Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

komax
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la komax » 18 nov 2014, 20:59

Meni se Bazdarevic nikako ne svidja

http://prntscr.com/57q73d" onclick="window.open(this.href);return false;

Mora se priznati da zuti ima dobar ucinak

http://prntscr.com/57q7w7" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: komax, dana/u 18 nov 2014, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 nov 2014, 21:00

Janez je napisao/la: To me i nervira na stranu sve, ali Ćirino svako izlaganje prekine pa pusti da čujemo nešto.
Evo Ciro ga cinicno o*hebao na kraju :facepalm: Pa drugo je kad je covjek u studiju ne mozes tako prekidati starijeg covjeka i jos zvuk putuje par sekundi. Sve i jedan odgovor ga prekinuo i na kraju nije ni objasnio zasto on misli da je Prosinecki pravi izbor. A mozda stvarno jeste dobar izbor a sada nismo nista saznali. Nego zar nije rekao Ciro da bi se vratio zbog navijaca :D
Sta mislis o varijenti Ciro selektor a Barbarez pomocnik pa neka Sergej uci od najboljih **** mlade selekcije :bih: :bih:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 nov 2014, 21:02

Ajax je napisao/la:
Janez je napisao/la: To me i nervira na stranu sve, ali Ćirino svako izlaganje prekine pa pusti da čujemo nešto.
Evo Ciro ga cinicno o*hebao na kraju :facepalm: Pa drugo je kad je covjek u studiju ne mozes tako prekidati starijeg covjeka i jos zvuk putuje par sekundi. Sve i jedan odgovor ga prekinuo i na kraju nije ni objasnio zasto on misli da je Prosinecki pravi izbor. A mozda stvarno jeste dobar izbor a sada nismo nista saznali. Nego zar nije rekao Ciro da bi se vratio zbog navijaca :D
Sta mislis o varijenti Ciro selektor a Barbarez pomocnik pa nega Sergej uci od najboljih **** mlade selekcije :bih: :bih:
Kao Cirina za Regionalnu ligu......Utopia

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 nov 2014, 21:02

To su te novokomponovane emisije, isto tako onaj Zabranjeni Forum, emisija traje dva sata a voditelj prekida govornika nakon 30 sekundi i svaki put se stvori nepotrebna nervoza među gostima.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 18 nov 2014, 21:05

BaDa12 je napisao/la:Baho tipično previše euforičan i gubi se u svojim izjavama, nedorečeno govori iz prevelike želje i gori u tome. Miješa kruške i jabuke.
Ljepotice da i ti radiš pola svog života na TV i da ti odjednom zabrane i ti bi se gubila u izjavama i euforično pričala. Željan je on kamera i TV pa je i zato ovako malo pogubljen. Ali je imao finih stvari za kazati nije baš toliko loš bio. ;)

@Ajax

A ružno ispalo pravo ako se hvale da su produžena ruka CNN-a i toliko su uložili ne mogu ovakve propuste praviti. Ispade da je Ćiro bio tu da kaže riječ-dvije i prekine ga. Baho i Paja mogu držati predavanja, a on ne nije okej. A baš što ti kažeš volio bi da je neke stvari objasnio u svom stilu pa da i čujemo njegovo mišljenje. Ispade da su ga doveli da bi provaljivao jer su mu zezancije dopuštali.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 nov 2014, 21:06

Ciro je potvrdio ono sto svi znamo a nikako ne zelimo prihvatit. Naj ozboljniji selektori poput Vahe i Bajevica nas nece i po ko zna koji put odbijaju

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 nov 2014, 21:08

slika

Steta sto je zauzet mislim da bi on za nas bio idealno/najbolje rijesenje iako je stranac...
Sta je covjek radio sa Svedskom i sada sa Islandom. :tokralju: :tokralju: :salut: :salut:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 nov 2014, 21:08

Ako cemo biti realni (nema nista od velikog imena), onda je Robi sasvim OK rjesenje
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 nov 2014, 21:09

1) VAHA

2) VAHA

3) Ciro + Barbarez

4) Prosinecki ili Osim

Bas me je zanimalo sta je imao Ciro da kaze o Prosineckom zasto bi bas njega zelio jer on zna sigurno puno vise od nas kada ga tako kategoricki hvali.

Antic i Bajevic - NE ZELE
Sven-Goran-Erikson bi bio promasaj kao sada vec bivsi selektor Srbije ako ne i gori.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 nov 2014, 21:09

samo :

GONIĆ ROBOVA !!! :bih:

Fudbaleri su ulicari sa njima moras biti kao jalijas ili da te respektuju zbog ugleda , mislim da bi nasi ulicari Dzeko , Spahic i co. jedino respektovali Vahida ili Dušana,
nažalost Hadžibegić , Mesha , Amaw , Barbarez (koga je on vodio ?) , Prosinečki , Bolić (ako bi otisao u trenere) , nebi bili dobra rjesenja opet bi bilo klanova , menadjera, novinara, afera i ponekog i bojkota i sl.

