Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Koga nakon Sušića?
Ma uzima Vaha repku 100%, dao izjavu za neki portal kako ne može dati konačan odgovor šta će uraditi ako ga pozovu iz saveza, ali mu je drago što navijači žele njega. Sve je jasno... 

Vaha je najbolji trener koji nam moze doci, al gledano sa nekog realnog aspekta to se nece desiti.... Preveliki je on baja da se hvata u kostac sa onom buranijom i uhljupima u savezu kakvih nema nadaleko... Covjek da kvari svoj renome i ugled koji je dugo gradio... Ne vjerujem nije budala
Al naravno sa aspekta repke najbolji izbor...
Antic otpada.... Nije realan, a ni ne treba nam neko ko podrzaje rusioce ove zemlje...
Prosinecki... Ne znam sta bi rekao.. Nit' smrdi nit' mirise... Nije ni kvalitetan trener (nista nije pokazao ni u Zvezdi(cim je otisao Zvezda uzela titulu), a pogotovo ne u Kayseriu), a mislim ni da se ne bi borio za potencijalne, jer svakako bi dosao radi para, boli njega tuki za BiH....
Dakle od realnih (mada je i Robi realan) ostaju Mesa, Hadzibegic i Amar Osim....
Hadzibegic je najgori ovdje to je bez dileme... vodio nas je jednom i dobro ukopao... neka hvala....
Mesa nije los izbor, vodio je klubove u Ligama petica a i sire (dobar izbor).... Za Susica TV u boji jer ima i karakter a i neko znanje... a i voli BiH....
Amar Osim (poslije Vahe moj favorit) ima neko znanje, nije vrhunsko kao kod Vahe al sasvim dovoljno da vodi repku (mnogo vece nego kao kod proslog teleta)... i nema toliki renome i ugled kao Vaha (da ga mora kvariti) stoga upravo idealna osoba koja ce onu gamad u savezu da mnozi sa 0 i salje u pm kad mu se budu mijesali u rad....ima karakter, tj ne bi mu bilo ni po babi ni po stricevima, a zvijezde bi morale trcati, garantujem da bi razbio i klanove u repki.... I na kraju ima Ivicu da mu daje trenerske savjete ,a i da mu cuva ledja ako oni u savezu mu budu radili o glavi i spletkarili jer to begic and co znaju najbolje raditi....
Al to automatski znaci da bi Amar 99% morao napustiti mjesto sportskog direktora (cistacice, trenera, racunovodje itd) Zelje jer bi to bio sukob interesa i stoga ta mi se opcija ne svidja tj da mora napustiti Zelju.... Te shodno tome vise mi se svidja da Amar dodje na mjesto Denijala Pirica i da bude zaduzen za mlade igrace tj da ih dovodi pod nasu zastavu.... Tek onda bi dosla renesansa u nas fudbal i prodisali bi punim plucima.....A masa dijasporske djece bi postala nasa, a i selektori oml kategorija ne bi vise mogli zvati podobne kao sto sada rade sva tri selektora (Erbeza ne racunam jer on u U15 nema nikakvih prvenstava) tj lako bi dobijali nogu...
Barbarez i ostali ucenici... neka hvala.. Prvo vodite neki klub ili oml selekciju pa tek onda drzavnu repku.. Ipak ona nije za pocetnike i amatere....Iako smo jednog vec ranije imali mada je on barem nekog u karijeri vodio, pa makar to bili i kukuruzspori.....

