A ako bude kiša padala? na sjever jel tako ....?shzna je napisao/la:Aferim momčino.Minjore je napisao/la:U nedjelju naš Željo igra zadnju utakmicu u ovoj godini. U ovoj godini smo mnogo toga prošli,kako dobrog, tako i lošeg. Mnogo uspona i padova. I ova godina je pokazala zašto je Zeljo najveci Klub. Navijači su bili uz Klub ( baklje ne računam ) u svim situacijama. Nakon ispadanja od Metalurga, poraza od Sarajeva, niko nije bio specijalno ljut na igrače već smo im samo davali još veći podstrek da bolje igraju. Bili smo tu po najvećim kišama ( protiv Zrinjskog) , pa snijeg i smrzavanje (protiv Širokog Kup). Pa doživljavali razna maltretiranja, od dolazaka na utakmice u 70.oj minuti, represije, nikad nismo odustali, već samo imali još veću želju i borbu za našu svetinju. Zato u Nedjelju svi na Grbavicu, svi na Jug, pokažimo zašto smo najveći u svemu. Ispoštujte momke na terenu, Ispoštujte 27. rodjendan Manijaka. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!
Svi na Jug da posljednji put ove godine da damo podršku FK Željezničar, grla i dlanovi momci, svih 90 i nešto minuta, zimska pauza će biti duga, prema tome, hajde da uživamo u ovoj utakmici.
Volim te Željo!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A vi, kako te ? 

Re: Odg: FK Željezničar
zamolio bih te ako ti se ne svida da me preskocis. bavi se statutom, bolje nego s forumom..hvala ti.ChWilla je napisao/la:a ako ikako može nemoj ni na našoj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Sta mislite koji ce sastav istrcati protiv celika ???
Ja bi nekako volio vidjeti Basu i Nuspahica od prve minute kao i Vedrana na golu
Uglavnom trebamo svi biti tu, u sto vecem broju i jos jednom pokazati da imaju nasu podrsku i da stojimo iza njih svim srcem !
Volim Te Zeljoooooo

Ja bi nekako volio vidjeti Basu i Nuspahica od prve minute kao i Vedrana na golu

Uglavnom trebamo svi biti tu, u sto vecem broju i jos jednom pokazati da imaju nasu podrsku i da stojimo iza njih svim srcem !
Volim Te Zeljoooooo

SWRA
Antolovic; Colic, Kosoric,Bogdanovic, Zeljkovic;Nuspahic, Sadikovic, Hasanovic, Hadziahmetovic, Varea; Bajicpetisesti98 je napisao/la:Sta mislite koji ce sastav istrcati protiv celika ???
Ja bi nekako volio vidjeti Basu i Nuspahica od prve minute kao i Vedrana na golu![]()
Volim Te Zeljoooooo![]()
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Može li neko pronaći onaj klip od prije par sedmica, gdje Stole iz Bora govori o Ivici. Traje dvadesetak minuta mislim, bio je na youtubeu i na klixu, ali ne mogu ga pronaći.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
dosada je napisao/la: A ako bude kiša padala? na sjever jel tako ....?

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
poslao sam ti u PPceze je napisao/la:Može li neko pronaći onaj klip od prije par sedmica, gdje Stole iz Bora govori o Ivici. Traje dvadesetak minuta mislim, bio je na youtubeu i na klixu, ali ne mogu ga pronaći.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
plate li se kad kakvi racuni 

Nisu računi problem. Vitrina je problem već odavno, premala jeDzanelemi je napisao/la:plate li se kad kakvi racuni

Dzanelemi je napisao/la:plate li se kad kakvi racuni

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
- Kontakt:
Svaka čast!ChWilla je napisao/la:a ako ikako može nemoj ni na našoj.

BordoArmy88 je napisao/la:Svaka čast!ChWilla je napisao/la:a ako ikako može nemoj ni na našoj.Moramo se zajedno boriti protiv troll-ova, bez obzira kojem taboru pripadali!

Imam neki filing da je Amar selektor, kada razmislis malo bolje niko ne bi trebao biti lud da preuzme u ovom trenutku, Amar se namece kao logicno rjesenje, koliko bi to moglo biti lose, odnosno dobro za Zelju?
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".
**** repku to je ionako postala **** prcija odavno. Sve sami anamoni u savezu.
Neka njega u Zelji 100 godina.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Neka njega u Zelji 100 godina.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Ako ga Zeljo pusti ili savez plati dobru odstetuZompir je napisao/la:Imam neki filing da je Amar selektor, kada razmislis malo bolje niko ne bi trebao biti lud da preuzme u ovom trenutku, Amar se namece kao logicno rjesenje, koliko bi to moglo biti lose, odnosno dobro za Zelju?

Repka ide na euro zivi bili pa vidjeli, Andora 6 bodova, kipar na strani 3 boda, Izrael kuci 3 boda, Vels kuci 3 boda a sa Belgijom manje vise ne bitno

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- themaniaks
- Kontakt:
Nadam se da Amar nece u reprezentaciju iz vise razloga.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
danas sam bio na treningu i mislim da je ovaj sastav 100% za nedelju
antolovic,desno sejo bucan,lijevo zeljkovic,stoperi bogdanovic i kosoric,zadnji vezni su enis sadikovic i tomic,prednji vezni damir sadikovic,lijevo je varea a desno basa i u spicu bajic
znal neko nesto vise o ovom napadacu sto se prikljucio jucer,mislim da se hadzic preziva,igrao nekad za juniore olimpika i bio negdje vani...pozzz
antolovic,desno sejo bucan,lijevo zeljkovic,stoperi bogdanovic i kosoric,zadnji vezni su enis sadikovic i tomic,prednji vezni damir sadikovic,lijevo je varea a desno basa i u spicu bajic
znal neko nesto vise o ovom napadacu sto se prikljucio jucer,mislim da se hadzic preziva,igrao nekad za juniore olimpika i bio negdje vani...pozzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Super, da nije ovajsuper je napisao/la:danas sam bio na treningu i mislim da je ovaj sastav 100% za nedelju
http://www.transfermarkt.co.uk/irfan-ha ... ler/197881" onclick="window.open(this.href);return false;
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
jeste,to je tajmavi je napisao/la:Super, da nije ovajsuper je napisao/la:danas sam bio na treningu i mislim da je ovaj sastav 100% za nedelju
http://www.transfermarkt.co.uk/irfan-ha ... ler/197881" onclick="window.open(this.href);return false;
i samo jos da dodam,direktor je danas zavrsio rekonstrukciju svlacionica cija ce obnova krenuti od 1.12.2014
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87, Sarun i 25 gostiju.