Safet Sušić - Pape

Batko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 19 nov 2014, 11:12

Virtu4l je napisao/la:Ma koje najbolje igrače, da je spisak od 30 njih, opet bi bilo gdje će ovoga zvati, što nisi ovoga. Manite se te priče, tako je bilo uvijek i biće, to smo mi.
Naravno, uvijek ce toga biti i uvijek je bilo, ali ne u toj mjeri da se zove neki igrac koji nema kluba i ne igra pola godine a s druge strane imas igrace koji igraju u liga petice....To je samo jedan primjer....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2014, 11:18

Batko je napisao/la:Naravno, uvijek ce toga biti i uvijek je bilo, ali ne u toj mjeri da se zove neki igrac koji nema kluba i ne igra pola godine a s druge strane imas igrace koji igraju u liga petice....To je samo jedan primjer....
Koje igrače? Igrača koji sjedi na klupi ekipe koja će ispasti i zabije gol nakon sto godina? Ili igrača koji je petljanac i lažov? Ne treba napominjati da igraju u odron ekipama u ligi koju još samo po navici zovu liga petice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 nov 2014, 11:19

Consigliere je napisao/la: Sarkastican je. Misli da novi selektor nece puno poboljsati nasu igru i rezultate.
Aha ok onda. :salut: Sve zavisi ko bi bio taj novi selektor. Vaha, Dusko ili mozda ludi Ciro ( ako jos ima zelje u njemu za nesto takvo ) bi po meni puno poboljsali igru i najvjerovatnije rezultate. Ova ostala imena bi bili mozda malo uspjesniji na pocetku samo nema nikakve garancije uspjeha. Tesko je ocijeniti Bazdarevica ili Amara jer nisu nikad imali priliku da vode ovako kvalitetne igrace. Ako nista nadam se da bi bar Osim ili Bazdarevic nagovarali potencijalne igrace kao sto su to radili neki selektori iz komsiluka.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 nov 2014, 11:21

Ne bi se uvlacio u neke nove diskusije tipa "puhanje u vjetrenjacu"..... To je proslost i iza nas a velikih propusta je bilo sto se tice sastava, to do sada niti jedan selektor nije imao u toj mjeri.....Masa je primjera ali kao sto rekoh nebi puhao u vjetrenjacu...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2014, 11:27

Batko je napisao/la:Ne bi se uvlacio u neke nove diskusije tipa "puhanje u vjetrenjacu"..... To je proslost i iza nas a velikih propusta je bilo sto se tice sastava, to do sada niti jedan selektor nije imao u toj mjeri.....Masa je primjera ali kao sto rekoh nebi puhao u vjetrenjacu...
Kako nije imao, pa kod Sliškovića nisu bili na spisku igrači koji bi hladno bili vrlo važni članovi prve postave.

Zašto Milan Đurić, a ne recimo Marko Maletić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bvb
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bvb » 19 nov 2014, 11:36

bagrcavi je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Ivica Osim:"Ovo Safet nije zaslužio"!

Svi znate da to nije istina,a evo i ja vam sada kažem da nije. Ako vam išta vrijedi moja riječ jer nakon što vam je Safet svima bio najbolji,sada vam je najgori i to dokazuje da smo narod kakav ne treba biti. Ne kaže se dzaba kakv narod takva država.

Jednostavno me stid i osječam se nikad gore
:rol: levatina izmislio intervju, eto dokle to ide.
:rol: :rol: :rol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 nov 2014, 11:40

Jos nisu zakljucali ovu temu :damn: :damn: tacno da moderatori uzivaju u ovim prepirkama :njanjanja: :njanjanja:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 19 nov 2014, 11:47

Sta kaze Papke, moze se i do prvog mjesta, koji kreten majko mila. :rol:
A mi se brinemo hocemo li moci u baraz, i to opravdano.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 nov 2014, 12:57

Bernd Stange:"Ovo Safet nije zaslužijo"!

