FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 19 nov 2014, 17:12

Najbolju sliku umazenih navijaca pokazuje nam slucaj Dinama iz Zagreba. Deset godina za redom su prvaci drzave izlaze redovno u Evropu ( jest da ih kantaju al to je druga prica ) imaju svoju filijalu u 1. HNL i opet bojkot.
Slicna stvar bi i nas cekala sa Slogom iz Simin Hana.

Nisam za to da se neko kuje u zvijezde bez ikakvih razloga al ako imas pred ocima sve sta se izdesavalo posljednje dvije godine sa fenomenalnim primjerima kako treba voditi klub onda nemam nikakvih primjedbi i na to.

Kako smo samo pogan narod to je za nepovjerovati :puke: :puke:
samo Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 nov 2014, 17:26

dosada je napisao/la:Jarane ja sam svoj i niciji vise ,i u ovim postovima nisi sve citirao ,ja selju mrzim iz dna duse ,i volim da zbijam sale na njihov racun . :urnebes: A ovo za Azmira je sve tacno,covjek hoce da zna na cemu je sa Slobodom,vise puta opisano ovdje na temi,a nije valjda da ne znas da je Sloga njegova ....znas ti dobro,covjek je Sloboda interesovala i jos ga interesuje al nece da baca pare u rupu bez dna ....a SLOBODU VOLIM NAJVISE NA SVIJETEU ....ETO CIJI SAM :D

Tacni..ja necu reci koliko je para do sad dao svojih za sve od busa, priprema, kupovine utakmica. U prvoj ligi federacije , dugova I td...to neka on kaze kad bude I ako bude odlaIo u sto se nadam da nece...znam da ga njegova porodica savjetuje da se batali ovog jer citaju alusaju svasta..kazem daj boze da covjek ostane..nebi volio da klub moramo prodat Azmiru ili bilo kome drugm jer Sloboda je nasa, ali uz nju I uz ovog covjeka moramo svi stat..vecina ovih sto ga pljuju ne vide svoju korist I imaju korist od nekoga drugog ja sam uvjedjen u to ..ali eto mozda se I varam ali ne moze bit da su se ljudi tako brzo promjenili ..ja vise u tim ljudima ne vidim ono sto sa m nekad vidjeoprave istinske navijace Slobode...njima je zlo jer covjek se kao ponasa kao serif hice da komanduje..pa da znate koliko je dao para pitali bi se onda zasto je tako...sto kaze sam covjek imas tu ljudi koji nisu nikad flasicu vode dali u klub a sjede I diriguju inkadnim kazes to oni ti kaU kako su oni tu dugo kako su oni potrebni njihova ljubav prema klubu..I pitaju se sto covjek hoce da kad radi I kad ulaze da bude po njegovom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 19 nov 2014, 17:31

@Salt
Pa dado nisam znao da i s debilima mozes da se poistovjecujes, postujem ja tebe drug al i ti si u svom nekom svijetu makar sto se tice kluba i desavanja u klubu, tvoj Chikago nagon ti ne da da pokusas doci ovdje na 2 tekme makar i vratiti se u 2000-2001 kad si bio tu i kad si i tad gledao odrone. Dodjes ti al je tebi srce puno jer si vidio Slobodu u bilo kakvom izdanju, a nas "smrtnike" ostavis da nam se dusa cijepa. Bolje hokej i kosarku gledat definitivno, glava te ne boli ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 nov 2014, 17:46

Pazi slabo komentarisem I zadnje vrijeme ovdje I uopste avala I na FB I bilo gdje..rekao saam vala da bi.me trebalo prestat zanimat t uopste..prvo odrasto sam covjek porodicu treba stvarat a I uoravu si treba se okrenut ovim Bullsima ebiga nekad smo se I dole lozoli na njih pa u Mejdan donosili cilim Bullsa, a sad se ne lozom ovdje ..upravu si kad to kazes ...prpsp.sammja svoje kad je I meni bila preca baklja, kamen razbit glavu nekome ili auto, bus sasvim nebitno jer mi je uvjek bila tribina na prvom mjestu pa tek onda klub..I sad je tako ali samo sad me zanima I klub I interes da ne budemo klub za ismijavanje, da nas ljudi vise ne tuze , da ne citamo lajanje igraca na ovim portalima kao ranije..nekad smo uvjek negativno citali za svakog vivseg igraca koji nas je napustio , a danas ovi sto odlaze govorw sve najbolje ...s obzirm da danas imamo.malo navijaca koji su tu zbog kluba, a jos.manje onih koji su uz klub koji nema rezultata ja sam stao u podrsku Azmira jer sam vidjeo u covjeku nesto sto nikad nismo imali raine..I tako ce osta ti nece se promjenitI I svakom normalnom starijem navijacu koji voli klub cu trubit govorit da je sve ovo sto ovi izmisljaju jedna laz kao sto I jeste

