje ce ubaciti Stilica pored Medunjanina, Pjanica, Prcica, Vrancica.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Nakon nekoliko mjeseci posta napokon da i mi ostvarimo POBJEDU, onu najvazniju.
Ima nade, samo pravog strucnjaka na klupu i izborit cemo makar baraz, dovoljno nam je 5 vinera od 6.
Kiksat ce i Wales i Izrael...ha ja.
mi vec u junu mozemo stici Wales bodovno, ako se poklope neke stvarcice, tj.da izgube od izraela u gostima i od belgije kod kuce, sto je vrlo moguce, a mi pobijedimo andoru i izrael.
Ima nade, samo pravog strucnjaka na klupu i izborit cemo makar baraz, dovoljno nam je 5 vinera od 6.
Kiksat ce i Wales i Izrael...ha ja.
mi vec u junu mozemo stici Wales bodovno, ako se poklope neke stvarcice, tj.da izgube od izraela u gostima i od belgije kod kuce, sto je vrlo moguce, a mi pobijedimo andoru i izrael.
Napokon dočeka i ovaj trenutak.
Mislim da se ovako neću radovati i veseliti ni kada mi se rođeno dijete rodi.
Mislim da se ovako neću radovati i veseliti ni kada mi se rođeno dijete rodi.
Džemo, svaka ti dala za ovo, kud sam sretan što je papan odlepršao, kud se ismijah na ove gifove.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:VirtoCalcioJuventisimoemir79harispOstali na forumu
Ludilo
Pape smjenjen
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Je li napravljen onaj sajt/blog sa svim Safetovim izjavama ?
- sagitarius
- Kontakt:
Al zato Izrael mora igrati po dva puta s Walesom i Belgijom, znaci trece mjesto je realnoSimkeSamke je napisao/la:Garfield je napisao/la:Odkud vam ideja da necemo na Euro...Bajric981 je napisao/la:koja korist sto je otiso kad necemo na Evropsko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Protiv Andore imamo sigurnih 6 bodova, zatim Wels kod kuce možemo dobit, Izreal bi sinoć dobili da smo imali pravog napadača, jer Hajrovic jednostavno nema osjećaja za prostor, imamo Cipar u gostima trebamo i njih dobit i onda ide Belgija, siguran sam da ćemo biti najmanje 3 u grupi i onda ćemo u Baraz.
sad kad je susic otisao ponovo mi se vraca nada da mozemo nekog dobiti... al mene zanima ko to nema sigurnih 6 bodova protiv andore ?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Hvala mu za lijepe stvari naravno svako će gledat najgore al et jednostavno pogubio je konce nakon kvalifikacija za SP.Ipak će njegovo biti upisano u historiju kao prvi selektor koji je odveo BiH na neko veliko takmičenje ma koliko ko ga mrzio.Sretno ti Pape u životu i zbogom 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
pobjedesve
- Kontakt:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:VirtoCalcioJuventisimoemir79harispOstali na forumu
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 17 nov 2014, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
HAHAHAHAHAHA realno (Y)voltron30 je napisao/la:Džemo, svaka ti dala za ovo, kud sam sretan što je papan odlepršao, kud se ismijah na ove gifove.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:VirtoCalcioJuventisimoemir79harispOstali na forumu![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hadžić neće vjeruj mi.BenjooJutub je napisao/la:Bojim se idućeg spiska za utakmicu sa Andorom, ma ko god da bio selektor. Mislim da će se na njemu opet nać Avdija, Tino, Hadžić, Vranješ.. Ne znam zašto, ali tako mislim.
Anela Hadžića ni Anel Hadžić više ne bi stavio na spisak.
Nek vrati šuškavac.
- undefined007
- Kontakt:
morao sam ga otresti od sreće 
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Igracemo sada zlatnim loptama
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Ma može se. Biće teško, nema šta. Uz pravog stručnjaka na klupi, nekoliko novih poziva, kao i povratak igrača koje je safet otjerao, može se do trećeg mjesta, ako ništa. Ne treba se samo predavati. Zapeti pa kako bude...Garfield je napisao/la:Odkud vam ideja da necemo na Euro...Bajric981 je napisao/la:koja korist sto je otiso kad necemo na Evropsko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Protiv Andore imamo sigurnih 6 bodova, zatim Wels kod kuce možemo dobit, Izreal bi sinoć dobili da smo imali pravog napadača, jer Hajrovic jednostavno nema osjećaja za prostor, imamo Cipar u gostima trebamo i njih dobit i onda ide Belgija, siguran sam da ćemo biti najmanje 3 u grupi i onda ćemo u Baraz.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
-
bordobijeli
- Kontakt:
eh eto desi se i to ne znam koga cemo sad pljuvati mislim da forum nece vise biti zanimljiv . safetu je bilo bolje da je otisao poslije SP ali i ovako hvala ti sajo za onu radost poslije livanije
gasi temu pozzz
novom selektoru puno uspjeha i da nas odvede na EP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.