Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

HarisHelic
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la HarisHelic » 18 nov 2014, 19:55

Celikovac je napisao/la:Vaha zeli pare i samo pare, tako je bilo i prije 10 godina kad ga se zvalo, tako je i danas, tako ce biti vjecno. Ako je istina ono sto kazu da je Susic primao 600.000 godisnje, onda tesko da bi Halilhodzicu mogli to ponuditi jer bi imali situaciju da placamo dva trenera u isto vrijeme. A ako mu pak ponudimo tih 600.000 godisnje, iskreno mislim da bi otisao u npr. Le Havre za 650.000. To govorim na osnovu dosadasnje Vahine karijere, i njegovih dosadasnjih izjava i domoljublja. Covjek je patriota koliko i Hasan Salihamidzic.

Balavac, sta ti znas o patriotizmu ? Veze ti nemas!

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 18 nov 2014, 19:55

http://www.****:8081/clanak/146827/z ... pi-zmajeva

Eto prilike, naglasio da će biti u Sarajevu, mudar je Vaha, može nas izvući iz ovog crnila samo on.
At the end of the storm there's a golden sky..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 nov 2014, 19:55

emil02in je napisao/la:Vaha nije rekao NE,i neće reći ni jednom novinaru ni DA jer je ozbiljan trener.Ako savez misli oziljno bujrum dogovoriti sastanak da se vidi šat Vaha želi i nek kažu javno šta to on traži što savez nije u mogućnosti ispuniti.Jesu li to pare ili nešto drugo,ako nisu pare,a znam da nisu 100%,šta je onda problem?Ako je problem pustiti čovjeka da radi profesionalno onda j.bi.ga.100% tvrdim ako savez dozvoli Vahi slobodu u radu on je novi selektor.
+1

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 18 nov 2014, 19:56

Da se i ja ukljucim u izbor selektora :D
Ko ce biti neznam, ali znam 1000% da onaj koga najvise prizeljkujete na forumu nece biti, kao ni stranac.
Znaci birajte od ovih sto su ostali.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 nov 2014, 19:56

Celikovac je napisao/la:Vaha zeli pare i samo pare, tako je bilo i prije 10 godina kad ga se zvalo, tako je i danas, tako ce biti vjecno. Ako je istina ono sto kazu da je Susic primao 600.000 godisnje, onda tesko da bi Halilhodzicu mogli to ponuditi jer bi imali situaciju da placamo dva trenera u isto vrijeme. A ako mu pak ponudimo tih 600.000 godisnje, iskreno mislim da bi otisao u npr. Le Havre za 650.000. To govorim na osnovu dosadasnje Vahine karijere, i njegovih dosadasnjih izjava i domoljublja. Covjek je patriota koliko i Hasan Salihamidzic.
A ti kao imaš sigurne dokaze za to što pišeš?Eto ti Sušić patrita pa što ne halali ostatak ugovora nakon što nas je ukop'o?Što to Ivica Osim nikad nije bio selektor ako je patriota?Lako je s.r.a.t po forumu bez veze.Nek kaže iz saveza ko je nudio i ko nudi selektorsku poziciju Vahi izuzev novinara?Koji i ole ozbiljan trener po novinama i portalima želi razgovarati o poslu?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 18 nov 2014, 19:57

HarisHelic je napisao/la:

Seljak... :guz:
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

jasko__
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la jasko__ » 18 nov 2014, 19:58

nnoo88 je napisao/la:
jasko__ je napisao/la:
Sheyi je napisao/la: Koja je to televizija? TV1? :hmmmmm:
I ja se isto pitam??

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
To je ova neka nova TVN1 nije isto sto i TV1.
To izgleda nema na Moja TV

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 18 nov 2014, 19:59

Celikovac je napisao/la:

Koliko godina imas kad ovako razmisljas? Jesi pohadjao do sada makar 4 razred srednje ako uopste i ides u 4godisnju srednju skolu? :kafa:

Evil Genius II

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Evil Genius II » 18 nov 2014, 20:00

jasko__ je napisao/la:To izgleda nema na Moja TV

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 nov 2014, 20:01

Evo imate ovdje, uzivo program, N1:

http://ba.****/N1-Uzivo" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 nov 2014, 20:01

Seljak... :guz:[/quote]
Nisi treb'o svoju sliku postavljati ovdje na forum.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 18 nov 2014, 20:02

