U pola 8 veceras, odmah iza vijesti na hayatuBenko je napisao/la:jel ovo najava? u koliko je sati?batara je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
ibrače ne vadi, otvorilo se , 4 prsta sto bi rekao brat sa tribine!![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U pola 8 veceras, odmah iza vijesti na hayatuBenko je napisao/la:jel ovo najava? u koliko je sati?batara je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
ibrače ne vadi, otvorilo se , 4 prsta sto bi rekao brat sa tribine!![]()
‚Steph je napisao/la:Isto kao što je i Said bio **** kada je došao, jelde?
Klasa je vječna.
Benko je napisao/la:moram sat naviti![]()
vece pojacanje od Benke- A. IBRAKOVIĆ aka ibrakadabra !
Vas onaj varioc iz argentine se naigrao u lištici u pm. a tek poslije lištice koliko je igrao pa dodje kod vas nije mogao da vas odbije nikako jbg vi ste veliki klub nije smio propustiti takvu prilikuado19211 je napisao/la:gdje si ti vidio da sam napisao da je loš igrac. benko je extra napadac za ove lige, ne extra nego vrh ali da je igrao u nekom klubu, dosao kod vas i poce odmah igrati.Steph je napisao/la:Daj ba ignorišite ove pojedine likove.. I Tan je bio imaginaran, pa eto dođe.
Pa bio je i Benko,pa Jajalo,pa..
koji bolan Benko. nadi kad je momak imao posljednju zvanicnu utakmicu, ako budes moga naci.![]()
Pa šta hoćeš reći? Da je **** od igrača ili?
ovako pisati o staroj slavi momka koji nije igrao vise od 6.mjeseci je suludo. utakmice su tito, a kad igrac ne igra on moze biti ronaldo Boga pitaj sta bi bilo s njim, a ne s Benkom.
daj majke ti bar se uputi malo o igraca, ako hoces da citiras, komentarises.Boza je napisao/la:Vas onaj varioc iz argentine se naigrao u lištici u pm. a tek poslije lištice koliko je igrao pa dodje kod vas nije mogao da vas odbije nikako jbg vi ste veliki klub nije smio propustiti takvu prilikuado19211 je napisao/la:gdje si ti vidio da sam napisao da je loš igrac. benko je extra napadac za ove lige, ne extra nego vrh ali da je igrao u nekom klubu, dosao kod vas i poce odmah igrati.Steph je napisao/la:Daj ba ignorišite ove pojedine likove.. I Tan je bio imaginaran, pa eto dođe.
Pa bio je i Benko,pa Jajalo,pa..
koji bolan Benko. nadi kad je momak imao posljednju zvanicnu utakmicu, ako budes moga naci.![]()
Pa šta hoćeš reći? Da je **** od igrača ili?
ovako pisati o staroj slavi momka koji nije igrao vise od 6.mjeseci je suludo. utakmice su tito, a kad igrac ne igra on moze biti ronaldo Boga pitaj sta bi bilo s njim, a ne s Benkom.
ma to ti je u rangu Diega Coste vjeruj
Ma nemozes vjerovati
O bože![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
ado19211 je napisao/la:‚Steph je napisao/la:Isto kao što je i Said bio **** kada je došao, jelde?
Klasa je vječna.
prvo si me pitao nesto, ja ti fino odgovorio, a ti skaces s teme na temu.
a dobro said je igracina, sta ste osvojili s njim ? kao ti s teme na temu da skacem.
ma prvo nas je ona kisa usporila, pa onda onaj nesporazum oko zemljista opet, pa kad je to zavrsilo opet kisaamypitar je napisao/la:Sta je ljudi sa terenima na Butmiru.![]()
![]()
Kazu da je jedan teren osposobljen za treniranje,pa eto ako neko zna nasto vise nek napise.
ado19211 je napisao/la:Boza je napisao/la:ado19211 je napisao/la:
daj majke ti bar se uputi malo o igraca, ako hoces da citiras, komentarises.![]()
ovdje najvise komentarisu oni koji nemaju blage o zivotu. cuj mu price varea nije igrao u sirokom, pratis ligu od kad ste kup osvojili.
drugo varea je u azerbejdanu tesko povrijeden, dok se nije povrijedio igrao redovno. proguglaj malo ako nista, nemoj biti ublehas.
varea je odlican igrac, ali poslije te povrede, duge pauze i ne igranja kod nas igra skroz slabo, prelose, ali niko ne moze reci da nije igrac.
kakve sve ublehe pisu mati mila moja.
Strah me.mirzatele je napisao/la:Aduka moj dobri pošteni, Miske,Stevanović,Krste,Benko. Klupa Dulja,Okic,Stojcev,Bilbija
Izmedju 35 - 40Mokroguz je napisao/la:Koliko igraca imate u ovom trenutku?(seniori + juniori koji alterniraju medju njih i juniora)
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, bhfanatic14, Hajdeee, Haksss, insimadop, Jadnimi, JavierBosnia, rimljanin90, ristagrad, USB, Vanja8 i 74 gosta.