Kolika mu je bila prije pola godine?tuzlak1987 je napisao/la:Primjera radi Susiceva plata u Seriji A bi bila top 5-6 plata u ligi..I sta sad treba da ga zalimo
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
tema je koga nakon susicatuzlak1987 je napisao/la:Primjera radi Susiceva plata u Seriji A bi bila top 5-6 plata u ligi..I sta sad treba da ga zalimoMozambik je napisao/la:Susiceva plata je bila haman milionce godisnje.
Ko je kriv glupanima sto su neznalici ponudili tolike pare.

Sve zavisi sta je cilj. Ako je cilj baraz ili kvalifikacije onda naj bolja opcija daleko Dusan Bajevic, dali je i on voljan da preuzme toliku odgovornost to je druga prica. Vahu mozete zaboraviti taj covjek nece na Balkan.
Ako je cilj SP i da se unaprijedi reprezentacija i gleda u buducnost onda mozda Bazdarevic jer po mome misljenju on je srednji izmedju svih i eto neka Barbarez ili neko drugi mladji bude pomocnik. Moze se tu nesto napraviti ali sve zavisi od cilja. Ne mislim da je Bazdarevic naj bolje rijesenje ali mislim da je on realisticno ta sredina koja ce nas zapasti.
Ako je cilj SP i da se unaprijedi reprezentacija i gleda u buducnost onda mozda Bazdarevic jer po mome misljenju on je srednji izmedju svih i eto neka Barbarez ili neko drugi mladji bude pomocnik. Moze se tu nesto napraviti ali sve zavisi od cilja. Ne mislim da je Bazdarevic naj bolje rijesenje ali mislim da je on realisticno ta sredina koja ce nas zapasti.
-
- Kontakt:
Ako ima sta dobro u FSRS to je da nikad nece amawa podrzat , hvala im
Ko bi ga slusao na press konferencijama i tv

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Taman onolika koliko vrijedi.Virtu4l je napisao/la:Kolika mu je bila prije pola godine?tuzlak1987 je napisao/la:Primjera radi Susiceva plata u Seriji A bi bila top 5-6 plata u ligi..I sta sad treba da ga zalimo
Prevelika za onoliki (ne)rad.Virtu4l je napisao/la:Kolika mu je bila prije pola godine?tuzlak1987 je napisao/la:Primjera radi Susiceva plata u Seriji A bi bila top 5-6 plata u ligi..I sta sad treba da ga zalimo
došao je u zagreb koji predstavlja eu metropolu, nije baš oličenje balkana u pravom smislu te riječi, tako da... vaha misli na ova seljačka mešetarenja i glupane, mamić je gospodin za naše šalabahterecalcio je napisao/la:I prije nego sto je dosao u Dinamo govorio je da nikad ne bi radio na prostoru bivse drzave. Meni ta izjava ne znaci nista. Ako se sve poklopi, on bi dosao.Janez je napisao/la:Radio sam jedno vrijeme na Balkanu i mislim da mnogi znaju zašto ne pristajem da se vratim. Ima tu privatnih, ali i fudbalskih razloga.calcio je napisao/la:Meni se cini da kod Vahe nisu pare toliko problem nego stanje na tabeli, vjerovatno kalkulise i gleda postoje li realne sanse...
I ovo o nacionalnom kljucu je suplja, nema toga sto se tice izbora igraca, imao bi slobodne ruke da zove koga zeli.
Pitanje je takodje kakve druge ponude ima, ako ga zeli neki klub koji igra ligu prvaka ii nesto slicno, onda mozemo zaboraviti da ce biti selektor.
Nikad ne reci nikadHeraklitMracni je napisao/la:Ako ima sta dobro u FSRS to je da nikad nece amawa podrzat , hvala im![]()

Baš ovih dana ćemo saznati koliko ko vrijedi.DukeOfWellington je napisao/la:Taman onolika koliko vrijedi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
DukeOfWellington je napisao/la:Taman onolika koliko vrijedi.Virtu4l je napisao/la:Kolika mu je bila prije pola godine?tuzlak1987 je napisao/la:Primjera radi Susiceva plata u Seriji A bi bila top 5-6 plata u ligi..I sta sad treba da ga zalimo
hahahhaa, koka kola u hadžićima, virtual na ss forumu

