UU gladan si.lafomamone je napisao/la:Zna se samo da ce Asima biti najpominjanija majka od svih, ako kreten sa velikom glavom bude gdje ne treba, Ivici to ne treba s obzirom da ga handri godina proizvodnje, a i kredibilet ne smije da trpi
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Sport je lijek za tijelo i duh.
sad ce mu ibrakovic donijet kost da glođe..storm_raider je napisao/la:UU gladan si.lafomamone je napisao/la:Zna se samo da ce Asima biti najpominjanija majka od svih, ako kreten sa velikom glavom bude gdje ne treba, Ivici to ne treba s obzirom da ga handri godina proizvodnje, a i kredibilet ne smije da trpi
- storm_raider
- Kontakt:
Neka ti poljubi neko kuci.lafomamone je napisao/la:Forumski siledzija i batinasTi si izgleda jos gladan?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
poljubi charugi ljubavni mishic i lijepo spavaj
Strpi se ide vecerica.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Uvesti kao narodnu poslovicu kad ti postoje male sanse za uspjeh samo kazes jos 18 bodova je u igriDragonGirl je napisao/la:Evo Alispahića opet, čuvena rečenica 18 bodova je u igri...
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Ovaj isti Pape zaostali totalno ovo samo pokazuje da nam treba jedan moderan trener koji ce ozbiljno prihvatiti poziciju selektora i raditi profesionalno i smatrati svakog protivnika i spremati se za te iste tako. Neko ko je obisao svijet i prati sadasnje metode rada koji nezivi jos uvijek u vremena EX-YU.mirzatele je napisao/la:Evo rekao nam je Alispahic, imamo jos samo Belgiju do kraja, ove ostale utakmice ne moramo ni gledati, to je vec upisano 15 bodova
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
pusti levata vjerovatno prodje tom dionicom za prvi maj ccc ....DukeOfWellington je napisao/la:Hajde ba bježi, na desetine tezgi sa stotinama šalova Želje i Sarajeva na Baščaršiji i ti nekom prodaješ priču.lafomamone je napisao/la: Ok, neka proseta kroz grad u salu zeljeznicara, relacija Marijin dvor-Bascarsija
Nevjerovatno koliko dugo moderacija toleriše tvoje gluposti.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Niko da spominje Zeljka Buvaca asistenta Kloppu u Dortmundu. Covjek je iz BIH on bi nam bio najbolje rijesenje, njemacka skola ucio od Kloppa upoznat sa danasnjim metodama fudbala sto se tice taktike, fizike i psihicke baze. Nadam se da ce FSRS predloziti njega kao selektora.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zauzet obavezama u perspektivnoj reprezentaciji.muhamedkonjic je napisao/la:Niko da spominje Zeljka Buvaca asistenta Kloppu u Dortmundu. Covjek je iz BIH on bi nam bio najbolje rijesenje, njemacka skola ucio od Kloppa upoznat sa danasnjim metodama fudbala sto se tice taktike, fizike i psihicke baze. Nadam se da ce FSRS predloziti njega kao selektora.
-
lafomamone
- Kontakt:
Tezgama nije zabranjeno da se ogrnu salovima kakvim hoce, homo degenusima sa salovima zeljeznicara je rampa i to stroga, sa mrtvom strazomHajde ba bježi, na desetine tezgi sa stotinama šalova Želje i Sarajeva na Baščaršiji i ti nekom prodaješ priču.
Joj hvala ti, oplakao sam...smijeh je inače najbolje oružje protiv stresa!SalePD je napisao/la:Evo kandidat za selektoraŠala naravno ali to bi bio urnebes hahahaha
![]()
![]()
Kad je pozvao Džeku u juniorski tim govorili su mu ''ovaj ti je dobar za šljivotres'' hahah![]()
[youtube][/youtube]
Nikola Nikić je živa legenda!
