Chicago Bulls
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Mirotic, vrlo dobar!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
http://www.sbnation.com/lookit/2014/11/ ... th-kid-ink" onclick="window.open(this.href);return false;

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Igrač kojeg bi svaka ekipa voljela imati u svom timu.BIHfan je napisao/la:
Hahahhahahahahahhaha NOAH
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kakva mi je uzasna zadnja hefta sve sam ofulao uzivo sto je bilo. Pogledam ja u snimku, ali nije to, to. Sad bi trebao poceti redovno pratiti. Evo i sad mi se skida protiv Klipera tekma, pa i to odgledat.
Sto Gasol nije igrao... Povreda, ili cisto odmarao?
Sto Gasol nije igrao... Povreda, ili cisto odmarao?
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Igrač kojeg bi svaka ekipa voljela imati u svom timu.BIHfan je napisao/la:
Hahahhahahahahahhaha NOAH
Ja njega nebi dao nema kakav trade da se spominje ..nije zato sto smatram da je bilji daleko od toga nije vjerovatni ali on ako ode hemija bi se poremetila totalno..lik je ba lud pozitovno I naravno oonekad je I odvratan za protivnike ali treba reci da lik cini sve za svoju ekipu ..jednostavno sve radi apsolutno sve...jeste li ga vidjeli sinoc kako dva tri puta tjera Hinricha I Brooksa neda im loptu kad je nakon skoka predvodio loptu hahaha..mase im rukama idite kao gore on ce to prenjet kao PG

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987

" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Joj majko al' se sad ismija na ono Noah-ino navijanje kad je Griffin masio slobodna...
Na kraju kada su svi izlazili i sada ih tu cekaju Rose i Gasol, kakva hemija tu postoji. Segaju se svi medjusobno, cak i Rose.
Kakva igra je bila od polovine od zadnjih 5min 2/4 do kraja 3/4. Ma predobro. Dize se odbrana. Vidi se veci intenzitet, dosta bolja kretnja i defanzivna rotacija, a i skok se popravlja. Sinoc smo i taj duel dobili. Mirotic i dalje luta kad je u pitanju double team. Totalno nepotrebno ganja ljude po terenu da bi udvajao. Sinoc veoma fino ofanzivno izdanje od njega. Fino cak i sa Kirkom smo sirili igru u napadu. Odlican primjer je bio u 4/4, kada smo igrali unutra na Jimmy-ja, jer je imao par napada miss match sa Paul-om, pa da bi to counter, Doc, uvodi Barnsa onda da ga cuva... Lopta je opet isla Jimmy-ja, i jos bi navlacio ostale unutra odbrambene, da bi je Jimmy onda sirio vani, i Dunleavy je to koristio. Gibson pokazuje da bi u vecini timova mogao biti starter. Odlicna utakmica sinoc. Opet smo otisli preko 100p, a zadrzali ih na nasem defazivnom prosjeku. Barem od prosle godine. Ne svidja mi se da Thibs, zapostavlja Snell-a. Nula minuta sinoc. A mora naci nacin i da smanji Jimmy-ju minute. Ne moze 45 svaku tekmu Thibs.

Kakva igra je bila od polovine od zadnjih 5min 2/4 do kraja 3/4. Ma predobro. Dize se odbrana. Vidi se veci intenzitet, dosta bolja kretnja i defanzivna rotacija, a i skok se popravlja. Sinoc smo i taj duel dobili. Mirotic i dalje luta kad je u pitanju double team. Totalno nepotrebno ganja ljude po terenu da bi udvajao. Sinoc veoma fino ofanzivno izdanje od njega. Fino cak i sa Kirkom smo sirili igru u napadu. Odlican primjer je bio u 4/4, kada smo igrali unutra na Jimmy-ja, jer je imao par napada miss match sa Paul-om, pa da bi to counter, Doc, uvodi Barnsa onda da ga cuva... Lopta je opet isla Jimmy-ja, i jos bi navlacio ostale unutra odbrambene, da bi je Jimmy onda sirio vani, i Dunleavy je to koristio. Gibson pokazuje da bi u vecini timova mogao biti starter. Odlicna utakmica sinoc. Opet smo otisli preko 100p, a zadrzali ih na nasem defazivnom prosjeku. Barem od prosle godine. Ne svidja mi se da Thibs, zapostavlja Snell-a. Nula minuta sinoc. A mora naci nacin i da smanji Jimmy-ju minute. Ne moze 45 svaku tekmu Thibs.
Nakon lošijeg ulaska u sezonu (povreda), Joakim opet briljira u dresu Bulls-a. Na posljednja pet meča ima brojke od 10 poena, 10.6 skokova i 6 asistencija,
Odbrana se diže kada je Joakim onaj pravi. I prije početka sezone smo znali da će odbrana biti dobra, upitan je bio napad koji je enormno napredovao uporedno sa napretkom Jimmy MVP Butler-om,
Jimmy igra u prosjeku 40.3 minute što je ruku na srce i previše. Valjda smo strašljivi radi tih povreda koje nas svako malo zadese. MIP?
Igrač koji je kod nas na forumu najviše kritikovan i stavljen u drugi plan je Mike. I pored toga igra bolju košarku nego prošle sezone, a šut za tri poena se stabilizirao.
Ja sam prezadovoljan što se tiče početka sezone, poraz od Pacers-a je krivica Salt-a,
dok smo protiv Cavs-a igrali sa previše respekta, no na toj utakmici nije igrao Jimmy, ključni čovjek za osvajanje prstena.

