FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 18 nov 2014, 22:45

[youtube][/youtube]

Ide Ana veceras ko Ibrak u Minken. :opaopa:
1946

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 18 nov 2014, 22:46

aS_Roma je napisao/la:Borjan , Stevanovic su zavrsena prica , Misimovic 99 % potpisuje za nas odigrat ce sezonu i po i zavrsiti karijeru

Te nasi na pripreme idu u Španiju ovaj put kako sam cuo u pitanju je Majorka :o :shock:

Izgleda Amidza se nece vise zajebavati, velike je pare dao :thumbup:
Ado19211 nakon tvog posta

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 nov 2014, 22:46

.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 06 sep 2016, 03:40, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 nov 2014, 22:48

aS_Roma je napisao/la: Te nasi na pripreme idu u Španiju ovaj put kako sam cuo u pitanju je Majorka :o :shock:
:o :o :o :thumbup: :thumbup: :clap: :clap:

Nije naše da razmišljamo o trošenju para, ali mogli su nešto i jeftinije, ne vidim potrebu da se tamo ide na pripreme. Ali je u svakom slučaju lijepo pročitati da jedan klub iz BiH ide na takvo ekskluzivno mjesto na pripreme. Ponosan sam na ovu upravu.

@undefined007
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 18 nov 2014, 22:49

Hilmo, ako se ide tamo, ide se zbog protivnika i zbog toga st okodro jako dobro zna ko igra tamo na pripremama ;)

a pare, pare nisu problem, para ima

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 18 nov 2014, 22:50

Ma kad Rijeka moze igrati grupnu fazu igrali bi i mi ja mislim :D
Mada naravno treba tu doraditi nekih stvari i sitnica al i na tome se radi :thumbup:

Al nista se o ovom nece pricati do tamo iduce sedmice, dok se prvo Tuzla zavrsi pa onda na red dolaze odlicne vijesti, niste ni svjesni naravno, al da ne trcimu pred rudu nek prvo potpisu pa da se radujemo svi :thumbup:

Niko nije znao za Benku i Borjana pa Benko potipsa, a i ovaj je tad trebao al eto vec znamo radi cega nije, al sad ce doci :D

A pripreme kako sam cuo, jos se dogovara to ali zele jače protivnike te neka nova sklapanja ugovora i ostalog radi se na svim poljima al pravo jako

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 18 nov 2014, 22:51

aS_Roma je napisao/la:Ma kad Rijeka moze igrati grupnu fazu igrali bi i mi ja mislim :D
Mada naravno treba tu doraditi nekih stvari i sitnica al i na tome se radi :thumbup:

Al nista se o ovom nece pricati do tamo iduce sedmice, dok se prvo Tuzla zavrsi pa onda na red dolaze odlicne vijesti, niste ni svjesni naravno, al da ne trcimu pred rudu nek prvo potpisu pa da se radujemo svi :thumbup:

Niko nije znao za Benku i Borjana pa Benko potipsa, a i ovaj je tad trebao al eto vec znamo radi cega nije, al sad ce doci :D

A pripreme kako sam cuo, jos se dogovara to ali zele jače protivnike te neka nova sklapanja ugovora i ostalog radi se na svim poljima al pravo jako
Tako nam reci, gdje si bio ranije da uljepsas ovu pauzu :)

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 18 nov 2014, 22:52

@ Hilmo
Pripreme u Spaniji nisu nista skuplje nego u Turskoj, a protivnici za pripreme su kvalitetniji.
Puno kvalitetnije ekipe se tamo pripremaju i pretpostavljam da je to kljucni razlog odlaska tamo.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 18 nov 2014, 22:55

Pobijediti sad zadnje kolo.
Ostvarili se pola od ovih prica za pojacanja, u Gradaccu u martu prvo kolo, bit ce nas preko 2000 :njanjanja:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 18 nov 2014, 22:55

nasi su prosle godine masno platili tursku pa tamo se ljudi moji Šahtar iz Donjecka priprema , hotel do hotela sa nasim :? pa znate li vi koja je to guta para :roll:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 nov 2014, 22:56

Mogla bi na proljece odlicna posjeta na Kosevu biti :D :cool:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 nov 2014, 22:57

slika

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 nov 2014, 22:58

Lagano, najbitnije je uspješno apsolvirati Tuzlu, imat ćemo vremena pisati o drugim stvarima.

U ovom trenutku je najbitnije da je atmosfera među igračima na veoma visokom nivou, da su odnosi stručni štab - igrači i uprava - stručni štab odlični. O nama ne treba ni pričati mi smo tu i da ukivamo u zvijezde i da pljujemo :mrgreen: :mrgreen:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 18 nov 2014, 22:58

Al me obradova slika :D :D :D :D :D :D

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 18 nov 2014, 22:59

Zvjezdan Misimović se u Minhenu, sastao sa Generalnim direktorom FK Sarajevo Dinom Selimovićem i Sportskim direktorom Bordo kluba, Abdulahom Ibrakovićem, i razgovarao o mogućem dolasku i nastupu za klub sa Koševa.

Ovu vijest nam je potvrdio i sportski direktor FK Sarajevo, koji nam je u telefonskom razgovoru rekao sljedeće:

– U protekla dva dana boravili smo u Njemačkoj gdje smo se sastali sa Zvjezdanom Misimovićem i razgovarali o njegovom dolasku u naš klub. Sasvim sigurno je da je Zvjezdan jedan od igrača koji bi nama kao klubu puno značio u svakom mogućem smislu, rekao nam je Ibraković, te nastavio:

– Upoznali smo Misimovića sa planovima i vizijom kluba, približili smo mu naš projekat, a igrač kao on bi se idealno uklopio u našu ekipu i sasvim sigurno preuzeo ulogu lidera, na koju je navikao tokom svoje karijere. Dolazak igrača kvalitete i reputacije Zvjezdana Misimovića automatski bi digao i rejting Premijer lige BiH.

Interesovalo nas je konkretno šta je o cijelom projektu rekao i sam Misimović?

– Misimović je bio zadovoljan planom i vizijom kluba koji smo mu predočili, te nakon razgovora sa njim dogovorili smo se da on uzme malo vremena kako bi donio odluku. U svakom slučaju, Misimović je ostavio otvorenom mogućnost da nas pojača već u januaru, a ono što raduje je njegova spremnost da na svaki mogući način pomogne našem klubu u ostvarivanju naših ciljeva.

Za kraj smo pitali koliko je realno da Misimović od proljeća obuče bordo dres, Ibraković je bio zagonetan:

– Sve će se znati nakon našeg narednog sastanka, koji će se desiti u narednih par sedmica.

Kako nam je dodao pri završetku razgovora Sportski direktor kluba iz Titove 38b, Misimović sasvim sigurno neće biti jedina zvijezda ovog prelaznog roka koja će stići na Koševo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 nov 2014, 23:00

Ima li ovdje ko kakve veze u ministarstvu da proslijedi sliku na vjestacenje?
1946

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 18 nov 2014, 23:00

Head je napisao/la:slika

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Radi guza ko meduza hahhahahahahaha

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 18 nov 2014, 23:01

Head je napisao/la:Ima li ovdje ko kakve veze u ministarstvu da proslijedi sliku na vjestacenje?
Slika je autentična, toliko ti ja mogu reći. :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 nov 2014, 23:02

Najdrazi igrac u najdrazem klubu!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 18 nov 2014, 23:03

ado19211 nakon slike misketa i dine :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slika
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: samoSA i 18 gostiju.