Mozda po meni 2 covjeka koja su prelazno rjesenje ako nece Dusko i Vaha su Bilic ili Kodro , nedjeluju mi kao neko ko koketira sa menadjerima , vole disciplinu , a nisu sad ni neki shaneri kao Amaw , Hadzija, Zuti ili Mesha.

stranac je katastrofa , prekodrinski susjedi su nam skola , sto bi i mi trebali experimentisati ;)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 nov 2014, 21:10

Janez je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Baho tipično previše euforičan i gubi se u svojim izjavama, nedorečeno govori iz prevelike želje i gori u tome. Miješa kruške i jabuke.
Ljepotice da i ti radiš pola svog života na TV i da ti odjednom zabrane i ti bi se gubila u izjavama i euforično pričala. Željan je on kamera i TV pa je i zato ovako malo pogubljen. Ali je imao finih stvari za kazati nije baš toliko loš bio. ;)
Znamo li se, guapo? :ljepota: :mrgreen:

Ništa protiv njega nisam rekla, samo kažem da je ostao dosta nedorečen! A, to što je radio pola života na TV valjda bi mu trebalo biti plus u ovim situacijama.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 nov 2014, 21:11

Ni meni se Bazdarevic ne svidja, on mi je tek 4,5.kandidat.
Vaha, Barbarez, Prosinecki, Bajevic (mada je on haman def.odustao), pa tek onda Mesa..

Kao sto sam i ranije govorio, ako vec ne bude htio Vaha, onda bih volio Barbareza, bez obzira sto nema trenerskog iskustva, to je svabska skola kao i Kovac(nije ga ni ovaj imao pa pogledajte sta radi s Hrvatskom), a Sergeja bih volio iz 3 razloga:
1. vratio bi odmah Misketa u reprezentaciju, sto je po meni jedna od najbitnijih stvarcica koje se trebaju rijesiti ako zelimo ostvariti min 5 pobjeda;
2. on je pravi vodja i motivator, i igraci ga vole;
3. navijaci ga vole i imao bi najvecu podrsku; sve ovo skupa bi bila jedna pozitivna inekcija.

Ali nazalost, Srbi ce dati zadnju rijec, a oni su i protiv Vahe, i protiv Barbareza.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 nov 2014, 21:13

Otkud nekima ovdje ideja da bi Barbarez bio pomocni trener? Odavno je poznato da on aplicira za A-Selektora, dakle ili ce biti A-Selektor, nikakve pomocne funkcije ili U21 repke, stoga iskljucite te kombinacije.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 nov 2014, 21:17

slika
1946

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 18 nov 2014, 21:18

Goalgetter je napisao/la:Otkud nekima ovdje ideja da bi Barbarez bio pomocni trener? Odavno je poznato da on aplicira za A-Selektora, dakle ili ce biti A-Selektor, nikakve pomocne funkcije ili U21 repke, stoga iskljucite te kombinacije.
Nadovezali se na Bahinu izjavu da je dobitna kombinacija Baždarević i Barbarez spoj mladosti i iskustva. ;)
BaDa12 je napisao/la:Znamo li se, guapo? :ljepota: :mrgreen:

Ništa protiv njega nisam rekla, samo kažem da je ostao dosta nedorečen! A, to što je radio pola života na TV valjda bi mu trebalo biti plus u ovim situacijama.
:rol: Mislim da ne, nego ja volim se ženama obratiti sa ljepotice za mene ste sve lijepe na svoj način. ;) Nadam se da ti ne smeta. :mrgreen:

Ma naravno, ali je malo i voditelj zeznuo stvar previše je prekidao i nije dozvolio da se rasprava odvija u nekom prirodnom toku sve neka blic pitanja i bez pametovanja, a valjda su emisije takve da se čuje malo duže i detaljnije, a ne da-ne jest i to je to. :crazy: Mislim da Baho inače ovako malo zbrza i udrobi svega valjda profesionalna deformacija. :mrgreen:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 18 nov 2014, 21:18

Žao mi je što ranije nisam vidjela ova pitanja za televiziju, ali nadam se da ste se snašli iako nije ništa posebno bilo za čuti. Ćiro me pošteno nasmijao nekoliko puta, ponešto je i rečeno ali u rukavicama i to je to.
A sada se spremimo za Konjić - show. :mrgreen:
Zadnja izmjena: DragonGirl, dana/u 18 nov 2014, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 nov 2014, 21:19

@Head
Ocigledno si zaboravio na Halilovica :(

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 nov 2014, 21:19

Kakav Barbarez i selektor, u situaciji kakva jeste, treba nam jedan dobar selektor koji ima znanje, sa isto tako dobrim pomoćnicima, a ne Barbarez da se uči :nene: :nedam:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 nov 2014, 21:20

Baho je vjerovatno mislio da Baždarević i Barbarez budu ravnopravni, kao ona čuvena švedska kombinacija Soderberg-Lagerback.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 18 nov 2014, 21:21

Goalgetter je napisao/la:Otkud nekima ovdje ideja da bi Barbarez bio pomocni trener? Odavno je poznato da on aplicira za A-Selektora, dakle ili ce biti A-Selektor, nikakve pomocne funkcije ili U21 repke, stoga iskljucite te kombinacije.
:facepalm:
Neki su ljudi ovdje pravo neozbiljni sa Barbarezom. Covjek nije vodio niti jednu (brojevima = 0) ekipu a da preuzme reprezentaciju kojoj plasman na EP visi o tankom koncu i koja nema vise fore da se zahebaje sa kakvim eksperimentima. Moze biti asistent u vrh glave. Neka se dokaze kroz klubski posao ili sa mladim reprezentacijama pa ce doci na red.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Iobit, jasmin10, Pensioner26 i 17 gostiju.