"Safet Susic je jak karakter"Sheyi je napisao/la:Dobro je, isključiše Hadžibegov Hadžibegića
Ovaj Alispahić je ustvari calcio, ista priča
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
lafomamone
- Kontakt:
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Ok, neka proseta kroz grad u salu zeljeznicara, relacija Marijin dvor-Bascarsijaanonimni je napisao/la:Sve elitna carsijska naselja: Kobilja Glava, Hotonj, Vogosca, Sip... ne podnose Osimalafomamone je napisao/la:Amara Osima podrzava par stotina pruznih radnika, a prezire carsijaa
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- DragonGirl
- Kontakt:
"Ovdje se stalno potenciraju neki problemi...nema problema", hvala, dosta od tebe! 
Al se trpa HaĐibegić, stari mazlum demagog. Dadnu li njemu, nastavlja se isto ko sa Sušićem.
Imas ppDukeOfWellington je napisao/la:Jesam li ja na početku odma rek'o da ti ne kontaš i da trivijalizuješ stvari, al' džaba tebi crtat kad ti nisi u stanju da skontaš. Kad nešto ne kontaš najlakše je drugom staviti riječi u usta i tako probati poentirati na jeftinu foru, što naravno ne prolazi kod mene jer te trivijalne pokušaje ja prepoznajem bez problema.pinoglavi je napisao/la:Svako ko je za Osima normalan je,ko je protiv osima mrzi okolicu Tuzle i Sarajevo i zbog tog je protiv Osima.Bravo.Dosta od tebe.
Da ti probam nacrtati. Ako neko uz svoje mišljenje da je Amar Osim loše rješenje priloži dokaz 'morž' umjesto ozbiljnog stava zašto je loše rješenje onda je jasno da se radi o nečem drugom. Čemu? Zna se.
Nad tobom sunce najljepše sja
nastavlja se zek, zek dadumle, dadumle dadumleWisey je napisao/la:Al se trpa HaĐibegić, stari mazlum demagog. Dadnu li njemu, nastavlja se isto ko sa Sušićem.
- storm_raider
- Kontakt:
Ti si izgleda jos gladan?lafomamone je napisao/la:Kada vidim salove Zrinjskog na Starom Mostu ili salove zeljeznicara na Bascarsiji za vrijeme derbija, sam cu se trajno banovati![]()
zna se sta je grad i sta je carsija
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ništa bez Ćire 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hajde ba bježi, na desetine tezgi sa stotinama šalova Želje i Sarajeva na Baščaršiji i ti nekom prodaješ priču.lafomamone je napisao/la: Ok, neka proseta kroz grad u salu zeljeznicara, relacija Marijin dvor-Bascarsija
Nevjerovatno koliko dugo moderacija toleriše tvoje gluposti.
HAHAAHAHAHAHAHAHAHAH, kakav si ti kraljlafomamone je napisao/la:Ok, neka proseta kroz grad u salu zeljeznicara, relacija Marijin dvor-Bascarsijaanonimni je napisao/la:Sve elitna carsijska naselja: Kobilja Glava, Hotonj, Vogosca, Sip... ne podnose Osimalafomamone je napisao/la:Amara Osima podrzava par stotina pruznih radnika, a prezire carsijaa
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Hahahahah svastamirzatele je napisao/la:OJ KRALJA, IMAMO ISTE SANSE KAO PRIJE IZRAELA
- DragonGirl
- Kontakt:
Evo Alispahića opet, čuvena rečenica 18 bodova je u igri... 
Evo rekao nam je Alispahic, imamo jos samo Belgiju do kraja, ove ostale utakmice ne moramo ni gledati, to je vec upisano 15 bodova 
jel moguce da ovakvi tipovi ljude postoje na zemlji ????
majko mila, zao mi ga sve vise postaje.
majko mila, zao mi ga sve vise postaje.
Alispahić: Iz Premijer lige čitaj: Osim 
Jao koje pizdarije pričaju.. 
-
lafomamone
- Kontakt:
Forumski siledzija i batinasTi si izgleda jos gladan?![]()
![]()
![]()
![]()
poljubi charugi ljubavni mishic i lijepo spavaj
-
HarisHelic
- Kontakt:
Yebo me pas, evo calcio nije online. Ne moze ni bit' kad je u studiju 
Evo kandidat za selektora
Šala naravno ali to bi bio urnebes hahahaha
Kad je pozvao Džeku u juniorski tim govorili su mu ''ovaj ti je dobar za šljivotres'' hahah
[youtube][/youtube]
Kad je pozvao Džeku u juniorski tim govorili su mu ''ovaj ti je dobar za šljivotres'' hahah
[youtube][/youtube]
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, denza, General505, Maverick, Proximic, Tihi, Uknaac, zikerrz21 i 65 gostiju.