Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Andres
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Andres » 21 mar 2010, 15:46

ma ljudi ocito je da Real ima ogromne privilegije u La ligi , mislim sto onda nemaju u Evropi rezultate poput La Liginih !
Pa oni kako god padnu dobiju faul , ofirno i providno !
Opet ponavljam : Zasto za ova bacanje ne dobivate faulove u Evropi ?????

btw: Spansk liga pokazala jad i čemer ! Klub koji vodi 1 :0 primi 2 gola za 3 minute !
to moze samo u spanskoj ligi i kada igra Real !
U Spanij ima samo 1 velika ekipa trenutno a to je Barcelona koja svake godine igra minimun 4 finale a inace je to polufinale , finale ili pak titula ! OStal su jadne ekipe !

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 mar 2010, 16:37

Andres je napisao/la:ma ljudi ocito je da Real ima ogromne privilegije u La ligi , mislim sto onda nemaju u Evropi rezultate poput La Liginih !

btw: Spansk liga pokazala jad i čemer ! Klub koji vodi 1 :0 primi 2 gola za 3 minute !
U Spanij ima samo 1 velika ekipa trenutno a to je Barcelona koja svake godine igra minimun 4 finale a inace je to polufinale , finale ili pak titula ! OStal su jadne ekipe !
ekipa koja je ispred"velike" Barcelone u ligi je jadna :?:

debil Perez prodaje Higuaina i Gutija :o :shock:

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 21 mar 2010, 16:45

hahahahahahaha joj frustracije tebi je samo krivo što je barca gleda u leđa realu, mora da te frustrira kad CR9 izvodi slobodnjake :lol: :lol: :lol:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 21 mar 2010, 16:45

Andres je napisao/la:ma ljudi ocito je da Real ima ogromne privilegije u La ligi , mislim sto onda nemaju u Evropi rezultate poput La Liginih !

8-)
nisu klubovi krivi sti su sudije najlosije na svijetu upravo u toj ligi a liga kao liga nije jadna nego je uvijek bilo da sudije guraju real i barcu na spram ostalih ekipa ;) :geek: :ugeek:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 mar 2010, 17:23

MElloo je napisao/la: debil Perez prodaje Higuaina i Gutija :o :shock:
:? :( :o :o jel fakat istina ili bacaš šuplje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 mar 2010, 19:53

Mirza_Hordas je napisao/la:
MElloo je napisao/la: debil Perez prodaje Higuaina i Gutija :o :shock:
:? :( :o :o jel fakat istina ili bacaš šuplje
Guti sam zeli da napusti Madrid jer se zeli okusat u novom klubu a Perez hoce da proda Higuaina jer je najbolji strijelac a on ga nije doveo u Reak..doveo ga Calderon ;)

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 21 mar 2010, 20:02

De nemojte biti smjesni. Da Perez gleda na to ko je koga doveo, Pepe i VDV bi vec otisli iz Reala. Cuj, najbolji strijelac kluba i hoce da ga proda :?

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 21 mar 2010, 20:08

ovako posteno da ne moze postenije real ma kita od ekipe.....

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 mar 2010, 21:38

Hahahahahah,pa vi i u Primeri i u LS imate pomoc sudija,a ovamo pricate pricu za djecu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Real ostecen nekoliko puta u sezoni jos plus sto su Barsu pomagali,da je bilo fer sudjenje vec bi Real bio nekoliko bodova ispred Barcelone.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 mar 2010, 21:40

Casillas je napisao/la:De nemojte biti smjesni. Da Perez gleda na to ko je koga doveo, Pepe i VDV bi vec otisli iz Reala. Cuj, najbolji strijelac kluba i hoce da ga proda :?
I Don Balon, ugledni španjolski sportski tjednik, priključio se nizu medija koji pišu u ljetnom transferu Gonzala Higuaina (22), ponajboljeg Realova nogometaša, iz "kraljevskog kluba". Već dvije godine najboljega klupskog strijelca Florentino Perez želi prodati kako bi od odštete za njega mogao u klub dovesti novog "galactica". Spominje se da će za njega egocentrični predsjednik tražiti 40 milijuna eura. Razlog za to, kaže se u tekstu, leži isključivo u samodopadnoj Perezovoj prirodi.