Antic otpada.... Nije realan, a ni ne treba nam neko ko podrzaje rusioce ove zemlje...
Prosinecki... Ne znam sta bi rekao.. Nit' smrdi nit' mirise... Nije ni kvalitetan trener (nista nije pokazao ni u Zvezdi(cim je otisao Zvezda uzela titulu), a pogotovo ne u Kayseriu), a mislim ni da se ne bi borio za potencijalne, jer svakako bi dosao radi para, boli njega tuki za BiH....
Dakle od realnih (mada je i Robi realan) ostaju Mesa, Hadzibegic i Amar Osim....
Hadzibegic je najgori ovdje to je bez dileme... vodio nas je jednom i dobro ukopao... neka hvala....
Mesa nije los izbor, vodio je klubove u Ligama petica a i sire (dobar izbor).... Za Susica TV u boji jer ima i karakter a i neko znanje... a i voli BiH....
Amar Osim (poslije Vahe moj favorit) ima neko znanje, nije vrhunsko kao kod Vahe al sasvim dovoljno da vodi repku (mnogo vece nego kao kod proslog teleta)... i nema toliki renome i ugled kao Vaha (da ga mora kvariti) stoga upravo idealna osoba koja ce onu gamad u savezu da mnozi sa 0 i salje u pm kad mu se budu mijesali u rad....ima karakter, tj ne bi mu bilo ni po babi ni po stricevima, a zvijezde bi morale trcati, garantujem da bi razbio i klanove u repki.... I na kraju ima Ivicu da mu daje trenerske savjete ,a i da mu cuva ledja ako oni u savezu mu budu radili o glavi i spletkarili jer to begic and co znaju najbolje raditi....
Al to automatski znaci da bi Amar 99% morao napustiti mjesto sportskog direktora (cistacice, trenera, racunovodje itd) Zelje jer bi to bio sukob interesa i stoga ta mi se opcija ne svidja tj da mora napustiti Zelju.... Te shodno tome vise mi se svidja da Amar dodje na mjesto Denijala Pirica i da bude zaduzen za mlade igrace tj da ih dovodi pod nasu zastavu.... Tek onda bi dosla renesansa u nas fudbal i prodisali bi punim plucima.....A masa dijasporske djece bi postala nasa, a i selektori oml kategorija ne bi vise mogli zvati podobne kao sto sada rade sva tri selektora (Erbeza ne racunam jer on u U15 nema nikakvih prvenstava) tj lako bi dobijali nogu...
Barbarez i ostali ucenici... neka hvala.. Prvo vodite neki klub ili oml selekciju pa tek onda drzavnu repku.. Ipak ona nije za pocetnike i amatere....Iako smo jednog vec ranije imali mada je on barem nekog u karijeri vodio, pa makar to bili i kukuruzspori.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ma kakav Osim ba, neka njega nama u Želji.
Barbarez ili Vaha. Vaha vjerovatno neće preuzeti, tačnije nerealno je očekivati da on preuzme repku, tako da je samo Barbarez moj favorit. Imam neki osjećaj da bi se mogli plasirati na Euro sa njim na čelu
Barbarez ili Vaha. Vaha vjerovatno neće preuzeti, tačnije nerealno je očekivati da on preuzme repku, tako da je samo Barbarez moj favorit. Imam neki osjećaj da bi se mogli plasirati na Euro sa njim na čelu

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Barbarez mi je najdrazi nas igrac poslije rata ali ne bih volio da on preuzme repku. Nema iskustva. Njega u slucaju samo ako od ovih nasih bpljih (iskusnijih) trenera niko ne preuzme.
Vaha dobitna kombinacija + pomocnici koje odabere. Po izboru njegovih pomocnika odmah cemo vidjet kakav je strateg.
Vahid, Bazdarevic, Hadzibegic, Prosinecki, Osim, ... neko od tih ce biti, nikakvi stranci ili kojekakvi strucnjaci.
Treba nam covjek sa naseg govornog podrucija i neko ko ima iskustvo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
@mrmusle na osnovu čega je sukob interesa ako Amar bude selektor, a nije ako buse na Denijalovom mjestu. Meni je veći sukob da je na Denijalovom mjestu. Mislim da bi Amaru najbolja bila mlada selekcija, a posije Vahe i Bajevića meni je najbolje rješenje i za A.
- Probisvjet
- Kontakt:
Za selektora Vahu, a za glasnogovornika reprezentacije Amara.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako bude selektor A selekcije i pozove nekog igraca Zelje (za kojeg procijeni da mu je dobar i potreban) a Zeljo recimo ne bude bas najbolje kotirao na tabeli, vjeruj da bi i svi mediji a i ljudi koji prate nas fudbal a ne podrzavaju Zelju itekako smatrali to sukobom interesa, licnom promocijom i mogucnosti zarade na potencijalnom transferu... Iako znam da to Amar nece raditi jer ima karakter i obraz, opet jedan takav slucaj i to moze biti pogubno jer se stvara negativna klima i slika oko repke...zaboljisportuBiH je napisao/la:@mrmusle na osnovu čega je sukob interesa ako Amar bude selektor, a nije ako buse na Denijalovom mjestu. Meni je veći sukob da je na Denijalovom mjestu. Mislim da bi Amaru najbolja bila mlada selekcija, a posije Vahe i Bajevića meni je najbolje rješenje i za A.
A konkretno stavljanje na mjesto direktora repki ili koordinatora oml selekcija je manji sukob interesa sigurno... Pa u Hrvatskoj Romeo Jozak to vec dugo dugo obavlja, a u i u Dinamu je zaposlen na istom mjestu... I vidimo rzultate toga... Prejake oml kategorije, dobri rezultati, konstantni nastupi na prvenstvima i oml a i A selekcija.. Bruka mladica dovedeno pod hrv zastavu, revolucija u oml pogonima ostalih klubova mimo Dinama i tome sl.... Al naravno da i ovdje moze biti sukoba interesa ako bude npr po 10 igraca iz Zelje na spisku neke selekcije (npr U17) a kvalitetom to zasluzuje lupam 4 igraca.... Al znam da Amar to nikad ne bi radio.... novac mu nije primarni jer ga ima (vozi auto od 200k maraka)... I nema potrebe da prodaje igrace preko repke zarad privatnog interesa kao Susic npr...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
-
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Vahid, Bazdarevic, Hadzibegic, Prosinecki, Osim, ... neko od tih ce biti, nikakvi stranci ili kojekakvi strucnjaci.
zato kazem.........OTO BARIC!!!!!!!!

