Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
iskusnikladionicar
- Kontakt:
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
BRANIMIR TULIC !!
CONSIGLIERE-FORUMAS GODINE
Re: Koga nakon Sušića?
Našlo bi se ovdje stručnjaka koji bi i njemu našli manu u taktici..samo_lijevo je napisao/la:Vahida samo treba ostaviti na miru da radi svoj posao,ali covjek zna da to kod nas nije moguce.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Vaha te izjave polako odradjuje,oko para nece cigancit sigurno,a nasi iz saveza su ga zvali,valjda su svjesni koliki je profesionalac i da ne bi dao nikom da mu se mjesa u poso.Nada za Vahom jos uvijek ostaje 
Ako ne on onda Prosinecki ili Bazdarevic.Sa Hadzibegicem ili Osimom tonemo jos dublje.
Ako ne on onda Prosinecki ili Bazdarevic.Sa Hadzibegicem ili Osimom tonemo jos dublje.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Dakle i on se opet nudi. Imaju on i Baka makar nesto zajednicko.
Dakle i on se opet nudi. Imaju on i Baka makar nesto zajednicko.
- Principatus
- Kontakt:
Ma ne postoji trener koji ce 100% zadovoljiti svakog navijaca u detalj ili da nece praviti greske.
No Susic je vrijedjao svakog covjeka sa zdravim razumom.
No Susic je vrijedjao svakog covjeka sa zdravim razumom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma to je samo paravan... Svugdje se ljudi oko ekipe pokušavaju miješati... To je do trenera koliko ce im dopustiti!!!samo_lijevo je napisao/la:Vahida samo treba ostaviti na miru da radi svoj posao,ali covjek zna da to kod nas nije moguce.
Ako mislite da je najgore raditi na balkanu kao trener grdno se varate!!!
Sent from Angelina's bed
- samo_lijevo
- Kontakt:
da je samo to,naslo bi se mangupa da ga prozivaju lopovom,kriminalcem,glupanom,uhljupom.Onda bi ga krenuli prozivati da je izdajica,i tako bi krenula ustaljena matrica.Clutch je napisao/la:Našlo bi se ovdje stručnjaka koji bi i njemu našli manu u taktici..samo_lijevo je napisao/la:Vahida samo treba ostaviti na miru da radi svoj posao,ali covjek zna da to kod nas nije moguce.
pusti ti to,nije se isto mijesati u posao treneru iz Njemacke i kod nas.Mi smo posebna sorta ljudi,nije nam dzaba sve djeljivo sa tri.Ma to je samo paravan... Svugdje se ljudi oko ekipe pokušavaju miješati... To je do trenera koliko ce im dopustiti!!!
Ako mislite da je najgore raditi na balkanu kao trener grdno se varate!!!
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 19 nov 2014, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- DragonGirl
- Kontakt:
Mislim da je trenutno najzagrijaniji Baždarević i čovjek to i ne krije. Pa prije dva dana, sjednica o smjeni još nije ni počela, a on se maltene već nudio, pričao o motivaciji kao nikada, spremnosti da da nešto što nikada nije u nogometnoj karijeri itd., tako da mislim da su i njegove šanse poprilično velike. U svakom slučaju, nadam se da će Savez, prije svega, razgovarati sa Vahidom kao sa prvom i najboljom opcijom i kao sa nekim koga javnost najviše želi i potruditi se maksimalmo da mu i ponude ono što traži a pritom ne mislim isključivo na novac. Sami su zeznuli stvar produžujući ugovor sa Safetom, sad nek se potrude da to i isprave.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/enver- ... /140701085" onclick="window.open(this.href);return false;Janez je napisao/la: Ne znam brate, ja samo kažem šta je jedan od burazera izjavio. Možda nije mislio ulicu, ali da ga se pozove na večeru Rođenih, da mu se da neka nagrada nešto da bude i on spomenut i da ga se sjetimo mimo uspjeha i kad nam treba novi selektor. Zato sam zamolio ako ko se sjeća tog intervjua da mi pomogne da ga nađemo.
- fanatic1991
- Kontakt:
serious??Kaunas je napisao/la:jedan jedini, Ćiro Blažević
s Ćirom na EP![]()
![]()
![]()
![]()
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Ta pozicija je jako prihvatljiva za nas jer dobijamo bar koliku-toliku sigurnost da nećemo zeznuti sa izborom novog selektora. Dakle, izuzev Vahi, koji se smatra spasiteljem nacije, nikome drugom svakako ne bih davao odmah neki ozbiljan dugoročni angažman već samo tih 6 utakmica.Virtu4l je napisao/la:Takvu bi poziciju prihvatio svaki od ovih koji se šlepaju, Vaha je jedini koji ne bi.Pogba je napisao/la:Istina, takvu poziciju bi mozda prihvatio Amar. Za druge ne bih znao.