Ali eto rekonsam necu da se opterecujem sami cete sebi presuditi ...ja sam ovdje. Zivom rsdim stvaram porodicu I volim Slobodu a I vi cete pa cete vecina vas I zaboravit na klub I navijace pa cete razmisljat ovako kao ja sad vjerujmi :)..mozda cak vas ni to nece zanimat
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 nov 2014, 17:51, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 19 nov 2014, 17:48

Nama u ovoj situaciji treba jedna, narodski receno frlja koja ce zavrsiti u golu Sarajeva, dati nam pocetnu prednost i onda mozemo do kraja igrati cigansku igru, znaci ono kosti pucaju, svi se boje boje duela i ispucaj loptu do Omege takktika.
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2014, 17:59

opet prica o toj famoznoj NASOJ DJECI :roll: :roll: ....sva sreca pa tu temu nismo jedno 1476 puta prezvakali i ispricali.....u vrijeme MRTVOG MATERIJALIZMA i odrona od drzave svako to nase dijete bi trenutno ljubilo u s.u.p.a.k sarajevskog malezijca da ga samo potpise na 1 sezonu...ista stvar bi bila sa nekom evropskom Slobodom i Husicevim projektom kada bi se docepali evrope i nekog evropskog godisnjeg proracuna....vidio bi ti odma kako igraci zelje,celika,zrinjskog ljube dres Slobode...vec sam pisao kako je Emanuel Adebayor popisao nekog novinara prilikom prelaska iz Arsenala u neki od njegovih milion klubova klubova u karijeri..covjek ga nesto pitao o vjernosti i ljubavi prema klubu a ovaj mu mrtav hladan odgovorio....KAKVA LJUBAV,JA DA SAM FUDBAL IGRAO IZ LJUBAVI JA BI U TOGU OSTAO :D :D ...zato ne s.e.r.i.t.e vise sviju vam o nekoj nasoj djeci....u sadasnjoj ekipi ih ima sigurno i meda na kasiku ne mogu...ko pokemoni se po terenu sudaraju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 nov 2014, 18:01

Eto sad i Kuduz neće igrati u nedjelju :thumbdown: ne znam šta je s Migija i njegovog trbuha, ili će Halilović umjesto Kuduza. Sreća naša pa je ovo zadnja utakmica, i povrede nas uhakaše pored neznanja igrača. :bow:

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 19 nov 2014, 18:26

ziviniceMetropola je napisao/la:@Salt
Pa dado nisam znao da i s debilima mozes da se poistovjecujes, postujem ja tebe drug al i ti si u svom nekom svijetu makar sto se tice kluba i desavanja u klubu, tvoj Chikago nagon ti ne da da pokusas doci ovdje na 2 tekme makar i vratiti se u 2000-2001 kad si bio tu i kad si i tad gledao odrone. Dodjes ti al je tebi srce puno jer si vidio Slobodu u bilo kakvom izdanju, a nas "smrtnike" ostavis da nam se dusa cijepa. Bolje hokej i kosarku gledat definitivno, glava te ne boli ;)
ziviniceMetropola" slusaj me deriste jedno ,ignorisao sam te,al sad te nabijem na kitu,i tebe i sve tvoje postove i **** od mene i zacepi...jer si se puno umislio ovdje ti ko fol pises neke postove,i pisas nas amerikance ,vec imam tvoju adresu ,zato nemoj biti glup,uozbilji se malo. :shh: :silent:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2014, 19:11

