Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Znam da je sezona duga, ali stvarno mislim da je Jusuf ove godine trebao ostati u Cedeviti i sada razvaljivati u EL i onda da je otišao u denver sa većim imenom i kada bi imao mjesta u rosteru još bi bio plus da bi se uigramo sa nemanjom ovako samo grije klupu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sad vidim samo Juka nije ulazio a njih losi losi Knicksi razbili !Nece Shaw dugo ako ovako nastave u Nba nema milosti ,jedno se prica a drugo se radi .
- el-fighter
- Kontakt:
Ne vjerujem sta se desilo. Do prije par utakmica imao je izglednu sansu da bude 2. centar i odjednom ga nikako ne ubacuje?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
01:00 Cleveland Cavaliers - Denver Nuggets
Valjda veceras dobije koju minutu
Valjda veceras dobije koju minutu
Dobar kratki intervju uke nakon Knicksa kaze da razgovara sa Mirzom cuju se da se nada da ce igrati za reprezentaciju , jer drzava je njemu sve i tako to. Nema brige ubjedzen sam
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 17 nov 2014, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
[youtube][/youtube]TaRgEt_ je napisao/la:Dobar kratki interviju juke nakon Knicksa kaze da razgovara sa Mirzom cuju se da se nada da ce igrati za reprezentaciju , jer drzava je njemu sve i tako to. Nema Brige ubjedzen sam
I ja sam upravo pregledao ovaj intervju i Juka mi je sa ovim "ja cu uvijek igrati za svoju reprezentaciju" dodatno popravio dan nakon otkaza Susicu.
Jos samo da on Imirza veceras odigraju dobro i sve ce biti super.
Ma igrat će on aBd i mene je ovo obradovalo, Mirza će to riješiti ako bude neophodno.suhakrpa je napisao/la:I ja sam upravo pregledao ovaj intervju i Juka mi je sa ovim "ja cu uvijek igrati za svoju reprezentaciju" dodatno popravio dan nakon otkaza Susicu.
Juka veceras nije u 13, ne cekajte bzvze...
Jusuf Nurkić 23
Upravo sada ·
Poštovani navijači i fanovi Jusufa Nurkića, odlukom trenera Shawa naš Juka večeras ne igra utakmicu protiv Cavsa. Čisto obavjest da se možete naspavati i ako ništa biti spremni za dnevne obaveze. Idemo dalje
Upravo sada ·
Poštovani navijači i fanovi Jusufa Nurkića, odlukom trenera Shawa naš Juka večeras ne igra utakmicu protiv Cavsa. Čisto obavjest da se možete naspavati i ako ništa biti spremni za dnevne obaveze. Idemo dalje
x
Zato ce igrati McGee,čovjek koji na prošloj utakmici izvodi slobodno bacanje,i naravno ..nije ni dobacio do koša 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Što je ovo Nurkić inactive?

Nista strasno, Rookie je i takve stvari su za ocekivati, i ovaj bek rookie Gary Harris je odmarao 3-4 utakmice nije bio nikako u sastavu, jednostavno svi ovi igraci su trenutno placeniji od Jusufa tako da moraju biti ispred njega dok ce se Harris i Juka mjenjati ovako u toku sezone jer Denver nema povrijedjenih igraca za sad osim Hiksona pa je roster pun od 14 igraca.Janez je napisao/la:Što je ovo Nurkić inactive?![]()
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
@LloriS
Ma znam to nego sam se prepao odmah da nije neka povreda u pitanju ili nešto ozbiljno ne do Bog. Nema veze taman da dobije još više motivacije da bude bolji na treningu i opet bude u rosteru. Hvala na informacijama.
Ma znam to nego sam se prepao odmah da nije neka povreda u pitanju ili nešto ozbiljno ne do Bog. Nema veze taman da dobije još više motivacije da bude bolji na treningu i opet bude u rosteru. Hvala na informacijama.
http://www.nba.com/2014/news/features/s ... -position/" onclick="window.open(this.href);return false;
03:00 Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder
03:00 Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Juka je vjerovatno i veceras inacitv,jos ce i Hickson veceras igrat'.
Edit:Nugs will be on floor in 6 min-if @nurkic23 is dressed he'll be active.
Edit:Nugs will be on floor in 6 min-if @nurkic23 is dressed he'll be active.
http://www.****/clanak/147513/napust ... ve-nagetsa" onclick="window.open(this.href);return false;
hmmmm...
hmmmm...
Jusuf je zadnji koji bi mogao biti razmjenut, clanak je tipcino neznalcki u avazovom stilu...
Sva prica od prije stoji, Javal, JJ, pa cak i Farried i Lawson bi mogli biti razmjenuti...farried ne moze meda, zajebali su sto su mu dali ugovor na 5 g., tesko da ga iko uzme
Sva prica od prije stoji, Javal, JJ, pa cak i Farried i Lawson bi mogli biti razmjenuti...farried ne moze meda, zajebali su sto su mu dali ugovor na 5 g., tesko da ga iko uzme
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Gotovo nikad ne trejdujes rookijea, jer ne znas kako ce se daljnje razviti. "Fire-sale" se vec odavno najavljuje u Denveru i prvi na listi da napuste Colorado su Ty i Mcgee/Mozgov...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.