Ja se maloprije cuo sa Azmirom ,on ce roknut veliku lovu na Slobodu u nedjelju na China betfukara87 je napisao/la:Nisam pesimista, al realno tesko cemo do boda a kamoli bodova

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja se maloprije cuo sa Azmirom ,on ce roknut veliku lovu na Slobodu u nedjelju na China betfukara87 je napisao/la:Nisam pesimista, al realno tesko cemo do boda a kamoli bodova
Na to se Tan,samo nasmija...dosada je napisao/la:Nedjelje oko 13 h je divan dan ,da se Sarajevu srusi san.....a sta na to kaze Tan ....neznam ni ja sam ...BitiSrcemVezan je napisao/la:Na nasoj oficijalnoj pise da je tacno u 1.sarajlija je napisao/la:@ staragarda hvala ti na infu, moje misljenje da ce biti termin 13-30, no opet kazem mozda se varam.![]()
pozdrav za tuzlu.![]()
![]()
![]()
Ono sto ide u korist Sarajevu je to da vecini igraca Slobode ce to biti i posljednja utakmica u crveno-crnom dresu pa je za ocekivati i da ih kita boli za rezultatom. Mozda jedino da im u mislima budu ljute Fukare i batine nakon utakmice, a onda poginu na terenu i izbore bod.THEC je napisao/la:Samo sto Kodro nije lud ko Pape pa da lijevog beka stavi na desno krilo, krilnog igraca u napad, a veznog na lijevog bekaSuljo20002 je napisao/la:Izraelci su pokazali kako bi Sloboda trebala da odigra protiv Sarajeva....sansa Slobode realno u ovoj utakmici je ta sto nemaju apsolutno nikakav imperativ, nema nikakvog pritiska jer vi navijaci od njih ne ocekujete nista dok Sarajevo ima imperativ pobjede i sve osim toga bi realno bilo iznenadjenje u ovom datom momentu, sto moze biti neka mala prednost Slobode,jer kad je ekipa rasterecena moze mnogo vise pokazati a eto vidjecemo kako ce to izgledati u nedjelju
FK Sloga Simin Han je jesenji prvak 2. lige FBiH. A tako malo se prica o njima, tiho i pametno se radi. Odlicno mjesto za kaljenje fudbalera, ali i vrlo lahko klub moze koracati velikim koracima, za daleko manje pare. Svaka im cast.harry_90 je napisao/la:Najace kad gledam ovu djecicu i pitas ih razlog bojkota,kazu kocka trosi pare i ja pitam jel svoje,kad oni jedva progovorise..i kazu pa valjda..pa reko normalno da ce svoje kad u Slobodi nema marke,kada su nas legende kluba opustosile..![]()
Mnogi izgleda zele da ova prica sa Azmirom se zavrsi,jer nema vise dzaba ulaza i povlastica..ehh kada bi covjek otisao i iz inata preuzme npr drugi klub u BiH i napravi od njega stabilan klub i bude u vrhu,vecina njih koja bojkotuje rad Husica bi se pojela od muke..al boli ih briga imace dzaba ulaz,palit ce baklje,drugi ce placat kazne njima opet lijepo..
VJERUJEM DA CE AZMIR RAZUMNOO ODLUCIT I OSTATI U SLOBODI..IMA NAS VISE KOJI SMO ZA NJEGA
klma1 je napisao/la:Da znas i da hocu...Jest da me vec sad sjeta dere kad pomislim na provlacenje kroz ne stare sube na sjeveru...Smotan ko i uvijek nisam se znao provuci i ne znam tacno ko ali neko od ekipe iz dragodola mi je pokazao kako da se uvucem, 95 ili 96..Davna vremena kad se ni za hljeb nije imalo a kamoli za kartu...Doduse izgleda da opet dolazi vakat da vecina nema ni za hljeba...emirzlaTu je napisao/la: Protiv Veleza se tocilo pivo na sjeveru,prema tome bujrum
Je... ostari se...Al sreca pa zena jos uvijek tolerira....
Ma nije ni bitno,bitno je SLOBODA i pobjeda protiv saarajeva,neka ciganska na mala vrata ali pobjeda..
