Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Novi trener mora pogledati sve ove igrače. To treba da mu je prioritet. Obići ih i popričati sa njihovim trenerima o svemu, a onda na osnovu svega pozvati ko mu treba po prioritetima. Ako mu se povrijedi Kolašinac onda zoveš Letića da je tu ili ako je Letić drugi LB zoveš trećeg i td itd. Ovdje nisam pisao mlade igrače koji mogu igrati za U21.
Golmani: Begović, Fejzić,Burić, Šehić
DEsni Bekovi: Mujdžda, Vranješ, Martić, Sušić, DIlaver
Lijevi Bekovi: Kolašinac, Kvesić, Letić, Pavlović, Rodić
Stoperi: BIčakčić, Šunjić, Cocalić, Zukanović, Arslanagić, Dumić, Sipović, Horić
Vezni:Pjanke, Bešić, Prcić, Salihović, Medo, Tino, Vrančić, Štilić, Grahovac,Šćuk, CImirot, Zahirović
Krila: Hajrović, Stevanović, Duljević, Eldin Hadžić, Višća, Lulić, Crnov, Said
Napad: Džeko, Ibišević, Đurić, H. Handžić, Kodro
Golmani: Begović, Fejzić,Burić, Šehić
DEsni Bekovi: Mujdžda, Vranješ, Martić, Sušić, DIlaver
Lijevi Bekovi: Kolašinac, Kvesić, Letić, Pavlović, Rodić
Stoperi: BIčakčić, Šunjić, Cocalić, Zukanović, Arslanagić, Dumić, Sipović, Horić
Vezni:Pjanke, Bešić, Prcić, Salihović, Medo, Tino, Vrančić, Štilić, Grahovac,Šćuk, CImirot, Zahirović
Krila: Hajrović, Stevanović, Duljević, Eldin Hadžić, Višća, Lulić, Crnov, Said
Napad: Džeko, Ibišević, Đurić, H. Handžić, Kodro
AgB
Normalno da je Zolotic igracina bio ne samo za Horica nego I za ostale vezne u nasoj ligi....I logicno prodao se u bolju ligu I to mnogo bolju od slovenske I za dosta vece pare... pametnom dosta ko je bolji...a sto ne igra to je njegov problem I problem struke jer razlog ne znam...
I da Domzale su sad prve al to je samo trebutna kategorija I karakter... maribor ce opet biti prvak.. I nisam dzemila nego racionalista...
I Hodzic je otisao u Dinamo koji je space shutle za ostale klubove iz regije..istina liga nije bog zna kakva al opet puno bolja od slovenske... a porediti domzale I dinamo je neumjesno (ili gent I domzale)... uostalom hodzic je iz liverpoola presao u dinamu ne iz zelje.... tako da to sa zeljom nema veze nego sa njim..
I momka treba probati u prijateljskoj al da je neka kradja i igracina nije.. sta onda reci za fajica koji je dokazaniji I bolji igrac u SNL okvirima...a I on je beze igrac....odnosno teski prosjek u evro okvirima...
Normalno da je Zolotic igracina bio ne samo za Horica nego I za ostale vezne u nasoj ligi....I logicno prodao se u bolju ligu I to mnogo bolju od slovenske I za dosta vece pare... pametnom dosta ko je bolji...a sto ne igra to je njegov problem I problem struke jer razlog ne znam...
I da Domzale su sad prve al to je samo trebutna kategorija I karakter... maribor ce opet biti prvak.. I nisam dzemila nego racionalista...
I Hodzic je otisao u Dinamo koji je space shutle za ostale klubove iz regije..istina liga nije bog zna kakva al opet puno bolja od slovenske... a porediti domzale I dinamo je neumjesno (ili gent I domzale)... uostalom hodzic je iz liverpoola presao u dinamu ne iz zelje.... tako da to sa zeljom nema veze nego sa njim..
I momka treba probati u prijateljskoj al da je neka kradja i igracina nije.. sta onda reci za fajica koji je dokazaniji I bolji igrac u SNL okvirima...a I on je beze igrac....odnosno teski prosjek u evro okvirima...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Haris Tabaković ?? bio je danas na popisu mlade reprezentacije Švicarske, šta je s tim igračem mlad je i napadač je, trenutačno igra za FC Wil 1900 (2-a Švicarska).
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Druže Zolotić mi je simpatičan igrač i imao je potencijala , ali toliko ga dizati u nebesa nema smislaMrMuscle je napisao/la:AgB
I da Domzale su sad prve al to je samo trebutna kategorija I karakter... maribor ce opet biti prvak..
