Kawhi je napisao/la: Ako ćemo Hakeema utrpat tu onda nema konkurencije.Čovjek je možda i top 10 ikad u NBA.Na mojoj subjektivnoj listi je tu s Kobeom na diobi 10. mjesta.
De napisi tu listu. Zabrinjavas me.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Kawhi je napisao/la: Ako ćemo Hakeema utrpat tu onda nema konkurencije.Čovjek je možda i top 10 ikad u NBA.Na mojoj subjektivnoj listi je tu s Kobeom na diobi 10. mjesta.
MJ,KAJ,Timmy,Wilt,Russell,Magic,Bird,Shaq,LBJ i Kobe i Hakeem.Greivis je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Ako ćemo Hakeema utrpat tu onda nema konkurencije.Čovjek je možda i top 10 ikad u NBA.Na mojoj subjektivnoj listi je tu s Kobeom na diobi 10. mjesta.![]()
Kawhi je napisao/la:MJ,KAJ,Timmy,Wilt,Russell,Magic,Bird,Shaq,LBJ i Kobe i Hakeem.Greivis je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Ako ćemo Hakeema utrpat tu onda nema konkurencije.Čovjek je možda i top 10 ikad u NBA.Na mojoj subjektivnoj listi je tu s Kobeom na diobi 10. mjesta.![]()
Koga bi izbacio od ovih 11 nabrojanih ako mora ?filip13 je napisao/la:robertson mora biti u najboljih 10 svih vremena
Raul_64 je napisao/la:Koga bi izbacio od ovih 11 nabrojanih ako mora ?filip13 je napisao/la:robertson mora biti u najboljih 10 svih vremena
Znaci trebas dvojicu izbacit.
Raul_64 je napisao/la:Ajme ti i tvoj upitnik![]()
Ajd napisi ispred koga je Big O onda..
filip13 je napisao/la:ispred shaqaRaul_64 je napisao/la: Ajd napisi ispred koga je Big O onda..

Identična reakcijaRaul_64 je napisao/la:filip13 je napisao/la:ispred shaqaRaul_64 je napisao/la: Ajd napisi ispred koga je Big O onda..
Raul_64 je napisao/la:filip13 je napisao/la:ispred shaqaRaul_64 je napisao/la: Ajd napisi ispred koga je Big O onda..
Obrati se Donnieleu.Koga bi ti za kantu?Greivis je napisao/la:Charlie ako filip ne bude forumas godine ono takmicenje nema smisla.
Dobro si. On je za to zaduzen, tvoja je druga kategorija. Nemam favorita.Kawhi je napisao/la:Obrati se Donnieleu.Koga bi ti za kantu?Greivis je napisao/la:Charlie ako filip ne bude forumas godine ono takmicenje nema smisla.
KK_Bosna je napisao/la:koliko je vas gledalo sabonisa, ali zdravog sabonisa, ne onog iz blazersa bez koljena (a i tad je pravio budalama sviju u nba)?
filip13 je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:koliko je vas gledalo sabonisa, ali zdravog sabonisa, ne onog iz blazersa bez koljena (a i tad je pravio budalama sviju u nba)?
ja sam,imam dovoljno godina i sjećam se njegovih igrara u evropi,on je po tebi bolji od novickog?
KK_Bosna je napisao/la:filip13 je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:koliko je vas gledalo sabonisa, ali zdravog sabonisa, ne onog iz blazersa bez koljena (a i tad je pravio budalama sviju u nba)?
ja sam,imam dovoljno godina i sjećam se njegovih igrara u evropi,on je po tebi bolji od novickog?
meni licno jeste, poslije hakeema on je najinteligentniji visoki igrac koji je krocio ovom planetom, istina imao je paklene saigrace kao i drazen pa mu to mozda malo umanjuje vrijednost, ali mislim da bi i on sam sa njemackom mogao do srebra na EP u svom primeu...
mada, kao sto sam i rekao - sabonis, dirk i drazen top 3, vrlo su male nijanse, ali ja bih uvijek uzeo sabonisa (kao sto bi svako uzeo centra prije krila ili beka koji se ne zove jordan)