Zadnja izmjena: Alucard, dana/u 18 nov 2014, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Aajmo biti pozitivni 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Ljiljani87
- Kontakt:
lafomamone je napisao/la:Tezgama nije zabranjeno da se ogrnu salovima kakvim hoce, homo degenusima sa salovima zeljeznicara je rampa i to stroga, sa mrtvom strazomHajde ba bježi, na desetine tezgi sa stotinama šalova Želje i Sarajeva na Baščaršiji i ti nekom prodaješ priču.
18.05.2013 šetalo se čaršijom, gdje je si bio da zabraniš ?
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma ljudi, pustite ove, što ne bi Konjića? Tačno mi žao, nadala sam se večeras njegovom barem 15-minutnom neprekidnom elaboriranju... 
-
lafomamone
- Kontakt:
Bazdarevic je OK. Jeste da je coban iz Medjedje, ali ipak ima neku dozu ljudskosti koju ce carsija da prihvati 
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Steta neko njegovog profila bi nam valjao ali tesko nac najblizi je Barbarez ali on nema iskustva tu je i Asif Saric iz Paderborna. Ja nisam za ove selektore tipa Hadzibegic, Bazdarevic sto su bili bez posla dugo i tako bolje je naci nekog aktivnog najbolje bi bilo opet kao sto se nekada trebalo ostvariti tandem Kodro-Bolic ili Kodro-Barbarez to bi bilo najboljeDukeOfWellington je napisao/la:Zauzet obavezama u perspektivnoj reprezentaciji.muhamedkonjic je napisao/la:Niko da spominje Zeljka Buvaca asistenta Kloppu u Dortmundu. Covjek je iz BIH on bi nam bio najbolje rijesenje, njemacka skola ucio od Kloppa upoznat sa danasnjim metodama fudbala sto se tice taktike, fizike i psihicke baze. Nadam se da ce FSRS predloziti njega kao selektora.
-
lafomamone
- Kontakt:
Sta je bilo tada decko, ne sjecam se? Derbi?18.05.2013 šetalo se čaršijom, gdje je si bio da zabraniš ?
Zadnja izmjena: lafomamone, dana/u 18 nov 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
" onclick="window.open(this.href);return false;Alucard je napisao/la:Joj hvala ti, oplakao sam...smijeh je inače najbolje oružje protiv stresa!SalePD je napisao/la:Evo kandidat za selektoraŠala naravno ali to bi bio urnebes hahahaha
![]()
![]()
Kad je pozvao Džeku u juniorski tim govorili su mu ''ovaj ti je dobar za šljivotres'' hahah![]()
[youtube][/youtube]
Nikola Nikić je živa legenda!![]()
![]()
Ovo majka jednom rodi bio bi veci cirkus nego sto je kod papeta bio
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
hahah joj emisije jbt, ne zna se vise ko pije a ko placa, sve sami safetovi klonovi, kakvi mozgovi

Ziko je napisao/la:Obzirom da Srbin nije odavno bio selektor reprezentacije BIH,a i o tome treba voditi računa mislim da bi bilo korektno da FS RS predloži svog kandidata.....![]()
![]()
- DragonGirl
- Kontakt:
Vidjela sam da je neke zanimalo, pa evo kako Ćiro govori o Prosinečkom:
- Samo Robi može biti selektor BiH. Dobar je, radan i častan. Zato je i moj favorit. Znam ga u dušu i najveći je trenerski potencijal od svih "vatrenih". Pokazao je da ima kliker, da ima šlifa za trenerski posao. Pa pogledajte samo kako je Zvezda igrala pod njegovom palicom. Mislim na igru,kombinatoriku, akcije. Baš su igrali. Sve je to stvorio Prosinečki. Opet, s druge strane ne bih se ni zajednog kandidata založio da nisam toliko siguran u njegove kvalitete. A moj Robi je taj. Ipak, sam i ja ponešto ostavio i bio zaslužan za reprezentaciju BiH. Nisam se čuo sa Prosinečkim, ali vidim da se sve više aktuelizira pitanje novog selektora BiH, pa ću mu dati podršku. Naravno da ću mu dati i po koji savjet - rekao je Blažević