Dovoljno godina, utakmica u nogama, na tribinama sirom Evrope, srednje i visokoskolske naobrazbe, da mogu prosjecnog cobana nauciti par stvari o patriotizmu i fudbalu.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 nov 2014, 20:02

rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo imate ovdje, uzivo program, N1:

http://ba.****/N1-Uzivo" onclick="window.open(this.href);return false;
I susic je preko telefona na emisiji.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 nov 2014, 20:04

emil02in je napisao/la:Vaha nije rekao NE,i neće reći ni jednom novinaru ni DA jer je ozbiljan trener.Ako savez misli oziljno bujrum dogovoriti sastanak da se vidi šat Vaha želi i nek kažu javno šta to on traži što savez nije u mogućnosti ispuniti.Jesu li to pare ili nešto drugo,ako nisu pare,a znam da nisu 100%,šta je onda problem?Ako je problem pustiti čovjeka da radi profesionalno onda j.bi.ga.100% tvrdim ako savez dozvoli Vahi slobodu u radu on je novi selektor.
+1
i ja sam istu stvar danas govorio.
U slucaju dobre ponude, odobrenja od strane RS-ovaca, i ne mijesanja u njegov posao, Vaha ce prihvatiti klupu...
Svjestan je i on da ima sanse za plasman, pa makar kroz baraz, a jos je svjesniji snage ove repke i eventualnog rezultata na EP ako se kvalifikujemo, pogotovo rezultata pod njegovim vodstvom, koji bi mu podigao renome na jos jedan nivo vise.
A ako nas izvuce iz ovoga haosa onda mu obecati vece bonuse zbog izborenog plasmana na EP.
Mi imamo reprezentaciju koja kada je kompletna i vodjena pravim znalcem je medju top 10 u Europi, pa neka prica ko sta hoce.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 nov 2014, 20:07

Celikovac je napisao/la:

Odlicno si se opisao.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 18 nov 2014, 20:07

Sad sam slušao telefonski razgovor novinara s Vahom. Ukratko: čovjek odmara, trenutno je u Francuskoj a poslije planira doći u Mostar. Upoznat je sa bodovnom situacijom i kad je sljedeća tekma, kaže situacija za plasman teška, al nije nemoguće. Drago mu je da ima povjerenje navijača na anketama, a na konkretno pitanje da li bi preuzeo ako mu ponude, rekao da ne može komentarisati i ne može dati decidan odgovor trenutno.

Sasvim korektno i profesionalno, ne želi čovjek da se trpa ni da priča o tome šbb-kbb za neki portal. Čitajući između redova možda po prvi put postoji neka minimalna šansa da uzme ekipu, sve je na Savezu i ljudima koji vode čitavu priču.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 18 nov 2014, 20:08

Treba razmisliti kako dalje. Safet je tu, a šta će dalje biti ja ne znam. Ne treba žuriti sa odlukama, prema mom mišljenju bi najbolje bilo napraviti pravu analizu, izvući prave zaključke, a potom donijeti i prave odluke za boljitak bosanskohercegovačkog fudbala

U Savezu ne bi trebali žuriti s odlukama. Treba sve dobro izanalizirati.

Čovjek za dva odvojena medija otvoreno kaže da treba sve dobro prostudirati, uvidjeti greške i sa takvom detaljnom analizom pristupiti izboru novog selektora.

A naš Savez lijepo odredi rok 01.12 za ime novog selektora. :thumbdown:

Ja i dalje mislim da i Vaha dođe da će biti pogrešno tako odabrati selektora bez analize svega, ima i do igrača i Saveza po meni mnogo toga ne štima u i oko reprezentacije. Pogotovo se trebaju svi zapitati da li je sve do Safeta ili ima i njihove krivice jer ako ćeš požar ugasiti imenovanjem novog selektora, a probleme gurnuti pod tepih onda nam se ne piše dobro u narednom periodu. :roll:

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 18 nov 2014, 20:09

sto slaga ovo za Besica :evil:
FORZA MILAN

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 nov 2014, 20:09

Kaze Safet meni su se svi smijali za Besica :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: kakav idol,hvala bogu pa su ga otjerali,pa kud ga ne otjerase posle Kipra :facepalm: :damn:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Bahtic7
Kontakt:

Post Postao/la Bahtic7 » 18 nov 2014, 20:10

Mah, mi imamo prvih 11, i to jedva. Jedan ako fali nastaje katastrofa i totalni raspad sistema. Dovedi boga oca morace improvizovati kad dodje do povreda i zutih kartona, a onda cemo mu spomenuti uzu i siru rodbinu kao i svima do sad.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edbh21, Goalgetter, Google [Bot], LeCoq, Mostarska i 71 gost.