Možda Maribor i hoće na kraju biti prvak iako zaostaju 7-8 bodova iza Domžala (Domžale ih pobijedile 2:0) , ali i Domžale će na kraju izboriti makar Evropa Ligu u slučaju da posustanu u drugom dijelu sezone ...
Horić standardan , propustio samo 2-3 utakmice zbog kartona , po komentarima Slovenaca jedan od najboljih igrača u ekipi , a nije mala stvar biti 4-5 puta u timu kola , pa makar se ta Liga zvala i BH PL i nije isključeno da na kraju sezone neće preći u Maribor ili neki veći klub
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 18 nov 2014, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Covjek je kapiten, glavni igrac u odbrani. Ekipa primila samo 6 u 17. Pametnom dosta.
Zolotic nista nije pokazao, da ustvari jeste, protiv Njemacke kako biti los. Celik jeste bio uzasan, ali se pored Horica nije niko naigrao iz nase lige, to je cinjenica. Drugo Horic je nastavio dobre igre.
I objasni mi kako je Dinamo bolji od Maribora? Ako se ne varama Dinama sutaju u Evropa ligi dok ovi uspjese izvuci bod protiv Chelsea. Nije bas razlika neka izmedju hrvatske i slovenske lige.
A Domzale ne mora biti prvak. Bitno je da je Horic nastavio dobre igre, da ga Slovenci cijene. Bitno je da je momak sve sam zasluzio. Bezveze ga pljujes, nemas za to razloga, covjek ce pokazati zasto je sposoban.
A Armin je presao iz nase lige u hrvatsku. On je bio clan Liverpoola, ali je igrao kod nas(i to solidno).
Zolotic nista nije pokazao, da ustvari jeste, protiv Njemacke kako biti los. Celik jeste bio uzasan, ali se pored Horica nije niko naigrao iz nase lige, to je cinjenica. Drugo Horic je nastavio dobre igre.
I objasni mi kako je Dinamo bolji od Maribora? Ako se ne varama Dinama sutaju u Evropa ligi dok ovi uspjese izvuci bod protiv Chelsea. Nije bas razlika neka izmedju hrvatske i slovenske lige.
A Domzale ne mora biti prvak. Bitno je da je Horic nastavio dobre igre, da ga Slovenci cijene. Bitno je da je momak sve sam zasluzio. Bezveze ga pljujes, nemas za to razloga, covjek ce pokazati zasto je sposoban.
A Armin je presao iz nase lige u hrvatsku. On je bio clan Liverpoola, ali je igrao kod nas(i to solidno).
Celik!3,2,2.
Ne kontam što se porede Zolotić i Horić. Igrači sazrijevaju, bivaju bolji i jači kroz godine, kroz takmičenja, kroz utakmice. To što Horić igra redovno u slovenskoj ligi, ma kakva ta liga da bila, automatski ga stavlja u bolju poziciju, i nema smisla da se poredi Zolotić sa njim. O količini talenta nema potrebe da se priča jer su mnogi svjetski talenti ostali samo to, talenti. Par loših odluka im je upropastilo karijere.
Ja lično sam za pozivanje momka (Horića) u reprezentaciju, kao dodatni motiv za rad, a vidi se da je momčina pravi profesionalac, i ostvario je velike rezultate neovisno o jačini lige za jako kratko vrijeme. Treba ga se podržati, i podržati bilo kojeg našeg igrača, a ne ovu temu i ostale na pdf-u reprezentacije što je u posljednjih godinu pa i više slučaj, svesti na navijačka prepucavanja i biranje strane samo zato što je taj neki igrač igrao nekad za tvoj klub.
Budimo racionalni, reprezentacija je iznad svega.
Ja lično sam za pozivanje momka (Horića) u reprezentaciju, kao dodatni motiv za rad, a vidi se da je momčina pravi profesionalac, i ostvario je velike rezultate neovisno o jačini lige za jako kratko vrijeme. Treba ga se podržati, i podržati bilo kojeg našeg igrača, a ne ovu temu i ostale na pdf-u reprezentacije što je u posljednjih godinu pa i više slučaj, svesti na navijačka prepucavanja i biranje strane samo zato što je taj neki igrač igrao nekad za tvoj klub.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ista stvar Srbijanski fudbaler Miloš Jojić prešao u BvB odlično se uklopio i onda lagano na klupu..mislim da naši igrači sa ovih prostora trebaju ići stepencu po stepenicu baš kao Džeko..Problem je kad se dugo zadrze na jendom nivou tipa Semir Štilić i tako neki još igrači..Adnan89 je napisao/la:za ove koji igraju u BiH ligi trebaju polako do top klubova kao Dzeko, sumljam da bi Dzeko bio igrac koji je sada da je iz Zelje odmah presao u Wolfsburg. Teplice mu je dosta pomogao. Stevanovic je tu gresku napravio kad je preso iz Vojvodine odmah za Sevillu, naravno ima i igraca kojim to netreba ali u vise slucaja tako to ide.