staragarda je napisao/la:Sumirali smo da ne znaju....ali,budu li se setkali po terenu moglo bi ih svasta nesto zabolit pa taman da im je zadnja utakmica u karijeri a ne na Tusnju
Radi se o MUJKIĆU 1995G , otac mu Sadmir polismen.Batva je napisao/la:FK Sloga Simin Han je jesenji prvak 2. lige FBiH. A tako malo se prica o njima, tiho i pametno se radi. Odlicno mjesto za kaljenje fudbalera, ali i vrlo lahko klub moze koracati velikim koracima, za daleko manje pare. Svaka im cast.harry_90 je napisao/la:Najace kad gledam ovu djecicu i pitas ih razlog bojkota,kazu kocka trosi pare i ja pitam jel svoje,kad oni jedva progovorise..i kazu pa valjda..pa reko normalno da ce svoje kad u Slobodi nema marke,kada su nas legende kluba opustosile..![]()
Mnogi izgleda zele da ova prica sa Azmirom se zavrsi,jer nema vise dzaba ulaza i povlastica..ehh kada bi covjek otisao i iz inata preuzme npr drugi klub u BiH i napravi od njega stabilan klub i bude u vrhu,vecina njih koja bojkotuje rad Husica bi se pojela od muke..al boli ih briga imace dzaba ulaz,palit ce baklje,drugi ce placat kazne njima opet lijepo..
VJERUJEM DA CE AZMIR RAZUMNOO ODLUCIT I OSTATI U SLOBODI..IMA NAS VISE KOJI SMO ZA NJEGA
Na njihovoj oficijelnoj stranici pise kako im klub napusta ''Karlos'' (ne znam o kome je rijec - nas je momak) i pojacava FK Slobodu, po komentarima je dobar momak i odlican igrac.
O kome je rijec?
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... e=54E1945B druze haman nisi bio u Simin Hanu gledo utakmicu izmedju Slobode-Sloge kako je odigro perfektno bez greske, a i znam momka licno igro sam par utakmica s njim u omladinskom pogonu tj. protiv njega jer kad je on bio junior ja sam kadet i mogu garantovat za njeg da je bolji od pola ovih nasih stopera koji igraju.harry_90 je napisao/la:Nije valjda da ne zna ko je mali i da mu je babo Satke inspektor...kako pojacava Slobodu,kad malac ima dvije desne noge,da ne bude zabune on je ljevak..i da su ga upravo pred pocetak sezone poslali u Slogu i sad odjednom pojacava Slobodu..nesto je tu meni mutnoo
Jbg, nisam znao o kome je rijec, kad na njihovo stranici samo napisali da im odlazi igrac u Slobodu, oslovljavajuci ga sa ''Karlos''.harry_90 je napisao/la:Nije valjda da ne zna ko je mali i da mu je babo Satke inspektor...kako pojacava Slobodu,kad malac ima dvije desne noge,da ne bude zabune on je ljevak..i da su ga upravo pred pocetak sezone poslali u Slogu i sad odjednom pojacava Slobodu..nesto je tu meni mutnoo
Taj s ograde je vjerovatno imo džaba pive, putovanja, ulaze, a kod Azmira nema, **** ja takvog navijača, rekoh ja davno da je dobar dio tribine tu jer nema drugi identitet...wienultras je napisao/la:Mora biti truhlo kada je sve sto je dobro uradio jedan covjek..ostale boli **** tu su da uberu koju kintu.to ti je samo dokaz koliko mi kao klub zavisimo od pojedinca da ironija bude veca on sam zeli postaviti klub na npge da u buducnosti nebude tako..mi smo drzava apsurda pljujemo na one koji pomazu.dragi nam oni koji nas karaju u mozak..tacno bi volio da tkz seljak ode da vidimo te carsijanere sa mudima .pisem sa jednim tipom na fcb sa ograde.kada sam ga argumentovo jedino sto rece druze nek propadnemo samo da on ode pa kako nam bude..mislim niko nerazmislja o klubu..kakva ljubav ba..neka bude kako mi hocemo pa makar se ugasili..tacno bi volio da ode covjek tek onda bi vidili 3 kantonalnu
Istina, imamo relativno mlad tim, ali i Huseinbasic ima tek 21 godinu i momak je na mene ostavio utisak kao rijetko koji fudbaler u Slobodi, odvajkada. Na transfermarketu pise da je odigrao samo 4 utakmice, ne znam je li to istina, ali bih ga volio ponovo vidjeti u voljenom klubu kao nikoga. Njegovi lucidni prodori i ubacaji bi Mujica i Radovanovica natjerali da trpaju protivnicima.-Forsirat ćemo mlade igrače kako bi stvorili što više reprezentativaca. Ne želimo dovoditi polovna pojačanja pored naše djece. Sada imamo cilj biti u sredini, a u godinama pred nama planirat ćemo borbu za vrh, pa i za Evropu - najavljuje Husić
I gdje je zapelo? Naravno, portali k'o portali, baljezgaju stalno nesto. A samo jedan portal je izbacio tu ''vijest''. PffSloboda na Tušanj dovodi igrača koji je pod ugovorom s italijanskom Parmom. Azmir Husić, predsjednik Slobode doveo je Irfana Šahmana, nadarenog 20-godišnjeg veznjaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.