Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I zamisli sad da zaigra ,pa poster u sobi napraviti preko cijelog zidafarukzidane je napisao/la:http://pokit.org/get/img/cba99c23768adc ... 97ba1f.jpg
ubrzo jos jedan ovakav lijep cin,,,za oci.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mislim da bi bilo korektno jos pored Misketa dovesti jos jedno trojicu kvalitetnih igraca. Znaci Stevanovic, Zec i Ognjen VranjesAragon je napisao/la:Dovesti Misimovica, Zeca, Stevanovica, Vranjesa ili bilo koga ko ima nas pasos, automatski znaci da imamo prostora za dodatne strance u ekipi.
Pored Benke, nama trebaju bolji strani igraci.
Nadam se kakvim iz Brazilia ili Argentine
Nema ga nesto, da nije umro fakat! Sad ce poceti ubjedjivati raju kako Miske nije sto je nekad bio, propao cim dolazi u FKS i slicne nebuloze!undefined007 je napisao/la:ado 19211 nakon potpisa misketovog abd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kasniš već ga prebacili u zgradu desno.Sabinho je napisao/la:Danas sretoh i adu ispred ovog objektaJa zbog pretjerane miskerekcije a on zbog srcanih tegoba
![]()
Ako ste uspjeli dovesti igraca cija je godisnja plata 4miliona eura,svaka cast komsinice,nemam sta drugo reci– Znam momka, znam da je bolesni zvezdaš. Voli Zvezdu iznad svega, spreman je da dođe za 10 puta manje novca nego što prima u Kini. Njemu, nažalost, ne možemo da ponudimo tih 400.000 evra – rekao je vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić u izjavi za Žurnal.
Pit'o ja doktora je li sta rek'o, kaze zadnje su mu rijeci bile Dino i Ibrakovic ubleheundefined007 je napisao/la:Kasniš već ga prebacili u zgradu desno.Sabinho je napisao/la:Danas sretoh i adu ispred ovog objektaJa zbog pretjerane miskerekcije a on zbog srcanih tegoba
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na obdukcijskom nalazu mu pisao neki šifrirani starobosanski nadimak MISKE.![]()
![]()
![]()
Laž cijena je negdje na pola.SarajlijaTM je napisao/la:Ako ste uspjeli dovesti igraca cija je godisnja plata 4miliona eura,svaka cast komsinice,nemam sta drugo reci– Znam momka, znam da je bolesni zvezdaš. Voli Zvezdu iznad svega, spreman je da dođe za 10 puta manje novca nego što prima u Kini. Njemu, nažalost, ne možemo da ponudimo tih 400.000 evra – rekao je vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić u izjavi za Žurnal.![]()
izvor:http://fudbal.hotsport.rs/2014/11/13/zv ... marakanu/#
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, sarajevo19461987, Vutra i 18 gostiju.