Batko je napisao/la:Sta nam vrijedi kad sve te krajiske polubosnje uvijek igraju za Sloveniju..
Kako te nije stid? Kad je neki selektor omladinskih selekcija obišao klubove iz Krajine i pozvao igrače? Na prste jedne ruke se mogu prebrojati mladi igrači iz Krajine koji su dobijali šansu u omladinskim reprezentacijama. Krajina je daleko a i više se zaradi od anonimusa iz Sarajeve, Želje, Olimpica (pa čak i nauštrb odličnih igrača iz tih istih klubova). I još nešto, krajišnici navijaju za svoju reprezentaciju bez obzira na sve, a ne za Kipar, Belgiju, Vels, Izrael...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A Horic je jedan veoma borben igrac. I nisam nesto primjetio da je sklon kiksevima. Medjutim primjetio sam da ide glavom na kopacku(protiv Veleza prije 2 godine je tako uletio glavom na loptu dok je igrac Veleza isao nogom). Poprilicno je visok, a nije spor. I strasno zilav igrac. Nije neke fizicke konstitucije, ali se nekako ne da i bas naporan za spiceve. I podjednako dobro igra i stopera i defanzivnog veznog. Medjutim, recimo za razliku od Zahirovica ti bas primjetis sta on radi na terenu. Nije ono da ga ne vidis, a kupi lopte, vec se bas bori i osjetis da daje sve od sebe.
A kad je tek usao u Celik on nije bio najveci talenat svoje generacije. Cak naprotiv, nije bio neki talenat, ali je uradio milion puta vise nego bilo koji drugi igrac iz te generacije.
Momak je iz normalne, radnicke porodice. Ja sam svakako za to da dobije poziv. Isto kao sto sam za to da Armin dobije poziv cim malo zaigra. Kao sto bih volio da i Duljevic dobije poziv jer smatram da moze doprinijeti reprezentaciji.
A kad je tek usao u Celik on nije bio najveci talenat svoje generacije. Cak naprotiv, nije bio neki talenat, ali je uradio milion puta vise nego bilo koji drugi igrac iz te generacije.
Momak je iz normalne, radnicke porodice. Ja sam svakako za to da dobije poziv. Isto kao sto sam za to da Armin dobije poziv cim malo zaigra. Kao sto bih volio da i Duljevic dobije poziv jer smatram da moze doprinijeti reprezentaciji.
Celik!3,2,2.
Kad nešto braniš nema potrebe da pljuješ po drugoj strani, da bi dokazao da si u pravu, samo izneseš činjenice. Zolotić je bio ključni kotac u osvajanju nekih trofeja Želje, dok je Horić bio dobar u Čeliku, isticao se u Čeliku jer u Čeliku nije bilo toliko kvalitetnih igrača. Horić je otišao u Slovensku ligu za par hiljada KM, Zolotić je otišao u Belgijsku ligu za oko 425 hiljada eura. Horić briljira u Sloveniji i treba se isprobati u reprezentaciji, veoma je borben i požrtvovan ali mislim da trenutno nema kvalitet za repku,volio bih da me demantuje, dok Zolotić stagnira, nije dobio pravu šansu da se pokaže i trenutno ni on nema kvalitet za repku. Maribor tek treba da dođe na nivo Dinama, još su oni daleko od Dinama..AllGunsBlazing je napisao/la:Covjek je kapiten, glavni igrac u odbrani. Ekipa primila samo 6 u 17. Pametnom dosta.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Aha pa igrajte onda za Sloveniju svakako vam je draža..,obagol je napisao/la:Batko je napisao/la:Sta nam vrijedi kad sve te krajiske polubosnje uvijek igraju za Sloveniju..
Kako te nije stid? Kad je neki selektor omladinskih selekcija obišao klubove iz Krajine i pozvao igrače? Na prste jedne ruke se mogu prebrojati mladi igrači iz Krajine koji su dobijali šansu u omladinskim reprezentacijama. Krajina je daleko a i više se zaradi od anonimusa iz Sarajeve, Želje, Olimpica (pa čak i nauštrb odličnih igrača iz tih istih klubova). I još nešto, krajišnici navijaju za svoju reprezentaciju bez obzira na sve, a ne za Kipar, Belgiju, Vels, Izrael...
