https://hostr.co/qM4SRfvJifUD
SS

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ima se za naci bruku taktika, google majka... mada bolje napraviti nesto samfranklampard8 je napisao/la:Ima li neko neku taktiku, ubise me svi a igram sa Sarajevom ...
Na FM14 sam uvijek sam pravio, ali ovo sad je pretesko. Mozda je malo drukciji pa mi treba vremena da se naviknem. Ne znam fakat.manning18 je napisao/la:Ima se za naci bruku taktika, google majka... mada bolje napraviti nesto samfranklampard8 je napisao/la:Ima li neko neku taktiku, ubise me svi a igram sa Sarajevom ...Te tudje taktike ne garantuju da te opet nece ubijati.
koliko sam puta samo promjenio pocetnu taktiku, role, individualne naredbeJoseMourinho je napisao/la:ma meni nema veceg cejfa nego dotjerivat svoju taktiku, kad krene lose pa ti gledas i ganjas gdje ne funkcionise pa kad je popravis i uspijes pobjedit ko da si uzo titulu a ne dobio tekmu![]()
Oni momci df11 sto facepakove rade, stranci, samo im posalhes slike dovoljno velike u portail formatu (ko za ličnu) i oni odrade i stave u svoj megapack usputtrnovica je napisao/la:@prasovic89 jesi li ti radio ovaj facepack za sarajevo ili neko drugi?
PostavidzekooooTz je napisao/la:Da li neko zeli facepack zelje?
Istina momak je za 10, dajte slike zeljeanelkabvb je napisao/la:Danas nabavljen fm za 13 km od vec spomenutog momka. sve proslo po dogovoru tako da bih ga preporucio svima... ubacena nasa liga, slike igraca, dresovi i grbovi i spektakl moze da pocne
Kao što napisa Mourinho fp su uradili momci iz DF11 Team-a. Za koji ti klub treba? Samo pripremi normalne slike igrača i staff tima uz pojedinačni ID navedenih i momci će ti pomoći.trnovica je napisao/la:@prasovic89 jesi li ti radio ovaj facepack za sarajevo ili neko drugi?
Slike ti neće pomoći da ''dereš'' Sarajevo na FM-udarknes001 je napisao/la:Istina momak je za 10, dajte slike zeljeanelkabvb je napisao/la:Danas nabavljen fm za 13 km od vec spomenutog momka. sve proslo po dogovoru tako da bih ga preporucio svima... ubacena nasa liga, slike igraca, dresovi i grbovi i spektakl moze da pocneda malo derem ove tanovce
prasovic89 je napisao/la:
Slike ti neće pomoći da ''dereš'' Sarajevo na FM-u![]()
![]()
Pogledaj na piku.AsharaK je napisao/la:Gdje se moze jeftino kupit FM? Ne mogu vise cekati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.