Svi su se urotili protiv njega pogotovo mediji koji su izmišljali vijesti o njegovom bratu kako je on menađer igračima i kako dovodi Safet samo one igrače u reprezentaciju kojima je on menađer.

Svi znate da to nije istina,a evo i ja vam sada kažem da nije.Ako vam išta vrijedi moja riječ jer nakon što vam je Safet svima bio najbolji,sada vam je najgori i to dokazuje da smo narod kakav ne treba biti.Ne kaže se đaba kakav narod takva država.

Selektor za kojeg tvrdite da ne zna ništa nas je odveo na SP,ako on ne zna ništa kakvi su onda neznalci oni što nas nisu odveli ni na SP ni EP?

Iskreno ja sam Safeta nagovarao da prihvati posao selektora i sad me je stid što je ovo doživio jer djelimično sam i ja odgovoran.

Jednostavno me stid i osječam se nikad gore!

Tražit će mo mi ponovo Safeta-jer tek kad izgubite nešto onda to nešto počnete cijenit.Evo to vidimo i sad svi oni koji su ga do jučer blatili,danas kažu pa dobro i nije tako loš bio-SRAMOTA!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 nov 2014, 13:07

Nakon ovih intervjua sa Safetom siguran sam da je neko iz ove bratije njemu jako blizak i da ima cestu komunikaciju.
Ovaj spin sa 18 bodova da se do kraja ne izgubi, da je jedini koji je ikad odveo i da mu se treba do groba zahvaljivati.

Uglavnom napokon je EX a trebao je biti prije 4 mjeseca. Kasnimo dosta, a i Safet je bio svjestan da je njegovo gotovo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 19 nov 2014, 13:12

Prije šuplje o 18 bodova, govorio je o 21 bodu, a znači kada bi i matematički izgubili šansu, onda bi kao tek napustio repku, kako licemjerno i tako bi ostavio repku na otiraču, tu se jasno vidi da je gledao samo na sebe, što duže više para, makar nas i koštalo ispadanja.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 19 nov 2014, 13:29

Virtu4l je napisao/la:
Batko je napisao/la:Naravno, uvijek ce toga biti i uvijek je bilo, ali ne u toj mjeri da se zove neki igrac koji nema kluba i ne igra pola godine a s druge strane imas igrace koji igraju u liga petice....To je samo jedan primjer....
Koje igrače? Igrača koji sjedi na klupi ekipe koja će ispasti i zabije gol nakon sto godina? Ili igrača koji je petljanac i lažov? Ne treba napominjati da igraju u odron ekipama u ligi koju još samo po navici zovu liga petice.
Igrače, profile igrača koji su nam potrebni u tom trenutku, kao što nam je itekako bio potreban u Izraelu i taj napadač što je zabio i taj jedan gol, da barem uđe umjesto onoga koji nije napadač, koji se gubio na toj poziciji, i pokuša nešto čisto eto jer je napadač. I čak i takvi igrači, koji kako ti kažeš, sjede na klupi, barem treniraju svakodnevno, za razliku od nekih koji su mjesecima bez ozbiljnog treninga, a ipak su na spisku.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 19 nov 2014, 14:42

slika

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 nov 2014, 14:45

Begic mu nije uzeo sve, vec mu dao novi ugovor i milonceta.... :problem:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 19 nov 2014, 15:28

Gledaj pacova, sad propričao,laje,prijeti,optužuje,diže glas.A dok je bio selektor šutio je ko nijem,i na klupi i pored nje-puu, šta čovjek sve za pare neće uraditi.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 19 nov 2014, 15:43

