– Znam momka, znam da je bolesni zvezdaš. Voli Zvezdu iznad svega, spreman je da dođe za 10 puta manje novca nego što prima u Kini. Njemu, nažalost, ne možemo da ponudimo tih 400.000 evra – rekao je vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić u izjavi za Žurnal.
Ako ste uspjeli dovesti igraca cija je godisnja plata 4miliona eura,svaka cast komsinice,nemam sta drugo reci
Joj al vi letite visoko, previse vam je Stevanovic, Miske sta cete sa igracima koje ste prije doveli... Bolje da to ide postepeno ne odjednom i visine. Mogla bih vam se desiti taman kad se raja navikne na skupa pojacanja evrope da krahirate da bankrotirate, jer neznam koliko je to sa amidzom sigurno i dugotrajno. U svakom slucaju moj ste favorit za osvajanje titule. Sretno i vidimo se u Gradaccu.
– Znam momka, znam da je bolesni zvezdaš. Voli Zvezdu iznad svega, spreman je da dođe za 10 puta manje novca nego što prima u Kini. Njemu, nažalost, ne možemo da ponudimo tih 400.000 evra – rekao je vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić u izjavi za Žurnal.
Ako ste uspjeli dovesti igraca cija je godisnja plata 4miliona eura,svaka cast komsinice,nemam sta drugo reci
Nadam se da cete se napokon poceti svi uclanjivati u klub,pogotovo sada u ovome zimskom periodu,kada nema premijer lige i kad je dosadno,cvaju zastekat za par dana i uzet clansku,oni koji imaju a nisu produzili takodje,afirmisati jarane sto vise,neka svako dvojicu svojih nagovori nemate pojma kolika bi brojka bila...
cobefks je napisao/la:Hajmo malo spustiti loptu. Sve super, pricalo se sa Misketom. Vidjet cemo sta ce biti dalje. Ne trebamo padati u euforiju.
Moram priznati da je i mene malo ponijelo
Malo je opuštena atmosfera više se zezamo nego što je ozbiljna priča.
Uglvanom sve snage treba okrenuti prema Tuzli (joj i sebi sam dosadio koliko puta ponavljam), a onda ćemo od šetanju ligom na proljeće
sutra ujutru na tv sa rekordan broj građana potrazio pomoc u hitnoj i na cumu razlog ne znamo
a mi ako vako nastavimo do sutra cemo imati tri ekipe ljeb te vidio opet sam ga otresao
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
cobefks je napisao/la:Hajmo malo spustiti loptu. Sve super, pricalo se sa Misketom. Vidjet cemo sta ce biti dalje. Ne trebamo padati u euforiju.
Moram priznati da je i mene malo ponijelo
Malo je opuštena atmosfera više se zezamo nego što je ozbiljna priča.
Uglvanom sve snage treba okrenuti prema Tuzli (joj i sebi sam dosadio koliko puta ponavljam), a onda ćemo od šetanju ligom na proljeće
@as_roma
Nisi normalan Allahami
E ****. Kad sam vidio sad ovo sa Saidom, kako ostati na zemlji.
Nisu normalno nasi hahahahah
Husejnovic je dva puta tesko povrijedjen bio , oni njega nemaju neku namjeru zadrzavati i cekati, i sami znamo da ganjaju uvijek neke strance skupe itd
On je realni da nam prije dodje nego Miske
Al sto je dobro razbacali su se svi iz uprave na razno razne strane tako da
Ja kao navijac Sarajeva bih vise volio da Miske predje u Bundesligu - zbog reprezentacije najvise, a potom i zbog njega samoga.
A u Sarajevo neka dodje za 2,3 godine,poslije EP, kada napuni 34,35