Odbrana se diže kada je Joakim onaj pravi. I prije početka sezone smo znali da će odbrana biti dobra, upitan je bio napad koji je enormno napredovao uporedno sa napretkom Jimmy MVP Butler-om,

Jimmy igra u prosjeku 40.3 minute što je ruku na srce i previše. Valjda smo strašljivi radi tih povreda koje nas svako malo zadese. MIP?

Igrač koji je kod nas na forumu najviše kritikovan i stavljen u drugi plan je Mike. I pored toga igra bolju košarku nego prošle sezone, a šut za tri poena se stabilizirao.
Ja sam prezadovoljan što se tiče početka sezone, poraz od Pacers-a je krivica Salt-a,

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mike je ovih zadnjih tekmi dobar ..razljutio nas je protiv Cavsa I jis par utakmica , ali ovoh zadnjih nekoliko razvaljuje..protiv Cavsa mislim da trebamo igrat sa Rosom, Hinrichom, Butlerom a mlMike da bude na klupi ..jer Hinrich odlicno je do sad kroz karijeru cuvao Irvinga..ja ne znam ima li Irving 10p prosjek protiv nas odkad je u ligi..vjerovatno ima ali nema preko 15 sigurno...Butler ce donekle usporit Jamesa..uglavnom barem je to neko moje misljenje. Ali Thibs zna bolje 

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 nov 2014, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
EDIT: Pau ne igra sutraNick Friedell
Rose says his hamstring is feeling much better. Wants to see how he feels after practice.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Thibs says Rose and Gasol are both out tonight.

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Jo veceras igra vjerujem sa dodatnim motivom. Ko da njemu treba dodatne motivacije, al' haj. Prosle sezone je ejected protiv Sakramenta. 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa sta je sad Gasolu koji klinacFk_zeljo_1921 je napisao/la:Thibs says Rose and Gasol are both out tonight.

Da smo zdravi danasnmi mozda bi imali 1 poraz a mozda ni taj da je Butler bio prptov Cavsa ..s obzirom kako igra sad sigurno je hendikep bio
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Strained calf - napregnut mišić lista ako sam dobro preveo... Brine me sto Thibs i dalje tare Butlera na 40+ minuta, tako smo i Denga pa je covjek stagnirao kako je sezona otmicala. Neka da Snellu barem 5 minuta, ne moze uvijek glavom kroz zid...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Prva mi tekma nakon 3 propustene uzivo. Valja ostat budan, jer pocinje tek za 2 ipo sata. Taman odgledat par filmova, komedija, sto sam skinuo Bad Neighbors i 22 Jump Street. 

Jedva sam ustao, bolje im je da pobjede. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kakva tehnicka za Hinricha ahahaha ojjj boze
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sudije seru ko i prosli put mogo bi im Jo jeb.at majku...
Bravo za Thibsa sto je ubacio Snella
Nikola zasra sa licnim...
Bravo za Thibsa sto je ubacio Snella

Nikola zasra sa licnim...
Butler haman rame opet, problemi. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sudije su brutalne veceras, nisu nam nista svirale u 2. poluvremenu, a bilo je bruku kontakta...
Koji cigani, da Bog da crkli...
Koji cigani, da Bog da crkli...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.