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nemoj me zasmijavati. Pa mu je gospodski upao u svlacionicu i psovao mu familiju...saransak je napisao/la: došao je u zagreb koji predstavlja eu metropolu, nije baš oličenje balkana u pravom smislu te riječi, tako da... vaha misli na ova seljačka mešetarenja i glupane, mamić je gospodin za naše šalabahtere
Jedina dobra stvar oko Vahida je što još uvijek nije rekao "NE" i sve dok je tako, do dogovora može doći.Puno toga zavisi od saveza, da li će zaista ponuditi neku normalnu sumu takvom stručnjaku, ili će ga uvrijediti sa tom ponudom. Nakon Vahe po meni najbolje riješenje bi bio Robert.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Virtu4l je napisao/la:Kao što su pisali dok si ti pohađao osnovnu školuGreivis je napisao/la:Calcio i Virtualni jos uvijek pisu.

Samo nastavi.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- fanatic1991
- Kontakt:
nabijem te idi slusaj susicaHeraklitMracni je napisao/la:Ako ima sta dobro u FSRS to je da nikad nece amawa podrzat , hvala im![]()

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- samo_lijevo
- Kontakt:
mogao bih ga slusati,ali razumjeti tesko.HeraklitMracni je napisao/la:Ako ima sta dobro u FSRS to je da nikad nece amawa podrzat , hvala im![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- DragonGirl
- Kontakt:
Ovo boldovano mi se posebno sviđa.

Nogometni savez Bosne i Hercegovine poslušao je glas javnosti koja na upražnjeno mjesto selektora želi vidjeti proslavljenog stručnjaka Vahida Halilhodžića.
- Zvao me je predsjednik Saveza Elvedin Begić. Razgovarali smo o mogućnosti da preuzmem "Zmajeve", ali ništa nismo dogovorili. Iskreno, teško da može doći do angažmana, ali nikad ne treba reći nikad.
Naredne sedmice dolazim u BiH i bujrum, možemo ponovo razgovarati o ovoj temi - rekao je Vaha za "Avaz".
Upitan je li novac presudan, Halilhodžić je odgovorio:
- Ne. Otkako sam napustio Trabzonspor dobio sam nekoliko ponuda i svaka se mjerila sa sedam cifara. Nisam ih prihvatio, ne želim žuriti.
Nije Vaha budala da prihvati ovo...sada ga navodno hoce savez...rizik za neuspjeh je ogroman posle Susica i njegovih propalih i izgubljenih bodova...sanse sa plasman su oko 5% do 10%
Sad je svaki protivnik tezak osim mozda Andora jer cak i Kipar ima vise bodova i nada se barem trecem mjestu...svako ima da se bori ko lav protiv nas...alles ist verloren...es ist vorbei
Sad je svaki protivnik tezak osim mozda Andora jer cak i Kipar ima vise bodova i nada se barem trecem mjestu...svako ima da se bori ko lav protiv nas...alles ist verloren...es ist vorbei
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
da, tako su mu upadali pred rat u kuću i po rondou ti slični hercegovci, doživio čovjek flashback i otišao, ispao budala po drugi put, ne vjerujem da je naivan i po treći, dobio je potvrdu da su ovdje još uvijek divlja plemena.calcio je napisao/la:Nemoj me zasmijavati. Pa mu je gospodski upao u svlacionicu i psovao mu familiju...saransak je napisao/la: došao je u zagreb koji predstavlja eu metropolu, nije baš oličenje balkana u pravom smislu te riječi, tako da... vaha misli na ova seljačka mešetarenja i glupane, mamić je gospodin za naše šalabahtere
- Goalgetter
- Kontakt:
A meni se ne svidja sto ovo pise Avaz. Ne treba im nista vjerovati.DragonGirl je napisao/la:Ovo boldovano mi se posebno sviđa.![]()

- DragonGirl
- Kontakt:
U svakom slučaju, lijepo je vidjeti i u ostalim medijima da nije kategoričan, što znači da ga se može dovesti, ali uz pravi pristup. Od svih navedenih je daleko najbolji izbor. Nada posljednja umire.Goalgetter je napisao/la:A meni se ne svidja sto ovo pise Avaz. Ne treba im nista vjerovati.DragonGirl je napisao/la:Ovo boldovano mi se posebno sviđa.![]()