Pape je taj sto je ostetio savez za milione, uzeo pare od Germanije, od polovnjaka tipa Sunjic, Pandza, Hadzic, Vranjes i drugi izvlacio ono najbolje..itd.
Pape uzmi im sve i cent. Da je Ciro na tvom mjestu zavio bi ih u crno, a tom cirkusantu se ovce danas dive.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 19 nov 2014, 15:58

vedator je napisao/la:Prije šuplje o 18 bodova, govorio je o 21 bodu, a znači kada bi i matematički izgubili šansu, onda bi kao tek napustio repku, kako licemjerno i tako bi ostavio repku na otiraču, tu se jasno vidi da je gledao samo na sebe, što duže više para, makar nas i koštalo ispadanja.
Pa naravno da je zelio sto duze ostati, do proljeca bruka mjeseci x 50000 km, pa Andora itd, a vrijeme ide, plate lijezu, zivot samo takav...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sveti
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sveti » 19 nov 2014, 16:04

bvb je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Ivica Osim:"Ovo Safet nije zaslužio"!

Svi znate da to nije istina,a evo i ja vam sada kažem da nije. Ako vam išta vrijedi moja riječ jer nakon što vam je Safet svima bio najbolji,sada vam je najgori i to dokazuje da smo narod kakav ne treba biti. Ne kaže se dzaba kakv narod takva država.

Jednostavno me stid i osječam se nikad gore
:rol: levatina izmislio intervju, eto dokle to ide.
:rol: :rol: :rol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ne mogu da vjerujem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 19 nov 2014, 16:15

Neprijatno sam iznenadjen postovima jednog starog forumasa. Braniti Safeta zaista nije dobro po nogomet u nasoj zemlji.
Zasto?
Zato sto se, kada je postalo jasno da vjerovatno putujemo u Brazil poceo ponasati kao i nasi politicari (namjerno ne pisem vecina nasih politicara, vec svi su u pitanju), znaci, moze mi se - hoce mi se. Pazite, reprezentacija je svetinja. Niko nema prava da nas laze i od nas pravi konje. Niko. Par dana sam razmisljao o tome da on mozda i nije jedini krivac, mozda su naruseni odnosi u ekipi, mozda ima problema u Savezu, mozda...
I opet, ako je bilo nesto od toga u pitanju, morao nam je to reci. MORAO. Jer nema prava da krije nesto od navijaca koji su znali prevaliti i 10.000 km da bi gledali Zmajeve, navijace koji su gubili zivote samo da bi vidjeli Zmajeve... Navijace koji su dizali kredite da bi gledali nas ponos.
Jeste, odveo nas je na SP. Svaka cast, zabiljezen je zlatnim slovima u historiji BiH nogometa. I to je to. Nema zato prava da sere po svemu dobrom sto je uradio i da ovaj jadni narod laze u oci i jos se, onako seljacki bezobrazno, smjeska.
U Savezu, ocito, nesto ne stima. Ponuditi Papetu novi ugovor, bez da se odrede nekakvi ciljevi, je u najmanju ruku neodgovorno. Ti Virtu4l, kao navijac Chelsea znas, ako zelis vrhunsku ekipu, sve, od terena, teretane, ekonoma, preko Eve (sad se crvenim), pa tek na kraju selektora - menadzera mora biti savrseno. Znaci, opet bi trebalo napraviti cistku u Savezu. To je otprilike kao da radniku das ugovor o radu u kome ne definiras njegove zadatke, tj ono sto je obavezan uraditi. Prema tome, prvo Safet, a onda i neko ko je "aminovao" takav ugovor treba da ispasta. Prvom noga u zicu-gu, a drugi ce se provuci nekaznjeno. To je, generalno, nas problem. I sve dok se ne kaze ko je krivac za takve stari (kao i za duple ugovore sa sponzorima i sa tv pravima i sl), i dok se isti ne kazni, nece nam biti puno bolje.
Iskreno pitanje, one sezone kada je Mourinho dobio otkaz u Chelseau, jesi li bio za njegov ostanak? Cak iako jesi, nisi bio pretjerano tuzan sto je on otisao, jel tako?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 nov 2014, 16:29

:facepalm: :facepalm:

http://bhi----nfo.ba/vijest.php?id=2156" onclick="window.open(this.href);return false;
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.