Ko zapeta puskaVirtu4l je napisao/la:Joj Hadžibegića, jedva čeka
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Od tog broja 90 forumasalafomamone je napisao/la:Amara Osima podrzava par stotina pruznih radnika, a prezire carsijaa
dobro su se uvezali na internet
-
lafomamone
- Kontakt:
Kada vidim salove Zrinjskog na Starom Mostu ili salove zeljeznicara na Bascarsiji za vrijeme derbija, sam cu se trajno banovati
zna se sta je grad i sta je carsija
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jesam li ja na početku odma rek'o da ti ne kontaš i da trivijalizuješ stvari, al' džaba tebi crtat kad ti nisi u stanju da skontaš. Kad nešto ne kontaš najlakše je drugom staviti riječi u usta i tako probati poentirati na jeftinu foru, što naravno ne prolazi kod mene jer te trivijalne pokušaje ja prepoznajem bez problema.pinoglavi je napisao/la:Svako ko je za Osima normalan je,ko je protiv osima mrzi okolicu Tuzle i Sarajevo i zbog tog je protiv Osima.Bravo.Dosta od tebe.
Da ti probam nacrtati. Ako neko uz svoje mišljenje da je Amar Osim loše rješenje priloži dokaz 'morž' umjesto ozbiljnog stava zašto je loše rješenje onda je jasno da se radi o nečem drugom. Čemu? Zna se.
- DragonGirl
- Kontakt:
Šta je s ovim voditeljem: Gospodine Hadžibegov...Hadžibegiću, treći put

On ce veceras drzat monolog kako se cini.Virtu4l je napisao/la:Joj Hadžibegića, jedva čeka
Nego sta je osvojio ovaj Hadzibegic?
koga je vodio=
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Obzirom da Srbin nije odavno bio selektor reprezentacije BIH,a i o tome treba voditi računa mislim da bi bilo korektno da FS RS predloži svog kandidata.....

lafomamone je napisao/la:Kada vidim salove Zrinjskog na Starom Mostu ili salove zeljeznicara na Bascarsiji za vrijeme derbija, sam cu se trajno banovati![]()
ne mogu da vjerujem
oj zemljo otvori se
Zadnja izmjena: ado19211, dana/u 18 nov 2014, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Cuo sam da su se salovi Sarajeva vijorili na bascarsiji i prije komunistalafomamone je napisao/la:Kada vidim salove Zrinjskog na Starom Mostu ili salove zeljeznicara na Bascarsiji za vrijeme derbija, sam cu se trajno banovati![]()
A nasi (polu)pismeni novinari. Zat ocekujes nesto bolje?DragonGirl je napisao/la:Šta je s ovim voditeljem: Gospodine Hadžibegov...Hadžibegiću, treći put![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Ljiljani87
- Kontakt:
Fulio si temu.lafomamone je napisao/la:Kada vidim salove Zrinjskog na Starom Mostu ili salove zeljeznicara na Bascarsiji za vrijeme derbija, sam cu se trajno banovati![]()
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Ne znam šta je vodio i šta je osvojio, niti me zanima, ali nagledaćemo se mi njega u narednih mjesec dana. Neke stvari su očigledne.arhimed89 je napisao/la:On ce veceras drzat monolog kako se cini.
Nego sta je osvojio ovaj Hadzibegic?
koga je vodio=
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
OJ KRALJA, IMAMO ISTE SANSE KAO PRIJE IZRAELA 
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma ne, nego mi smiješno kako ne može potrefiti iz prve...sreća evo se čovjek odjaviosoccerfan je napisao/la:A nasi (polu)pismeni novinari. Zat ocekujes nesto bolje?DragonGirl je napisao/la:Šta je s ovim voditeljem: Gospodine Hadžibegov...Hadžibegiću, treći put![]()
![]()
-
lafomamone
- Kontakt:
Daj bar sliku, moze i photoshopado19211 je napisao/la:lafomamone je napisao/la:Kada vidim salove Zrinjskog na Starom Mostu ili salove zeljeznicara na Bascarsiji za vrijeme derbija, sam cu se trajno banovati![]()
zna se sta je grad i sta je carsija![]()
![]()
![]()
![]()
ne mogu da vjerujem![]()
![]()
![]()
![]()
oj zemljo otvori se
Nikola Nikić možda hahah, to bi bio haosZiko je napisao/la:Obzirom da Srbin nije odavno bio selektor reprezentacije BIH,a i o tome treba voditi računa mislim da bi bilo korektno da FS RS predloži svog kandidata.....![]()
![]()
Šala mala.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Sve elitna carsijska naselja: Kobilja Glava, Hotonj, Vogosca, Sip... ne podnose Osimalafomamone je napisao/la:Amara Osima podrzava par stotina pruznih radnika, a prezire carsijaa
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dobro je, isključiše Hadžibegov Hadžibegića 
Ovaj Alispahić je ustvari calcio, ista priča
Ovaj Alispahić je ustvari calcio, ista priča
lafomamone je napisao/la:Daj bar sliku, moze i photoshopado19211 je napisao/la:lafomamone je napisao/la:Kada vidim salove Zrinjskog na Starom Mostu ili salove zeljeznicara na Bascarsiji za vrijeme derbija, sam cu se trajno banovati![]()
zna se sta je grad i sta je carsija![]()
![]()
![]()
![]()
ne mogu da vjerujem![]()
![]()
![]()
![]()
oj zemljo otvori se
ne daj Boze nikome.
Cuj strucnjaka Alispahica, imamo iste sanse