Safet Sušić - Pape

kokakolas
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kokakolas » 17 nov 2014, 19:59

Nosi se zajedno sa burazerovom garniturom u tri lijepe! Dosao je i tvoj kraj, seljacino primitivna! I jos si se pos*ao na svoju citavu igracku karijeru.

Au revoir!!!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 nov 2014, 19:59

17.11.2014 DAN FORUMAŠA SS.BA FORUMA :salut:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 17 nov 2014, 20:00

Consigliere je napisao/la:
stokton je napisao/la:Zašto se ne ključa tema i ne baci u odpad gdje je i mjesto ovoj spodobi :guz:
Treba da ostane... Treba mu pratiti buduce pokusaje u karijeri. Pogadjacemo za koliko ce dobiti otkaz i sl :rol: :rol:
Nakon ove blamaže on može trenirati jedino stado goveda u Zavidovićima i to naravno volonterski :lolno:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 nov 2014, 20:02

topnik1 je napisao/la:17.11.2014 DAN FORUMAŠA SS.BA FORUMA :salut:
I Cartmanov drugi rodjendan, ne smijemo njega zaboraviti :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 nov 2014, 20:02

Prekasno ali eto...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 nov 2014, 20:05

Neka se nosi u kyrac krasni i on i bratova agencija i poluproizvodi iz dotične agencije i bratić i sve pantljičare koje sada kmeče za dotičnom panjinom!!! Moj zadnji post na ovoj temi! ;)

ZvornikBBB
Kontakt:

Post Postao/la ZvornikBBB » 17 nov 2014, 20:07

Safet Sušić razriješen dužnosti selektora

17.11.2014

Danas je u hotelu „Crystal“ na Ilidži održana vanredna sjednica Izvršnog odbora na kojoj je bilo prisutno 13 članova Izvršnog odbora, te selektor Safet Sušić i direktor Tehničkog odjela Denijal Pirić.

Sjednica je sazvana dan nakon odigravanja kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj, Izrael-BiH i poraza selekcije BiH rezultatom 3:0. Situacija je alarmantna jer se u prvom dijelu kvalifikacija nisu postigli predviđeni rezultati, te su članovi Izvršnog odbora smatrali da je potrebno hitno analizirati trenutnu situaciju i pokušati pronaći najbolje rješenje u interesu Saveza.

Selektor Safet Sušić je podnio izvještaj o dosadašnjem toku kvalifikacija, naglašavajući da on vjeruje u plasman na EP bez obzira na samo dva osvojena boda,.

Nakon rasprave i sagledavanja svih činjenica, te rezultata koji su postignuti u četiri kvalifikacione utakmice, a u najboljem interesu Saveza donesene su sljedeće jednoglasne ODLUKE:

1. Nakon izvršene analize rezultata konstatovano je da je dovedeno u pitanje ostvarenje zacrtanog cilja, plasmana na Evropsko prvenstvo u Francusku 2016. godine;

2. Dosadašnji selektor Safet Sušić razrješen je dužnosti, što se odnosi i na njegove asistente Borčeta Sredojevića, Elvira Baljića i Tomislava Piplicu;

3. Zadužuju se dopredsjednik Ivan Beus, član IO Nurudin Peštalić i generalni sekretar Jasmin Baković da sa dosadašnjim selektorom razmotre pitanja međusobnih prava i obaveza;

4. Imenuje se Komisija u sastavu predsjednik Elvedin Begić, potpredsjednici Darko Ljubojević i Ivan Beus, tehnički direktor Denijal Pirić i član Odbora za posredovanje i savjetovanje Sead Kajtaz da do 1.12. 2014. definišu prijedlog kandidata za novog selektora „A“ reprezentacije.