Sent from Angelina's bed
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A to Zeljo kao neki tim? Hocemo li realno? Ili?
Horic u zadnje dvije sezone nije nista bio gori od bilo kojeg igraca Zelje. I raspali Celik? Mislim imali smo najboljeg igraca lige, a Horic je bio najbolji u Celiku. Serete kao da igra u sadasnjem Celiku, onaj proslogodisnji i onaj godinu prije uopste nije bio tako los.
A timovi svi u BiH redom su smijesni.
Za koliko je Hodzic otisao iz Zelje?
I uostalom nisam uopste ja poceo pljuvati nekoga. Ovaj se uvijek javi cim je tema neki igrac iz Zenice. A Horic trenutno nije nista gori od Hadzica/Vranjesa i slicnih igraca koji primaju poziv.
Horic u zadnje dvije sezone nije nista bio gori od bilo kojeg igraca Zelje. I raspali Celik? Mislim imali smo najboljeg igraca lige, a Horic je bio najbolji u Celiku. Serete kao da igra u sadasnjem Celiku, onaj proslogodisnji i onaj godinu prije uopste nije bio tako los.
I uostalom nisam uopste ja poceo pljuvati nekoga. Ovaj se uvijek javi cim je tema neki igrac iz Zenice. A Horic trenutno nije nista gori od Hadzica/Vranjesa i slicnih igraca koji primaju poziv.
Celik!3,2,2.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Bravo decko.zizu1991 je napisao/la:Ne kontam što se porede Zolotić i Horić. Igrači sazrijevaju, bivaju bolji i jači kroz godine, kroz takmičenja, kroz utakmice. To što Horić igra redovno u slovenskoj ligi, ma kakva ta liga da bila, automatski ga stavlja u bolju poziciju, i nema smisla da se poredi Zolotić sa njim. O količini talenta nema potrebe da se priča jer su mnogi svjetski talenti ostali samo to, talenti. Par loših odluka im je upropastilo karijere.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- undefined007
- Kontakt:
FREE TRANSFER prema tome 15% pripalo Želji znači slova F i R hahahahaahAllGunsBlazing je napisao/la:A to Zeljo kao neki tim? Hocemo li realno? Ili?
Horić ima mjesta na DMF kao zamjeni Bešiću.
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
kad je Bešić mogao iz slabašne mađarske lige na SP , zašto nebi i Horić iz slovenske upao u repku , SLO liga je sigurno jača od mađarske
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I onda se čudite što mrze Sarajlije gdje god maknete. Mrze vas zbog takvih kao ti. Mene bi bilo stid da reprezentativci javno govore kako ne žele igrati u mom gradu. A to je naravno jer Sarajevo ima profinjenu publiku, hoćeš fudbalsku, rukometnu...Batko je napisao/la:Aha pa igrajte onda za Sloveniju svakako vam je draža..,obagol je napisao/la:Batko je napisao/la:Sta nam vrijedi kad sve te krajiske polubosnje uvijek igraju za Sloveniju..
Sent from Angelina's bed
Vec sam pisao Horic "vuce" na Besica i garantujem da bi napravio isti bum kao i Besa kad bi ga se pozvalo...
Fali nam takvih igraca, fali nam radnika na terenu, fali nam "mudonja"...Hebes ti igraca koji igra u Romi kad nema muda, nema herca da napravi nesto, pa ne ide te brate prema naprijed nema veze nedaj na svoj gol, ali jok.....
Horica forsat pa barem ovako na forumu, znalo je piti vode i do sada sa imbecilom od selektora, sigurno ce biti lakse sada kad dodje normalna osoba...
Fali nam takvih igraca, fali nam radnika na terenu, fali nam "mudonja"...Hebes ti igraca koji igra u Romi kad nema muda, nema herca da napravi nesto, pa ne ide te brate prema naprijed nema veze nedaj na svoj gol, ali jok.....
Horica forsat pa barem ovako na forumu, znalo je piti vode i do sada sa imbecilom od selektora, sigurno ce biti lakse sada kad dodje normalna osoba...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Batko, ne pretjeruj i ne generalizuj!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ispricavam se sefice...BaDa12 je napisao/la:Batko, ne pretjeruj i ne generalizuj!
- AndreWilliams
- Kontakt:
Mihajlo Ristic (19) i Luka Jovic (17) iz Zvezde...Bjeljinci..za njih se treba boriti;
Srdjan Babic (18), Bojan Nastic (20), Mijat Gacinovic (19) i za ove iz Vojvodine;
Srdjan Babic (18), Bojan Nastic (20), Mijat Gacinovic (19) i za ove iz Vojvodine;
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505 i 26 gostiju.