"Higuaina nije doveo on, već Calderon. Smeta ga što je čovjek koji nije "njegov" najbolji strijelac kluba", navode u Don Balonu. Higuain je trenutačno drugi najbolji strijelac Primere s 19 golova postignutih u 20 nastupa. Za vodećim Messijem zaostaje tri gola, dok pred suigračem Cristianom Ronaldom ima četiri gola prednosti. Lani je Higuain bio najbolji strijelac kluba s 22 pogotka iz 34 utakmice. Ugovor s madridskim klubom ima do 30. lipnja 2013. godine.

blaugrana-elva
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana-elva » 21 mar 2010, 22:06

hujka komandant je napisao/la:ovako posteno da ne moze postenije real ma kita od ekipe.....
:lol: :lol: kako real postupa sa igracima ko da su lutke pa i samo baci i ko i hebe :roll: 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 mar 2010, 22:36

@andres se klonirao u obliku @blaugrana-elva ništa novo jado.Ne obraćajte pažnju na njega dolazi malo da provocira isto ko i ja neki dan kada sam napisao da je Nasri bolji od Messija oni se svi zapalili nemojte biti takvi jeste da andres češće provocira,ali oprostite mu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 21 mar 2010, 23:02

Ovom Andresu kad kažeš nešto lik se sjebe i nema ga do sljedeće tekme . A nonstop istu priču propovijeda : kofa penali , padaju ko curice a ne shvata da je Real imao samo 6 penala od ukupno 74 gola .. Inače , IQ od Andresa je manji od mog pinga a verbalno je na jako niskom nivou :S

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 21 mar 2010, 23:11

LBJ MVP je napisao/la:@andres se klonirao u obliku @blaugrana-elva ništa novo jado.Ne obraćajte pažnju na njega dolazi malo da provocira isto ko i ja neki dan kada sam napisao da je Nasri bolji od Messija oni se svi zapalili nemojte biti takvi jeste da andres češće provocira,ali oprostite mu
e moj jarane,samo da znas koliko si providan :lol: daj molim te sad hoces da kazes da si namjerno napisao da nasri ima bolju tehniku od messija samo da bi se mi zapalili na to :lol: :lol: :lol: :lol:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 22 mar 2010, 00:19

Druze ja nisam pacenik ko ti da spavam po forumimam i da drkam na Messija , Ronalda itd ! Imam zivot !

btw : Jel vas strah 11.4 i dana kada ce Messi krocit na BERNABE ?????

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 22 mar 2010, 00:32

Pokloni te se KRALJU nogometa!!! Jedan, neponovljiv,nemoguć ili kako reče Henry "smješno je kako igra messi"!!!! MESSI TI NISI S OVE PLANETE!!!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 22 mar 2010, 21:15

Može to i u PL :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

NickCR9
Kontakt:

Post Postao/la NickCR9 » 22 mar 2010, 21:34

Frutek je napisao/la:

oces da reces da ni barsa nema privilegije u spaniji..ahahahahaha..pa sinoc se vidjelo kad je zaragoza dala 2 gola odma penal da ne bude nesto....pa nisu svirali penal za zaragozu kad je maxwell igrao rukom, ali tako je to...ne moze se protiw weikih...TAKO DOBIJA BARSA!!!! messi svaka cast, ali bez pomoc sudija ne mogu nista!!!
Cristiano Ronaldo....1,2,3 HALA MADRID!!!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 mar 2010, 21:59

NickCR9 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:

oces da reces da ni barsa nema privilegije u spaniji..ahahahahaha..pa sinoc se vidjelo kad je zaragoza dala 2 gola odma penal da ne bude nesto....pa nisu svirali penal za zaragozu kad je maxwell igrao rukom, ali tako je to...ne moze se protiw weikih...TAKO DOBIJA BARSA!!!! messi svaka cast, ali bez pomoc sudija ne mogu nista!!!
Subjektivno misljenje navijaca Real Madrida .Ukoliko Barcelona opet osvoji titule , naravno da je sudac pomogao.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 mar 2010, 22:31

ti hoces reci da ono nije bio penal nad mesijem
ccccc
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.