NS/FS BiH zahvaljuje dosadašnjem selektoru Safetu Sušiću i njegovim asistentima za saradnju u proteklom periodu, tokom kojeg je ostvaren istorijski uspjeh reprezentacije, plasman na Svjetsko prvenstvo.

http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10543
Zadnja izmjena: ZvornikBBB, dana/u 17 nov 2014, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 nov 2014, 20:08

Susicu, nikad prije nisam nista rekao lose protiv i jednog jedinog igraca ili trenera repke.
A tebi samo jos jednom za kraj - jyebem ti materr. MRS!!!
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 17 nov 2014, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 nov 2014, 20:09

Husika je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Meni je samo krivo što Pape nije šmekerski sam dao otkaz kada je vidio da ga ne idu ove kval. Ovako je na ružan način otišao i neće navijačima ostati u lijepom sjećanju. Mada se trebamo uvijek sjetiti ko nas je odveo u Brazil i zbog toga mu HVALA VELIKA !
Zelis reci ko je uradio sve da ne odemo ni u brazil????
Vec je dobro poznata cinjenica da smo se mi unatoc Konjini plasirali a ne zahvaljujuci njemu....
I ja sam bio protiv njega od utakmice sa Nigerijom. Rekoh mogao je prije dati otkaz, ovako je nekako na ružan način otišao. To je moje mišljenje. Znam neke koji su od prvog dana protiv njega, ja nisam. Imao je dosta dobrih poteza, međutim u zadnjih par mjeseci je to sve pokvario, poslije Nigerije, a da ne govorim nakon poraza Kipra.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 nov 2014, 20:11

Zagore - Susic nas nije odveo na SP, nego se on ushlepao na SP zahvaljujuci igracima ciji igracki genije i talenat je zasjenio njegovu glupost i nerazumne odluke sa klupe.

Mi nismo u Brazil otisli zahvaljujuci Papetu, nego usprkos Papetu. A sa boljim trenerom bi prosli mnogo dalje.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 17 nov 2014, 20:13

moze li se ukinut ova tema
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 nov 2014, 20:13

sad treba popraviti što se popraviti da :beba:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 17 nov 2014, 20:14

Sad dobih info:
Srbija je kontaktirala Safeta Sušića za preuzimanje upražnjene selektorske pozicije :shock:

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 17 nov 2014, 20:15

MostaracVelezovac je napisao/la:Zagore - Susic nas nije odveo na SP, nego se on ushlepao na SP zahvaljujuci igracima ciji igracki genije i talenat je zasjenio njegovu glupost i nerazumne odluke sa klupe.

Mi nismo u Brazil otisli zahvaljujuci Papetu, nego usprkos Papetu. A sa boljim trenerom bi prosli mnogo dalje.
De ba, ispade da imamo u reprezentaciji vanzemaljce, a ne polovnjake iz Rijeke, Bochuma, Istanbulspora itd. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 nov 2014, 20:15

gazijabih je napisao/la:Sad dobih info:
Srbija je kontaktirala Safeta Sušića za preuzimanje upražnjene selektorske pozicije :shock:
To je sigurno samo laz Bosnjackih nacionalista koji zele da Srbija nestane s lica zemlje - pa im utrpavaju Susica. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

edin20
Kontakt:

Post Postao/la edin20 » 17 nov 2014, 20:16

adal je napisao/la:moze li se ukinut ova tema
jos je rano da se tema zakljuca neka se raja ispuca i neka napisu sta im je na dusi

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 nov 2014, 20:16

Ozbiljno? Da se hoce usreciti sa njim. Jedino bih ga jos Izraelcima pozelio. Ne bih cak ni Zelji ni Sarajevu.
Celik!3,2,2.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 nov 2014, 20:16

MostaracVelezovac je napisao/la:
To je sigurno samo laz Bosnjackih nacionalista koji zele da Srbija nestane s lica zemlje - pa im utrpavaju Susica. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 17 nov 2014, 20:17

Pa ne treba im jos jedan Dick :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 nov 2014, 20:17

Zna li iko detalje prekida saradnje? Jeli sporazumno prekinut ugovor i koliko odštetu je Papke odnio to jest koliko je ispraznio kasu?

Sent from Angelina's bed

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 3 gosta.