Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Solidno od Mirze. Trener mu je opet ukrao 7-10 minuta.
Nets-i smijurija od ekipe, Mirza treba veću konstantnost za bolji ugovor sljedeće godine (nadam se u drugoj ekipi).
jbt rookie igra 41 minutuJanez je napisao/la:Gotovo je ovo raja, dosta od Mirze 11 poena uz nepunih 20 minuta moglo je i više, ali Jordani i drugi uzeše mu još 5 zasluženih minuta, za mene i 10 najmanje.
Dobra partija Bojana neka je jednom opravdao povjerenje koje ima i minutažu koja mu se daje.
Ostalo nije vrijedno spomena, Netsi taraba.![]()
Laku noć raja, vama što ranite zbog posla-faxa da uspijete se odmoriti malo.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Znaci ipak je bolje sto nisam gledao sinoc , vise mi se ne da gledat , nije mi zanimljivo da nakon 3 sezone jedva do 20 minuta dogura jbg ja da sam na njegovom mjestu ja bi vec sad trazio trade... Eno AK 47 vec se obratio hollinsu da odluci sta ce i zasto ne igra ...
Bogdanović je jedina svijetla tačka u Netsima ove godine. Ako nastavi ovim tempom biće rookie godine.
da je ovoliko mirza dobivao minute kao bojan što dobija ihh
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
ne dobiva ih ni sadaadisice je napisao/la:da je ovoliko mirza dobivao minute kao bojan što dobija ihh
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
treba uvesti zakon da se pri prikljucivanju interneta u stanove/kuce radi IQ test...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
nitko ih ne dobiva ko Bojannerminh74 je napisao/la:ne dobiva ih ni sadaadisice je napisao/la:da je ovoliko mirza dobivao minute kao bojan što dobija ihh![]()
Hajmo je napisao/la:Bogdanović je jedina svijetla tačka u Netsima ove godine. Ako nastavi ovim tempom biće rookie godine.
jedem laptop ako on bude rookie gpdine,preslabo je ovo do sad za takvu titulu,preslabo
@vedator
Evo brate tvoj video od Mirzine igre sinoć bio prikazan u okviru **** emisije-vijesti na Hayatu.
Evo brate tvoj video od Mirzine igre sinoć bio prikazan u okviru **** emisije-vijesti na Hayatu.
Napredujemo.Janez je napisao/la:@vedator

Prikazana je i na FTV jučerJanez je napisao/la:@vedator
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Consigliere
- Kontakt:
sto ga ne potpisu pizde... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
vedatore ,dominiras

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Autorska prava Vedatore 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Evo ga i FTV.

Ovako treba da bude!
Živio @vedator ! 
Tako je
, FTV lopovčine. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.