Podrska za Faruka Hadzibegica!
Bazdarevic je jako los trener kohi gaji defanzivni fudbal a to ne moze proci na reprezentativnom nivou.
Kocka je bačena
A pomocnici Uscuplic, Zukic i Dedicbatara je napisao/la:Podrska za Faruka Hadzibegica!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Vaha još uvijek nije kategorično rekao NE, tako da nada i dalje postoji..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bas ne prolazi danas taj defanzivni fudbal.Svi umiru u ljepoti i daju po 3-4 gola svaku utakmicu!Hendo je napisao/la:Bazdarevic je jako los trener kohi gaji defanzivni fudbal a to ne moze proci na reprezentativnom nivou.

-
- Kontakt:
Kako prolazi grckoj godinama u nazad ?Hendo je napisao/la:Bazdarevic je jako los trener kohi gaji defanzivni fudbal a to ne moze proci na reprezentativnom nivou.
Jos i evropsko osvojili na taj nacin

SWRA
Nije problem u Bazdarevicu kao strucnjaku vec u tome sto je bivsi igrac ZeljeNEZALAGANJE je napisao/la:Bas ne prolazi danas taj defanzivni fudbal.Svi umiru u ljepoti i daju po 3-4 gola svaku utakmicu!Hendo je napisao/la:Bazdarevic je jako los trener kohi gaji defanzivni fudbal a to ne moze proci na reprezentativnom nivou.![]()

I da je Svabo zdrav i mladji 10-15 godina isti ovi bi i njega pljuvali i nalazili 1000 mana.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Moje mišljenje kao mislim većine navijača da bi Vaha najbolji izbor bio, slušao sam sa ovih portala razgovore sa njim, ni u jednom razgovoru nije rekao da ne želi preuzeti reprezentaciju , nego je rekao da je uzeo odmor te da nije razmišljao o tome. Kao što je već neko rekao , mediji u BiH trebaju da naprave nenormalan pritisak na savez da mu ponudi što bolje uslove i da bude on 1 solucija u izboru za selektora, legao bi nam ko budali šamar!
U slučaju da odbije, okrenuo bi se ovoj trojici naših Baždarević, Osim i još jednog kandidata da odaberu.
Ja kao manijak ne bih volio da Osim bude selektor , jer automatski znači da napušta klub, a što se tiče njegovih trenerskih spospobnosti i znanja, garantujem da je bolji od nabrojanih (ne od Vahe) jer zahtjeva red rad i disciplinu.

U slučaju da odbije, okrenuo bi se ovoj trojici naših Baždarević, Osim i još jednog kandidata da odaberu.
Ja kao manijak ne bih volio da Osim bude selektor , jer automatski znači da napušta klub, a što se tiče njegovih trenerskih spospobnosti i znanja, garantujem da je bolji od nabrojanih (ne od Vahe) jer zahtjeva red rad i disciplinu.

Mene strah da ovi iz naseg saveza ne izaber nekog desetog selektora umjesto ovih sto nabrajmo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vlado Jagodić recimoElegant je napisao/la:Mene strah da ovi iz naseg saveza ne izaber nekog desetog selektora umjesto ovih sto nabrajmo.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot] i 6 gostiju.