Coraco je napisao/la:Eto sad i Kuduz neće igrati u nedjelju :thumbdown: ne znam šta je s Migija i njegovog trbuha, ili će Halilović umjesto Kuduza. Sreća naša pa je ovo zadnja utakmica, i povrede nas uhakaše pored neznanja igrača. :bow:
aufff,jaka steta sto kuduz nece moci igrati :roll: :roll: ..jedan okorak manje...vjeruj da koga god ovdje nema u ekipi taj ne fali ni sekunde....mozda onaj mali saric i mehidic da prave neku smijesnu razliku a ovo ostalo...NNIIISSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAA :oops: :oops:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 nov 2014, 19:15

djba samo **** nas pitari nasuho.ubaciti ovu djecu juniore sto su prikluceni timu,i par ovih starijih barem ce trcati i boriti se...izgubiti 5-0 sa ovim okorcima,ili 5-0 sa mixanim timom,isti ****
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 nov 2014, 19:21

staragarda je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Eto sad i Kuduz neće igrati u nedjelju :thumbdown: ne znam šta je s Migija i njegovog trbuha, ili će Halilović umjesto Kuduza. Sreća naša pa je ovo zadnja utakmica, i povrede nas uhakaše pored neznanja igrača. :bow:
aufff,jaka steta sto kuduz nece moci igrati :roll: :roll: ..jedan okorak manje...vjeruj da koga god ovdje nema u ekipi taj ne fali ni sekunde....mozda onaj mali saric i mehidic da prave neku smijesnu razliku a ovo ostalo...NNIIISSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAA :oops: :oops:
Pa bolje brate okorak stavit da igra nego piljevinu :mrgreen: sigurniji mi je on nego Halilović, ili eventualno oporavljeni Mehanović.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 nov 2014, 19:44

piric,mehidic,salihovic,omic,radovanovic,prses,bajraktarevic,redjepi,krpic,rahmanovic,mico,
stanisa nikolic,pokusati dovesti iz sarajeva na posudbu mitrevskog,bekica...plus ove nase mlade snage kojim je izgleda casimiro jako zadovoljan,na njih jos efendic i pustiti casimira da dovede barem jednog iz te svoje agencije...
pa prekucali bi sve na tusnju...nebi ni preskupo bilo,s obzirom da smo usrali ovu polusezonu...

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 19 nov 2014, 19:53

Koliko prima sektor za goste?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 nov 2014, 19:56

AdiFKS je napisao/la:Koliko prima sektor za goste?
zavidi,ako se fino nagurate,jedno 500 moze stat,

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 nov 2014, 20:00

wienultras je napisao/la:
Joj ako te Husaric vidi da ugovaras mimo njega igrace :urnebes: :thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 nov 2014, 20:01

emirzlaTu je napisao/la:
Joj ako te Husaric vidi da ugovaras mimo njega igrace :urnebes: :thumbup:
**** ga ako ja nebi bolje :urnebes: :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2014, 20:04

dovoljno i ne sekiraj se...nece vas toliko biti :urnebes: :urnebes: ...ozbiljno sad..nekih 500

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 nov 2014, 20:06

Naime u gradu soli vlada veliko interesovanje za ovaj meč, a ista situacija je i među navijačima Sarajeva. Prema prvim informacijama, Bordo tim bi u Tuzli trebalo bodriti oko 500 navijača.A bice tu još bruku Hordaša, iz TZ kantona.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 nov 2014, 20:07

staragarda je napisao/la:
dovoljno i ne sekiraj se...nece vas toliko biti :urnebes: :urnebes: ...ozbiljno sad..nekih 500
bice ovi,DOMACI iz okolice tuzle,znas i sam...pa to je to,duzni smo im dati 5 posto...500 puna kapa..sve preko vratiti...ali nevracati prave sarajlije..ljudi plate,putuju,jebu se po bosni da bodre klub...znas ti na koga mislim...sve vratiti,nacipelariti do sickog :mrgreen:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 nov 2014, 20:10

Joj ako te Husaric vidi da ugovaras mimo njega igrace :urnebes: :thumbup:[/quote]
**** ga ako ja nebi bolje :urnebes: :urnebes:[/quote]

Mojne ba,ipak je trebo bit sportski direktor :urnebes: :urnebes: :urnebes: al ga zajebase SDP-eovci :urnebes: :urnebes:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.