Svakako dobro po nas.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- DragonGirl
- Kontakt:
Nije Avaz
Tajni više nema, Fudbalski savez Bosne i Hercegovine stupio je u kontakt s Vahidom Halilhodžićem ponudivši mu mjesto selektora našeg nacionalnog tima. Rezultat je to velikog pritiska javnosti koja skoro jednoglasno, samo Jablaničanina vidi kao pravo rješenje za klupu. Sasvim opravdano.
Premda je i dalje teško vjerovati da će baš Vaha biti nasljednik Safeta Sušića na klupi reprezentacije, duži telefonski razgovor koji smo s njim obavili, ipak je ostavio drukčiji utisak.
Vaha to ne želi priznati, naprotiv, reći će da su šanse da dođe malene, ali...
Već na samom početku razgovora, kazao je da mu pare nisu problem kada je domovina u pitanju. Svoju cijenu ima, ipak je to stručnjak svjetskog ranga, ali elemenata za razgovor, dakako, ima.
''Ako neko misli da zbog novca neću preuzeti reprezentaciju, onda nije u pravu. Ne krijem da uvijek imam finansijski atraktive, sjajne ponude, ali ovdje su okolnosti drukčije. Ipak se radi o mojoj zemlji, tu sam rođen, tu sam odrastao. Istina je da su me kontaktirali, razgovarali smo, ali prepreka da se vratim kući ne mjeri se novcem'', pričao je Vahid Halilhodžić za portal ****.ba.
Novac, dakle, nije problem.
''Ne, bojim se da je problem mnogo šireg konteksta. Klima je takva, politika se uvukla svugdje, u potpunosti vlada svakim segmentom života ljudi, a ne znam kako bih se ja u takvim okolnostima snašao. Kako bih se ponašao kad bih iz ovog ili onog razloga morao obraćati pažnju na nacionalnost ljudi oko mene. Pa zar i u samoj porodici kojoj pripadam da na osnovu imena pravim nekakve razlike. Nakon rata u kojem sam izgubio sve, sreća je to što je glava ostala na ramenima, što sam ostao zdrav, mentalno i fizički'', dodao je.
S njim se ne može ''mlatiti''
S Vahom se ne bi moglo ''mlatiti'' kao s nekim koji su bili prije.
''Materijalno sam neovisan, obezbijeđen. Upravo je to iznimno važan moment. Kad preuzmete odgovornost u bilo kojem poslu na ovom svijetu, morate stajati iza onog što radite. Ne krijem da je opcija privlačna, ali ne znam koliko je realna. Čujem da se ''digla'' javnost, da me očekuju, da mi se nadaju, ali.. I danas imam problem s dolascima u Mostar i kući, trebaju mi tri dana da se oporavim. Vidjećemo.'', zaključio je Vahid Halilhodžić na kraju razgovora za portal ****.ba.
Tek je počelo, završne pripreme su obavljene, već se zna s kojim će kandidatima Savez pregovarati, ali želje valjda svakog navijača reprezentacije zovu se imenom i prezimenom magičnog Hercegovca. Pa da vidimo!
-
iskusnikladionicar
- Kontakt:
ROBERT DI MATTEO
sto se bezveze lomite, novi selektor je Amar Osim ?? uzivajte samo 
- Goalgetter
- Kontakt:
Deviza danas: Yebes portal koji razgovor sa Vahom nema. 
Posebno je zanimljivo da je Vaha odgovorio na poziv svakog novinara iz BiH. Moglo bi ovo izaći na dobro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
iskusnikladionicar
- Kontakt:
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
SILVIO BERLUSCONI !
Ne znam, meni i dalje djeluje nestvarno.Virtu4l je napisao/la:Posebno je zanimljivo da je Vaha odgovorio na poziv svakog novinara iz BiH. Moglo bi ovo izaći na dobro.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jucer sam pisao da Vaha nece biti selektor, za buducnost se nezna, ali sada nece i opet neki pisu da ima sanse.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Izgleda da je savez na potezu, moraju ubijediti Vahu da nece biti ovoga o cemu Vaha prica. Nije lahko ali sanse postoje, otprilike su onolike kao za plasman na EP. 
Jedan od komentara ispod clanka o Vahi:
"ma i ti si supak, svi vi se dokopate para odete iz Bosne i boli vas k... za ovaj narod. Idi kod Mamica i hrvata pa s njima saradjuj. PIC.O"

Jedan od komentara ispod clanka o Vahi:
"ma i ti si supak, svi vi se dokopate para odete iz Bosne i boli vas k... za ovaj narod. Idi kod Mamica i hrvata pa s njima saradjuj. PIC.O"